Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia wrote:Ja demonem sexu nigdy nie bylam i u nas zazwyczaj tak weekendowo zawsze bylo :p teraz to ochote nawet mam, ale problem jest z pozycja. Tzn ja lubie klasycznie, a juz z wiadomych wzgledow sie nie da, na boku jakos tak kiepsko:p wiec tez raczej celibat:p
-
domiii wrote:https://www.facebook.com/primacool/videos/10153300961726245/?fref=nf
dla wszystkich Mam spodziewających się podwójnego szczęścia
nie wierzę! moja mama dziś ustawiła to na swoim profilu na fb z dedykacją dla mnie i M
ogólnie nie jestem za rozgłaszaniem takich rzeczy na fb i byłam nawet troszkę zła , ale po obejrzeniu wymiękłam i śmiałam się w głos i w sumie przez to mam lepszy dzień dzisiaj, nawet koleżanka z dawnych lat od razu się odezwałaa może to tez był kopniak do tego żeby w końcu się do Was odezwać
domiii, muminka83, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfoxica - późno, nie późno - nie ważne
Dobrze, że się w końcu zdecydowałaś, im nas tu więcej tym weselej! Chociaż jak to z babami bywa raz się śmiejemy a raz się pożremy o jakąś pierdołę, to przynajmniej nigdy nie jest nudno i zarówno w tych dobrych jak i gorszych chwilach mamy siebie
Co do termometru - ja kupuję na podczerwień, dokładnie ten model:
https://www.hurtmedyczny.pl/pl_PL/p/TERMOMETR-BEZDOTYKOWY-FT-90-BEURER-5-w-1-ETUI-WYSYLKA-24H/1569?ceneo_spo=true
Dużo się mówi, że najlepsze są najzwyklejsze termometry rtęciowe ale mi było ciężko takim mierzyć przy maluszkach w rodzinie. Zobaczymy jak ten Beurer się sprawdzi.Est lubi tę wiadomość
-
Hejka
Foxica witajfajnie ze w koncu sie ujawnilas i gratuluje blizniakow
Co do sexu to u nas jest zakaz od poczatku, jak tak dalej pojdzie to chyba tam nie dlugo mi blona dziewicza znowu wyrosnie heheaz mi M. szkoda heh ale Piotrus wazniejszy
Moje dziecko dzisiaj przechodzi sam siebiemam wrazenie jakby mi zaraz raczke przez pipke wystawil i pomachal :p a czasami to chyba odbija sie od kregoslupa i od brzucha na zmiane
Mania1718, Karolina@, Kate84, Love_life lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Foxica witaj w marcoweczkach
I ogromne gratulacje z powodu ciazy blizniaczej
Dwa lata temu kupilam w lidlu termometr ale nie na podczerwien tez byl elektroniczny. Nie wiem czy trafilam na wadliwy ale moj byl kompletnie bezuzyteczny. Co chwile pokazywal inna tempereature
Obecnie planuje kupic termometr Brauna. Drogi ale przy trojce dzieci spelni swoje zadanie.
http://www.argos.co.uk/static/Search/searchTerm/braun+no+touch+thermometer.htm
a tak wogole to zrobilam wszystko co mialam zrobic, dzieci wroc a ze szkoly zjemy obiad i zamierzam lezec tak jak moj kotecek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf9ee66a82b9.jpgA.Kasia, Est, Karolina@, d'nusia, Kasia24, Vincent, Malina81, Love_life, Kate84, Andriel, Karka lubią tę wiadomość
[/link]
-
Przyszedł ten rożek, który zamówiłam przedwczoraj na allegro i jest naprawdę fajny nie mam zastrzeżeń
Mania1718, A.Kasia, ryjkek, d'nusia, Kasia24, Gośśś, Dorka87, Karolina@, Vincent, muminka83, Love_life, Kate84, Izoleccc, Andriel, Lilou1984, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 - nie miej wyrzutów sumienia i nie czuj się egoistką kochana bo obecnie rządzą nami w dużej mierze hormony
Pocieszeniem jest to, że nie trwa to wiecznie i jak się po porodzie wszystko unormuje to libido powinno wrócić do normy. U mnie po porodzie była trudna sytuacja i do tego miałam duże problemy hormonalne, więc tak to sobie tłumaczę i mam nadzieję, że teraz będzie inaczej
Poczekamy - zobaczymy
Gośśś - ja to się od początku śmieję, że po tej ciąży będę jak wtórna dziewicamuminka83, Kate84 lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Dziewczyny ja właśnie skomponowałam moją listę wyprawkową i jest tego masssssaaaa
Tak jeszcze z innej beczki co do chorobowego, ja poprzednie dwa zwolnienia zanosiłam szefowej do sklepu, czy mogę sama wysłać je do zusu? Bo ona z tym i tak idzie do swojej ksiegowej, potem wysylaja do zusu. Chyba samemu mozna co?
