Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEst wrote:Dziewczyny, pijecie kawę? Bo ja tak. 1 dziennie.
Ja na początku ciąży odstawiłam ale dziś doszłam do ciekawych wniosków. Otóż walnęłam sobie małą białą kawkę do śniadania i jakoś mi się po niej lepiej funkcjonuje! Nie wiem w takim razie, czy nie wrócę do kawy z rana bo ja jestem niskociśnieniowiec i może z tego te moje zawroty i bóle głowy? -
A.Kasia wrote:Ja na początku ciąży odstawiłam ale dziś doszłam do ciekawych wniosków. Otóż walnęłam sobie małą białą kawkę do śniadania i jakoś mi się po niej lepiej funkcjonuje! Nie wiem w takim razie, czy nie wrócę do kawy z rana bo ja jestem niskociśnieniowiec i może z tego te moje zawroty i bóle głowy?
Ja póki co wypiłam 2 razy, ale miałam takie uczucie niepokoju, więc odstawiłam bo mi nie służy
-
My wczoraj powiedzielismy jednej mamie, ktora sie ucieszyla i powiedziala, ze w koncu bedzie miala co robic - choc nie do konca chce zeby naduzywala tego, ze bedzie babcia drugiej mamie mielismy powiedziec dzisiaj ale tak mi slabo ze chyba juz nie wyjde z domu Oprocz tego wiedza moje najblizsze kolezanki, jedna jest miesiac starsza ode mnie (z ciaza oczywiscie)Powoli staje sie to coraz trudniejsze do ukrycia, zwlaszcza gdy nagle przestajesz palic, ciagle chce ci sie spac itp
-
nick nieaktualny
-
monirek wrote:Dxiewczyny, beta od poniedzialku ze 140 spadla na 40, takze sie z Wami zegnam
Kochana trzymaj się, przykro mi, ściskam mocno :-* ja chyba też bym poszła do gina... I tak jak dziewczyny mówią też starała bym się od razu w kolejnym cyklu, uda się na pewno!
U nas wiedzą tylko moi rodzice, brat z bratowa, babcia, przyjaciółki, no w mojej pracy na etacie bo L4 i w salonie naszym pracownice, bo akurat tego krwawienia tam dostałam, no i przez nakaz leżenia muszą cześć rzeczy same ogarniać.
A ja jestem przeszczesliwa bo dzisiejszej wizycie moja fasolka ma już 1,13 cm serduszko bije pięknie 164 bpm mój kochany mały człowieczek leżał sobie tak do góry nogami i ładnie już można główkę odróżnić, ach jaki to cud nam kobieta został dany nie oddała bym ciąży mojemu M mimo stresu, przejść z poronieniem, obaw i złego samopoczucia. To jest cudowna sprawa nosić w sobie nowe życie
Dziś jestem cała w skowronkach leki zmieszamy z 2x1 do 1x1 duphaston i kwas foliowy 5mg 1x1, acard zostaje, oczywiście nadal oszczędny tryb życia ale najważniejsze że wszystko jest dobrze
Kolejna wizyta 13 sierpnia, no nie licząc tej w piątek w luxmed hihi
Dziewczyny dziękuję za podpowiedzi z książkami też skorzystam z tytułów.Marlena, Est, Tunia.a lubią tę wiadomość
-
Nasze kolejne dziecko nie zyje. serce przestalo bic. Prosze modlcie sie za mna i za moim mezem aby Bog nam dal sile to przetrwac.
Nie wiem co teraz. Nie mam planu C na kolejna ciaze.Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Aps bardzo mi przykro tule cie mocno :* (moze porozmawiaj z ginem i w nastepnej ciazy niech ci clexan wprowadzi... ) zycze duzo sil zebys to przetrwala bo wiem ze jest to baaardzo trudne
Monireks wspolczuje Ci kochana trzym sie dzielnie...
Ja to nie moge pojac tego co sie dzieje teraz... ile ludzi traci dzieci jakie to jest przykre wszystko...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyAPS wrote:Nasze kolejne dziecko nie zyje. serce przestalo bic. Prosze modlcie sie za mna i za moim mezem aby Bog nam dal sile to przetrwac.
Nie wiem co teraz. Nie mam planu C na kolejna ciaze.
Przytulam kochana :* Poradzicie sobie i jeszcze doczekacie się pięknego zdrowego brzdąca. Jestem z Wami w modlitwie :* -
nick nieaktualny
-
APS wrote:Nasze kolejne dziecko nie zyje. serce przestalo bic. Prosze modlcie sie za mna i za moim mezem aby Bog nam dal sile to przetrwac.
Nie wiem co teraz. Nie mam planu C na kolejna ciaze.
ASP....bardzo mi przykro....widzę że 15.07 miałaś USG na którym biło serduszko, to po tygodniu miałaś kolejną wizytę? Czy coś sie zaczęło dziać?
Myślę że powinnaś porozmawiać z co najmniej 2 lekarzami o Twoim przypadku, aby kolejną ciążę już donosić...