X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Basia przypomnij skąd pościel? Świetnie to wygląda :-)
    :)
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37098647

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:47

alinalii lubi tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    :)
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37098647http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37098647

mi nie wiem czemu nie da sie wejsc w tego linka :(

• baassiia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytowałam, może coś nie nie się wkleiło :/

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teresa1992 wrote:
    mi nie wiem czemu nie da sie wejsc w tego linka :(
    Jest dwa razy wklejony musisz.
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37098647

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o teraz jest ok, dzieki :)

• ksanka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ale mnie dziś scielo po tej glukozie, jak wróciłam do domu to padłam jak kawka i spalam ponad 3 h, ciekawe jak będzie w nocy.
    Zosia też spała grzecznie, i aż się trochę martwiąc czy moje zaslabniecie na nią nie wpłynęło.
    Mam ten monitor tętna, więc uruchomiłam go. Jedno muszę przyznać mała go nie znosi! Najpierw dostałam małego kopa tam gdzie przystawilam doplera, później wiala jak szalona, jakby bawiła się że mną w chowanego, a na koniec jeszcze by wyrazić swoją rację, sprzedała mi znów kopala w żołądek, aż było ała.
    To mały lobuziak. Ale dzięki temu uspokoiłam się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:03

bl9cuay3kworwxbg.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksanka wrote:
    Hej dziewczyny, ale mnie dziś scielo po tej glukozie, jak wróciłam do domu to padłam jak kawka i spalam ponad 3 h, ciekawe jak będzie w nocy.
    Zosia też spała grzecznie, i aż się trochę martwiąc czy moje zaslabniecie na nią nie wpłynęło.
    Mam ten monitor tętna, więc uruchomiłam go. Jedno muszę przyznać mała go nie znosi! Najpierw dostałam małego kopa tam gdzie przystąpiła doplera, później wiara jak szalona, jakby bawiła się że mną w chowanego, a na koniec jeszcze by wyrazić swoją rację, sprzedała mi znów kopalń w żołądek, aż było ała.
    To mały lobuziak. Ale dzięki temu uspokoiłam się

A kiedy będziesz mieć wyniki z badania?

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia , super łóżeczko!

baassiia lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• ksanka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję za jakieś 2 h też jestem ciekawa co wyjdzie, dam wam znac.
    Ja robię badania w alab.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:02

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia pięknie to wszystko wygląda :)! Mi dzisiaj przyjdą ochraniacze to wkleję fotkę. Na prześcieradła muszę jeszcze poczekać bo się chyba dopiero szyją :/ Tak przywykłam do szybkiej realizacji zamówień przez internet, że wnerwia mnie takie czekanie. No ale hand made to hand made...

• *Beacik* Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Love_life wrote:
    Dzięki własnie się zastanawiałam nad nią bo kiedyś po ściągnięciu koloru z włosów straciłam z 3/4 włosów i ta maska mnie uratowala :) tylko nie byłam pewna czy w ciąży można ją stosować

Skoro można farbować włosy to i taka maska myślę tym bardziej nie szkodzi :)

mhsv3e5ehjywnm6i.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja się trochę wystraszyłam.
    Gdy dostałam od mojego lekarza skierowanie na pierwsze badania prenatalne to posiadało one takie wypunktowane "wskazania do objęcia programem badań prenatalnych" i wtedy mój lekarz zaznaczył "wiek matki powyżej 35lat" i nie musiałam za nie płacić gdyż było na NFZ. Okazało się że wyniki wyszły ok, elegancko itp. Poza tym, na każdym badaniu u niego też zawsze słyszę że wszystko ładnie, super i w porządku.
    Wczoraj dostałam ponownie to samo skierowanie na kolejne badania prenatalne czyli drugie i dzisiaj dopiero zauważyłam że zaznaczył na nim:
    " stwierdzenie w czasie ciąży nieprawidłowego wyniku badania USGi/lub badań biochemicznych wskazujących na zwiększenie ryzyka aberracji chromosomowej lub wady płodu".
    Zdębiałam...
    Wczoraj tego nie zauważyłam i się teraz martwię... Co jest grane? jeżeli było by coś nie tak toby w ogóle o tym nawet nie napomknął??? hm...

