Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
jusiakp wrote:Moze ktoras sie orientuje, moj dziadek zmarl rok temu, mial kredyt, od roku czasu splaca go moja babcia. Spotkalyscie sie z taka sytuacja? Nie jest tak ze po smierci splaca kredyt firma ubezpieczeniowa?
Teoretycznie gdyby babcia poszła z aktem zgonu to tak ale musiałaby w terminie do 6 msc od chwili śmierci dziadka złożyć wniosek do sądu o to że nie chce nic z majątku dziadka. Jeśli tego nie uczyni po śmierci "dłużnika" długi przechodzą na członków rodziny. -
muminka83 wrote:rozbawił mnie ten preparat. Niby pisze na opakowaniu że dla kobiet w ciąży i karmiących ale w ulotce przeciwwskazania ciąża
hihihh
cytuję : " Przeciwwskazania: kobiety w ciąży, matki karmiące oraz osoby zażywające leki lub chore, powinny przed zażyciem skonsultować się z lekarzem. Produkt zawiera fenyloalaninę i nie powinien być stosowany przez osoby chore na fenyloketonurię."
haha w przypadku witamin dla ciężarnych pierwszy raz się z tym spotykam
Mój mąż pracuje w branży medycznej z firmami farmakologicznymi i oni tak piszą żeby zdjąć z siebie odpowiedzialność jakby coś się wydarzyło po zażyciu lekówmuminka83 lubi tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Dziewczyny ja dzis dostane klucze do mieszkania do ktorego mialam sie przeniesc od 1 grudnia. Ciesze sie mimo ze to stare mieszkanie z piecem kaflowym ale bede miec swoje gniazdko
teraz bedzie troche zakupow, przede wszystkim wegiel a ja w ogole sie na tym nie znam.
oj idzie się przyzwyczaić. Wcześniej wychowywałam się w blokach więc piece to był koszmar. Potem zburzyliśmy z mężem kaflowe piece i mamy kominek i jest w jednym pomieszczeniu ale ogrzewa całe mieszkanie. Idzie wszystkiego nauczyć. Tylko my nie chcieliśmy palić węglem a bardziej drzewem bo zdrowiejMartita88 lubi tę wiadomość
-
Magda lena to cudnie,że już jesteście w domku!
odpoczywaj ile się da i tak jak teraz pozytywne myśli:)
Moja koleżanka której szyjka skracała się w 24 tygodniu po założeniu krążka urodziła po terminie:)
Trzymam kciuki,żeby u Ciebie też tak było:)Magda lena lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
muminka83 wrote:rozbawił mnie ten preparat. Niby pisze na opakowaniu że dla kobiet w ciąży i karmiących ale w ulotce przeciwwskazania ciąża
hihihh
cytuję : " Przeciwwskazania: kobiety w ciąży, matki karmiące oraz osoby zażywające leki lub chore, powinny przed zażyciem skonsultować się z lekarzem. Produkt zawiera fenyloalaninę i nie powinien być stosowany przez osoby chore na fenyloketonurię."
haha w przypadku witamin dla ciężarnych pierwszy raz się z tym spotykam
No coś chyba źle skopiowali[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Z tym trymestrem to jest tak, ze ciaza trwa 40 tygodni= 9 miesiecy i 1 tydzien. 6 miesiac konczy sie dokladnie w 26t0d (27 tydzien), gdy doda sie ten bezpanski tydzien do II trymestru wyjdzie 27t0d:) mozna sobie te podzielic 9m 1t na 3 i wtedy, koniec II trymestru wyjdzie 26t 4d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 16:03
muminka83, Est lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Moze ktoras sie orientuje, moj dziadek zmarl rok temu, mial kredyt, od roku czasu splaca go moja babcia. Spotkalyscie sie z taka sytuacja? Nie jest tak ze po smierci splaca kredyt firma ubezpieczeniowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 16:28
-
Dziewczyny mój dom jeszcze godzinę temu robił za przedszkole
Był u mnie mój 2 letni chrześniak, jego siostrzyczka , która ma 5 miesięcy i znajoma z dziećmi 1,5 roku i 2,5Hałas i bałagan zawsze jest ok
Ucierpiała moja lodówka oraz magnes z niej . Mój M jak wszedł to mówi do mnie "Gdzie ja jestem?" bo taki był bałagan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 16:39
A.Kasia, paola87, Kate84 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Dziewczyny, kupowałyście może koszule tej firmy:
https://sklep.dn-nightwear.com/35-mama#/
Podoba mi się kilka sztuk, ale mam obawy co do ich rozmiaru. Na zdjęciach szczupłce modelki - ale czy za 3 miesiące zmieszczę w takiej koszuli brzuch ? (chcę zrobić zakupy z myślą o szpitalu).
???? -
Jeny, czy ci producenci wiedzą jak wygląda kobieta w ciąży? Jedną firmę reklamuje dziewczyna, którą znam. Jest baaaardzo chuda i do tego ma silikonowe piersi. No to oczywiste, że ja tez tak będę wyglądać w dniu porodu... Niewątpliwie zdjęcia z jej udziałem zachęcą mnie do zakupu... Kurde przecież te zakupy robimy my, kobiety kulki, a nie nasi faceci...
edyś, muminka83 lubią tę wiadomość
-
M+M, sliczne te koszulki. Kurcze, tak tu piszemy o tych roznych sklepach, firmach, polecamy, szukamy zeby jakos to wygladalo, a jak tu patrze w szpitalu to szalu nie ma. Sama niedawno szukalam wyprawki do szpitala zeby jako tak wygladac, a tu dziewczyny niektore to ubrane tyle tylko zeby cos na sobie miec.
-
koszule piękne, ja swoje zamówiłam w italian fasion
u mnie był kolejny kurier
i mam królika
apaszkę i zawieszkę na smoczek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9a704d482ce.jpgRudyTygrysek, She86, muminka83, Madzialena90, Karka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
tyle ze ja je kupuje po cenach producentan ale widze ze jak na sklep to nie jest drogo bo u mnie na targu kosztuja ok 90 złoty, mozesz sie przejsc na jakąś hale targową i przymierzyc, prawie każdy piżamowy sklep ma ta firme u siebie
M+M+? lubi tę wiadomość
-
http://muzzy.pl/sklep/koszule-do-karmienia/koszula-do-karmienia-zadrukowana-w-groszki-detail.html
ja zakupiłam sobie ta w rozmiarze o 1 więcej niż nosiłam czyli M i na całą ciąże spokojnie wystarczy a potem nie bedzie workowataM+M+? lubi tę wiadomość