Musisz dostarczyć do pracodawcy. Pracodawca musi opisać zwolnienie i dopiero wysyła do zusu -
A.Kasia wrote:Kate84 - nie miej wyrzutów sumienia i nie czuj się egoistką kochana bo obecnie rządzą nami w dużej mierze hormony
Pocieszeniem jest to, że nie trwa to wiecznie i jak się po porodzie wszystko unormuje to libido powinno wrócić do normy. U mnie po porodzie była trudna sytuacja i do tego miałam duże problemy hormonalne, więc tak to sobie tłumaczę i mam nadzieję, że teraz będzie inaczej
Poczekamy - zobaczymy
Gośśś - ja to się od początku śmieję, że po tej ciąży będę jak wtórna dziewica
dziewczynki chyba zapominacie o porodzieNo chyba ze bedzie ciecie krocza i koniecznie zszycie
Wtedy wszystko w rekach lekarza
albo CCWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:21
[/link]
-
foxica cześć, witaj
. Super że się w końcu odezwałas. W takim razie nasza historia jest bardzo podobna bo u mnie też zmagania z pco
i długa walka. I w końcu gdy zdecydowałam na laparo, że ide od razy po powrocie z wakacji, już nawet z lekarzem rozmawiałam o skierowaniu do szpitala i dwa dni później dowiedziałam się, że będę Mama. Stałam w osłupieniu i płakałam ze szczęścia. A po powrocie z Węgier poszłam na usg i okazało się ze bliźniaki, wtedy to dopiero był szok.
Cudownie ze dołączyłas i wszystkiego najlepszego dla Was :*Kate84, foxica, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Mania1718 - tym będziemy się martwić w lutym hehe. Ja i tak do CC, więc jakoś poród naturalny w moim umyśle nie istnieje
No tak CC to juz inna bajka.
Przy porodzie naturalnym ogromne znaczenie ma jaki lekarz odbiera porodprzy pierwszym porodzie strasznie zle trafilam bo osoba ktora mnie nacinala spieszyla sie do wyjscia
Konczyla sie jej zmiana i chlasnela mnie bo szybciej pojdzie.... Ordynator przy mnie ochrzanil ja ze nie bylo potrzeby ciecia przy wadze dziecka 2600.
Tak bardzo jestem ciekawa naszych historii o porodzie[/link]
-
A ja dzisiaj zaszalalam, jako ze pojechalam zakupić towar do handlu dzis to nie onieszkalam kupic cos dla dzidziusia i troche mnie poniosło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0be0c505dc7.jpgA.Kasia, Est, baassiia, Mania1718, domiii, d'nusia, Gośśś, Vincent, wiewiórka17, Malina81, Love_life, Kate84, Kasia24, Izoleccc, Andriel, Lilou1984, Mietka 30:), Karka, She86, krówka_muffka, 26Asia lubią tę wiadomość
-
To ja sie tez pochwale co przez ostatni czas kupilam mojemu synkowi
ostrzegam troche tego jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 17:11
Mania1718, A.Kasia, d'nusia, Est, Vincent, wiewiórka17, domiii, Karolina@, Love_life, Kate84, Kasia24, Izoleccc, Andriel, Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]