Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane Nasze Trójpaczki. widziałyście tego bloga?
http://moznajetylkoprzezyc.blogspot.com/2014/02/rok-temu-i-teraz.html
niesamowity powrót do formy:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fc4a91ae33e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b40bc233dd3.jpg
Kasia24, d'nusia, Karka, baassiia, Kate84, muminka83, edyś, domiii, RudyTygrysek, foxica, Mietka 30:), Love_life, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry.Jestem wykończona,leze w sali z dziewczyna w 40tygodniu i ona co chwila biega do lazienki a w nocy co 3godziny badali tetno jej dziecka.Mnie od przyjecia nie zrobili nic poza tym ze sprawdzili tetno małej wczoraj wieczorem i dzis rano i zmierzyli mi cisnienie.Rownie dobrze moglam jechac do domu i przyjechac rano. Ciekawe co lekarz powie na obchodzie (jest o 8:00).Mam nadzieje ze mnie puszcza.A mąż mi nawet nie napisał nic na dobranoc -pewno sie cieszy ze ma swiety spokoj od baby.Dziewczyna z sali obok ma dzidziusia i troche plakał w nocy-jejku jaki to piekny dzwiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 07:01
-
Mam takie same odczucia co do pobytu w szpitalu co Ty Vira. Zaraz po przyjeciu dali mi kroplowke, potem na obchodzie mowilam, ze mnie dalej pobolewa brzuch to stwierdzili ze musi byc dzien przerwy zeby dostac nastepna. Wiec tak lezalam wczoraj bezczynnie i zapuszczalam korzenie. Zobaczymy co bedzie dzis. Poki co jestem po glukozie, zaraz ide na drugie pobranie. Moze u Ciebie tez cos ruszy dzis.
Martita, u mnie bylo dokladnie LBBB, bLok lewej odnogi peczka Hisa. A oznacza to problemy z przewodnictwem w sercu, a przez to jego nierowna prace i takie wlasnie dolegliwosci jak pisalam. -
Dzień dobry
A ja w przychodni bo mi nie przeszło jeszcze. Wyobraźcie sobie, że już 3 raz trafiłam jak moja lekarka ma urlop.... i muszę do innej. No, ale wyleczyć się trzeba. Współczuję Wam dziewczyny w szpitalach, oby szybko Wam pomogli i w zdrówku do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 07:54
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Hej mamuśki ja nawet nie próbuje was nadrobić... Wczoraj sie pożarłam na maxa z moim (pierwszy raz spaliśmy osobno) i nawet nie wiem o tkórej wyszedł... jak tak dalej pójdzie to nie dotrwamy do końca ciąży bo ja nie mam już ochoty kolejny raz ustępować...
-
Skowroneczka, Vira trzymajcie się tam i czekamy na szpitalne wieści :-*
Trzymam dziś kciuki za wszystkie wizyty w tym swoją
Z domu wyjdę znów o 10 i wrócę po 20...eh
Na 11 gimnastyka,13 endokrynolog, 14-16 szkoła rodzenia dla Mam, na 16 M przyjedzie z Gdańska pod szkole na szybko obiad, 17 zajęcia wspólne w SR, na 18 dla Tatusiów i 19 ginekologmama mówi, że jak dalej tak będę latać to urodze i nie zauważe kiedy
A teraz robię ciasta dla M!Est, She86, krówka_muffka, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie!
Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się, obyście wyszły szybko
Ja dzisiaj nocka nieprzespana nie wiem dlaczego? Dzisiaj odwiedzam moja miejscową porodówkę, idę zapisać się do nowej szkoły rodzenia bym mogła mieć położną na miejscu
Miłego Dnia!!skowroneczka87, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Hejka, ja znowu mam katar
wczoraj psikalam jak najęta. Zdenerwowałam sie bo w pewnym momencie poczułam mokre majtki, nie było tego duzo ale juz sie martwiłam o wody płodowe. Ale w aptece kupiłam papierek lakmusowy. Zabarwił sie na żółty kolor wiec tak jak powinno byc. Teraz poza kremowa lekko wodnista wydzielina jest ok. To chyba ok co? A wy jaka macie wydzielinę?
-
Martka89 wrote:Hejka, ja znowu mam katar
wczoraj psikalam jak najęta. Zdenerwowałam sie bo w pewnym momencie poczułam mokre majtki, nie było tego duzo ale juz sie martwiłam o wody płodowe. Ale w aptece kupiłam papierek lakmusowy. Zabarwił sie na żółty kolor wiec tak jak powinno byc. Teraz poza kremowa lekko wodnista wydzielina jest ok. To chyba ok co? A wy jaka macie wydzielinę?
Kochana. Ja przy kaszlu uporczywym w tej ciąży popuszczałam. Na badaniu usg wyszło że wody płodowe są w normie
Teraz tak może być ... cóż ciąża
-
Dziewczyny, ja wpadam tylko wypisać się z listy - Domiii usuń mnie proszę. Wybaczcie że się nie odzywałam. Zarówno z moim maleństwem jak i ze mną wszystko w porządku, ale nie mam czasu nawet Was czytać, nie wspominając o pisaniu. A z doskoku to tak dziwnie. Ten czas, który miał być dla mnie najspokojniejszy w życiu, okazał się najbardziej burzliwy - tym, co się dzieje w tej ciąży, można by obdzielić ze 3 lata i ze 3 rodziny
Ale są to zmiany na lepsze i chwytam(y) okazje, póki są, więc mimo padania na nos nie narzekam. Trzymam kciuki za Was wszystkie, a Ksankę i Annak ściskam szczególnie
-
Jeżówka9 wrote:Dziewczyny, ja wpadam tylko wypisać się z listy - Domiii usuń mnie proszę. Wybaczcie że się nie odzywałam. Zarówno z moim maleństwem jak i ze mną wszystko w porządku, ale nie mam czasu nawet Was czytać, nie wspominając o pisaniu. A z doskoku to tak dziwnie. Ten czas, który miał być dla mnie najspokojniejszy w życiu, okazał się najbardziej burzliwy - tym, co się dzieje w tej ciąży, można by obdzielić ze 3 lata i ze 3 rodziny
Ale są to zmiany na lepsze i chwytam(y) okazje, póki są, więc mimo padania na nos nie narzekam. Trzymam kciuki za Was wszystkie, a Ksankę i Annak ściskam szczególnie
:-* Napisz od czasu do czasu co u ciebie :-* :-* -
dzień dobry
ja tez już po śniadaniutradycyjnie owsianka +banan+żurawina
dziś pracowity dzień muszę wyszorować dom , gdyż jutro przychodzi koleżanka
z małym dzidziusiem Mmmm.. z małą córeczką IngąInga ma 2 miesiące
już sie nie mogę doczekaćwiec dom musi być czyściuki
i do tego musze upiec szarlotkę !
muminka83, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Jezowka, nie wypisuj się od nas. Tu nie wojsko. Będzie nam wszystkim miło jeśli od czasu do czasu pojawić się choćby powiedzieć cześć.
A tak poza tym to powodzenia w dalszej ciąży i do szczęśliwego porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 09:12
muminka83, Est, A.Kasia, Kate84, edyś, Martita88, anie93lica, RudyTygrysek, d'nusia, jagood, Hannia123 lubią tę wiadomość