Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny u mnie dzisiaj 0 objawow... No ale poprostu okruszek odpoczywa przed jutrzejsza prezentacja dla mamusi i tatusia... A moze podzialala "rozmowa" taty z okruszkiem ze ma mamie tak nie dokuczac bo jak sie urodzi to zly pan da mu klapsa hahaha jednym slowem moj facet zwariowal gada do brzucha caluje go... Juz sie boje co bedzie dalej...
-
Dziewczyny w listopadzie zrobilam sobie tatuaż ma stopie i teściowej pokazałam dopiero w czerwcu. Jakos nie chciałam klotni. A dzis siedzimy z mężem na schodach o ona przyszła i mowi a ty ten tatuaż masz prawdziwy? Bo ja myślałam że on tylko taki czasowy a nie na zawsze. Jej zdziwiona mina bezcenna
Magda lena, Izoleccc, Est, A.Kasia, Karka, kofeinka lubią tę wiadomość
-
Aps - trzymaj się mocno Kochana Kiedyś z pewnością i Wy będziecie tulić maleństwo, oby jak najszybciej
Mnie od kawy nie odrzuciło za bardzo - pije 1 ok 250ml dziennie, z mlekiem i cukrem, rozpuszczalna. Zdarza się, że nie dopije bo troche mi się niedobrze zrobi12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja piję kawę 1 dziennie, taką normalną (z 2 łyżeczek, rozpuszczalna lub z ekspresu) no i czasami dodatkowo kawę mrożoną
Przed ciążą piłam 3 dziennie minimum i to mocne. Z czego 1 była czarna (pierwsza) a dwie już z mlekiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:38
-
nick nieaktualny
-
APS, żadne słowa żadnej z nas nie przyniosą wam ulgi w cierpieniu.Nigdy nie zapomnicie, ale musicie nauczyć się z tym żyć to po pierwsze. Po drugie, gdy już minie najgorszy żal nie wiadomo nawet do kogo, musicie wziasc się w garść i znaleźć przyczynę. Jestem po trzech poronieniach, pomogła mi prof Jerzak, która specjalizuje się w diagnostyce poronień. To że zrobiłas badania za 3 tys nie znaczy że wśród nich jest odpowiedź na pytaniem dlaczego? A być może lekarz który widział wyniki nie wyciągnął poprawnych wniosków. W moim przypadku o jednym że schorzeń decydował minimalnie podniesiony jeden parametr. A i tak okazało się że to nie koniec. Okazało się że mam podwyzszony poziom komórek NK, które odpowiadają za ochronę organizmu przed różnego rodzaju infekcjami, a płód traktowały jak intruza i niszczyły go...Ale dziś mam piękna córkę i kolejne dziecko ew drodze, lidze na to że poznam je w marcu. Zawdzięczamy to prof Jerzak.przyjmuje w Warszawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 22:06
ryjkek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczłam sie martwić, dopiero we wtorek mam usg i stresuje sie że znowu nie zobaczę serduszka. Kurde to jest cholernie ciężkie i stresujące! Tak bym chciała żeby wszystkie marcóweczki już niedługo chwaliły sie fotkami swoich pociech, a tu keszcze tyle czasu do marca i tyle moze sie wydarzyć
Co do badan ja po poronieniu nic nie robiłam. Zrobili mi tylko w szpitalu grupe krwi przed zabiegiem i okazało sie ze mam B- i konflikt serologiczny z moim M ;( a kiedys kakiś konował wpisał mi po mamie B+ i przez ponad 30 lat żyłam z tą świadomością. -
Milola bardzo dziekuje za namiar! wyslalam Ci zaproszenie na priv, jak znajdziesz chwilke to chcialabym Cie o cos zapytacGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Hej dziewczyny co dziś u Was, ja miałam jakąś ciężką noc. O 3 się obudziłam, bo mnie komary pogryzły, od razu do kibelka mi się przy okazji zachciało, a za chwile atak burczenia w brzuchu Później mega gorąco i problemy ze snem, eh te upały niezbyt dobrze na mnie działają. Dziś wizyta u gin na NFZ, żeby skierowanie na badania wysępić
Też tak macie, że jak więcej zjecie na raz niż jogurt lub owoc to tak brzuch wypych jakby się zjadło 2 daniowy obiad? U mnie ostatnio albo burczy w brzuchu, albo mega wypchanyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 08:47
-
Hej
ja od paru dni jak się obudze w nocy to musze do kibelka zazwyczaj pędzić, choć staram się nie pić dużo przed snem. Wcześniej tak nie miałam A duchota straszna jest
Jakaś taka jak na kacu się obudziłam
Ja miałam wczoraj wizyte (na NFZ) i dowiedziałam się tyle, że ciąża wygląda prawidłowo, tylko młodsza (aż o tydzień) i nie widzi żadnych krwiaków tylko, że czasem zdaża się iż złuszcza się niepotrzebna śluzówka i to n ie jest groźne, że nie widzi odklejania kosmówki, ginekologicznie mnie nie zbadała, a tak sobie myśle czy nie zrobił się jakiś polip czy nadżerka, nie dostałam skierowania na żadne badania. Kazała brać Luteine jak biore i za 2 tygodnie kontrola, wtedy założy karte ciąży i zleci badania.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej Dziewczyny, Melduje sie do Marcowek
Karolina@, baassiia, A.Kasia, alinalii, Mietka 30:), Karka, kofeinka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
-
kofeinka wrote:Idziemy łeb w łeb co do dnia
A powiedz mi robiłaś już betę??
Nie robiła i o ile lekarz nie każe to nie będę robić. W 1 ciąży beta przyrastała idealnie a miałam puste jajo. W 2 źle i poroniłam, ale i tak przecież to badanie nic nie dało, bo wtedy się nic nie da zrobić. Więc po co się stresować
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyDzień dobry Kolejny ładny dzień, jak Wasze samopoczucie? Mi by się przydały porządki w domu i chyba zrobię podejście bo zaczyna mnie denerwować ten bałagan Póki co zjadłam śniadanie i jeszcze sobie leżę. Trzymam kciuki, żeby dziś nie było żadnych złych wieści dla żadnej z nas!
-
nick nieaktualny
-
APS strasznie mi przykro życie jest niesprawiedliwe Trzymaj się, w końcu się uda - znajdź najlepszego lekarza i na pewno Ci pomoże. Jakaś przyczyna MUSI być tylko trzeba ją znaleźć.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
A ja już 2,5 godziny w pracy...a za oknem leje i grzmi masakryczna pogoda dziś...
Odebrałam wyniki progesteronu, wyszedł 35,17:) i na szczęście nie muszę brać luteiny:) Lekarz powiedział, że jest na dobrym poziomie i nie ma sensu łykać kolejnych tabletek. Muszę tylko się pilnować z dietą i unikać rzeczy z wysokim indeksem glikemicznym. Także póki co jest ok, kolejną wizytę mam 22 sierpnia:)