Zupełnie nie wiem co mam teraz o tym myśleć?

Badanie mam 26 listopada, wtedy mu powiercę dziurę w brzuchu ale mam mieszane uczucia... ;-(

201604051765.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon to moze zadzwoń? do tego 26. zamartwisz się nam tu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:22

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • darra991 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu-jaka cudna ta posciel! Rewelacyjnie wyglada! Ja ciagle sie jeszcze nie moge zdecydowac jaki chce kolor i wzor:) powiem wam ze jakos dzisiaj cz3sto mnie te skurcze lapia:( i sa dosc bolesne:/ nie wiem czemu to tak.. ehh,ale ja tez wam dzis pokaze jakies zdjecia:) takie oo sobie robilam z moja malutka:) wkoncu sie nauczylam je wstawiac,lepiej pozno niz eee..pozniej;D

20hpnpc.jpg

24ct7p4.jpg

fubb61.jpg

2ewf69d.jpg

ksanka, baassiia, Kajola, A.Kasia, kateee, Tunia.a, jagood, Falon, d'nusia, Est, Mania1718, muminka83, Karolina@, She86, Izoleccc, Kasia24, Dorka87, Martita88, RudyTygrysek, Kaarolina, Madzialena90, Hannia123, Vincent, Teresa1992, Kate84, Karka, Lilou1984, perła ziemi, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
  • ksanka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu, śliczny zielony pokoik. Z pięknym lozeczkiem.
    Ślicznie tam. U mnie jeszcze nie ma pokoiku dla malutkiej. Ale jeśliby był jak twój to siedziałabym tam cały dzień ;)

bl9cuay3kworwxbg.png
  • jagood Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Bylam dzisiaj u fryzjera, a po drodze zajechalam do Luxmedu, żeby się zważyc i.. kolejne 2 kg do przodu. W sumie od początku ciąży +7 kg.
    Nastawiam się, że niedługo zobaczę 6-tkę z przodu. Jestem w szoku, że tak szybko tyję. Ale to ostatnio tak, przez I trymestr praktycznie nic nie przytyłam"

-Est, to daj znać jak dołączysz do grona z 6tka z przodu, mnie już jakiś czas temu strzelilo:)

Basia, to pierwsze zdjęcie jest z przed miesiąca, z wagą wtedy jeszcze 58kg.
    Teraz jest 61( to drugie zdjęcie)

Kate niestety z partnerem bez zmian.Staram się o tym nie myśleć. Choć boli tak samo jak ponad dwa miesiące temu.

Est, muminka83 lubią tę wiadomość

do czterech razy sztuka.
  • Tunia.a Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie wiedziałam, że zakupy w aptece mogą sprawić tyle frajdy - zrobiłam zamówienie w GEMINI na 304zł i cieszę się jak dziecko ;)

aaa i trzymajcie jutro za nas kciuki - w końcu dłuuugo wyczekiwane przeze mnie połówkowe :)

ksanka, A.Kasia, d'nusia, Est, Karolina@, Dorka87, Kaarolina, kateee, Kate84, Karka, Kajola lubią tę wiadomość

l22ndf9hrctve4c9.png
    f2w3rjjgx3viqgmj.png
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darra świetny zestaw zdjęć! Będzie piękna pamiatka

darra991 lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darra991 - a nie masz żadnych problemów z pęcherzem albo z jelitami? Jak twardnienia bolesne to bym to na Twoim miejscu skonsultowała bo nie powinny boleć. A tak poza tym to wyglądasz ślicznie :)

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagood , straszny głupek z tego gościa , zwłaszcza patrząc na Twoje zdjęcia ;d ;)

A.Kasia, Est, Kate84 lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
‹‹ 1116 1117 1118 1119 1120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