Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie ja się zastanawiam bo lekarz mi kazał łykac mama dha trzy razy dziennie po dwie, a mąż mi kupił mama dha premium. Mij lekarz będzie dopiero w niedziele, na opakowaniu pisze ze się bierze dwie, wiec na razie pewnie tak będę brała.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Renka88 wrote:Witajcie Marcóweczki
Dzisiaj spałam jak susel, aż mnie oczy bolą. Tyle że w domu tragedia, bo jak facet lekko chory to już ledwo zipie
Miłego dnia i dziewczęta życzę Wam szybkich wypisów ze szpitali, bo wiadomo co w domku to w domku
Też to przechodzęTrochę go gardło boli a jest umierający
A.Kasia, Magda lena, Mietka 30:), Renka88, kateee, Kajola, Falon, d'nusia, Kasia24, Kate84, Karolina@ lubią tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualnyOlatychy - przez przypadek zgłosiłam Twój post, sorki
Ciężko się to forum ogarnia przez komórkę, później mąż mi przywiezie tablet to będzie mi wygodniej tu zaglądać.
Magda lena - pamiętaj aby często sikać bo położne mówią, że wstrzymywanie wywołuje skurcze. Jedna z dziewczyn na sali poszła właśnie do porodu, zostałyśmy już tylko we dwie ale druga przechodzi w tej chwili próbę oksytocynową i być może też się coś rozkręciCiekawe jaka będzie rotacja przez weekend i czy kogoś nam dorzucą do pokoju.
-
A.Kasia wrote:Olatychy - przez przypadek zgłosiłam Twój post, sorki
Ciężko się to forum ogarnia przez komórkę, później mąż mi przywiezie tablet to będzie mi wygodniej tu zaglądać.
Magda lena - pamiętaj aby często sikać bo położne mówią, że wstrzymywanie wywołuje skurcze. Jedna z dziewczyn na sali poszła właśnie do porodu, zostałyśmy już tylko we dwie ale druga przechodzi w tej chwili próbę oksytocynową i być może też się coś rozkręciCiekawe jaka będzie rotacja przez weekend i czy kogoś nam dorzucą do pokoju.
A. Kasia- Spoko ja na telefonie też nie ogarniam i zawsze mi paluch zjedzie na coś innego
Samuel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate84 wrote:Kurcze nie zdążyłam a obejrzałabym chętnie
W sumie to nie masz czego żałować. Głównie to omówili minusy takiego porodu (chyba, że jak wyszłam na chwilę do kuchni to akurat były plusy i przegapiłam)
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Falon wrote:Przy okazji odwiedzin Ikei kupiłam małej dwa kąpielowe ręczniczki z kapturkiem bo gdzieś tam wyczytałam, że są grube, mięciutkie i wydają się być niezniszczalne, no to zobaczymy.
Takie niby nic a cieszyFalon lubi tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Właśnie ja się zastanawiam bo lekarz mi kazał łykac mama dha trzy razy dziennie po dwie, a mąż mi kupił mama dha premium. Mij lekarz będzie dopiero w niedziele, na opakowaniu pisze ze się bierze dwie, wiec na razie pewnie tak będę brała.
Aż tyle? Szok. Też biorę te witaminy ale mój lekarz stwierdził że w zupełności wystarczy jak będę brała jedną tabletkę dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 11:22
-
Hej! Czy któraś z Was, która ma już dziecko (dzieci) ma w domu kota?
My mamy kocurka który mieszka już z nami 10 lat:)
Nie jest agresywny, to taki kociaczek przychlastek, który często chodzi za mną krok w krokDla obcych również nigdy nie był agresywny ani nieprzyjaźnie nastawiony. Jest to taki misiaczek przytulaczek i się zastanawiamy jak zareaguje jak w domciu zawita u nas Julcia.
Narazie okazujemy mu dużo uwagi, wiem że troszkę się to potem zmieni.
Ma któraś z Was jakieś doświadczenia żeby się ze mną podzielić? -
I ja się witam!
A.Kasia, aleksandra trzymajcie się tam w tych szpitalach!
Muminka to co przeczytałam, aż mi.się słabo zrobiło.. dzielna z Ciebie Kobieta!
Co u Nas? Nie fajnie. Okazało się,że Krzyś złapał rotawirusa mimo szczepienia.. na szczęście obyło się bez szpitala..ale co z tego jak zaraził Męża(który oczywiście przechodzi gorzej od Młodego, P wręcz umiera!). Mnie niestety też nie ominęło, wczoraj strasznie wymiotowałam w nocy prawie na Ip nie wylądowałam tak zaczęły mi.się jelita "skręcać",na szczęście dziś czuję się lepiej a Mąż oczywiście dalej umiera, więc zamiast jednego Dziecka do opieki mam dwójkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 11:47
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hejka
Kasiu i Olu trzymam kciuki za was kochane, zeby wam uspokoili te skurcze i wypuscili was do domudobrze, ze jestescie pod stala opieka
Bardzo mnie martwi to, ze ciagle po sikaniu boli mnie ten brzuchjuz sama nie wiem od czego to
bakterie juz wszystkie prawie wyleczone, a bol dalej jest
moze gdzies mi macica uciska na pecherz i dla tego... dobrze, ze w srode mam wizyte...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Cześć kobietki
Dręczą mnie sny jakieś dziwne i się nie wysypiam. Dzisiaj wstałam z bólem głowy ale drzemka załatwiła sprawę.
Wczoraj ruszyłam na zakup bodów dla bąbelka i trafiłam w Tesco na mega promocje. Takie sytuacje to ja lubieTakże z ubranek mam już chyba wszystko.
Dziewczyny w szpitalach życzę Wam szybkiego powrotu do domu. I podziwiam Was za wytrwałość i cierpliwość.
Falon ja też mam kota w domu ale dopiero od pół roku. Wcześniej mieszkała z nami kotka i po niej wiem czego mogłabym się spodziewać. Była moją damą i myślę że by omijała dziecko szerokim łukiem. A po tym naszym małym mruczku to będę musiała mieć oczy szeroko otwarte. Na mnie włazi non stop i chodzi krok w krok. A i lubi kłaść się do łóżeczka dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 11:59
Falon lubi tę wiadomość
[/link]