X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojadę w tygodniu zobaczyć ale obawiam się,że w tym moim okrojonym h&m'ie nie wyhacze takiej promocji...ale nadzieja jest ;)

Filip 28.03.2016 <3
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Ta promocja w H&M do -50% jest tylko do dziś wieczór w sklepie internetowym :)

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko co mi się podoba nie jest objęte promocją. :(
    No nic powstrzymam się :)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudyTygrysek wrote:
    Witajcie
    Ta promocja w H&M do -50% jest tylko do dziś wieczór w sklepie internetowym :)
    ja pisałam o promocji w stacjonarnych i ona ma być pewnie, aż po świętach, tam jest po 5 zł 10 zł 15 zł albo 20 zł

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I szlak jasny trafil cale moje planowanie pokoiku od tylu miesiecy. Maz nie chce wywalic z pokoju lozka ktore tam stalo do tej pory, a z lozeczkiem dodatkowo wyglada to ni w dupe, ni w oko. I takim oto sposobem z pokoiku dla dzidziusia nici. Moze to glupie, ale plakac mi sie chce. Bo chcialam zeby corciamiala swoj kacikod poczatku. A teraz to nie wiem jak to ugryzc, gdzie wstawic jednak to lozeczko i czy wogole. I nie chce mi sie o tym myslec nawet. Ech...

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skowroneczko, wstawcie tam łóżeczko. Niech będzie jak mąż chce... zobaczy, że źle to wygląda i sam wywali to łóżko. :)
    A czemu nie chce tego łóżka wyrzucić....?

Coś dla naszych przyszłych tatusiów:

https://www.youtube.com/watch?v=XyH2PeIMvfA

mhsvo7esg1a4x3m2.png

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda lena wrote:
    Skowroneczko, wstawcie tam łóżeczko. Niech będzie jak mąż chce... zobaczy, że źle to wygląda i sam wywali to łóżko. :)
    A czemu nie chce tego łóżka wyrzucić....?

Coś dla naszych przyszłych tatusiów:

https://www.youtube.com/watch?v=XyH2PeIMvfA

Wstawilismy i maz stwierdzil, ze nie wyglada zle. A lozka nie chce sie pozbyc bo w zeszlym roku je kupilismy. Wogole nie bylo uzywane wlasciwie bo ten pokoj, ktory teraz ma byc dla corci byl takim gabinetowym z komputerem, a lozko bylo w razie "w" jakby ktos nocowal czy zeby przysiasc. No nic moze cos sie wymysli jeszcze.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci chyba wogole inaczej podchodza do tematu pokoju dla dziecka niz my, kobiety, matki. Nie rozumieja ze to dla nas wazne, jaki bedzie kolor scian czy wystroj. Szkoda bo byloby sie latwiej dogadac w tej kwestii. No chyba ze mi sie wydaje i to wszystko wcale nie jest istotne.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skowroneczka a może jakiś pokrowiec? Ja też mam taki tapczan jak to mówie sraczkowaty brąz w kwiaty i za cholere nie będzie pasował do szarego i białych mebelków, ale kupię białą narzutę i będzie ekstra! :)

Spróbuj może coś takiego?

A.Kasia lubi tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26Asia wrote:
    ja pisałam o promocji w stacjonarnych i ona ma być pewnie, aż po świętach, tam jest po 5 zł 10 zł 15 zł albo 20 zł
    A myślałam że chodzi o sklep internetowy. Ja byłam w H&M i pztrzyłam na te promocyjne ciuszki ale było ich malutko (1 metrowy wieszak) tam właśnie znalazłam bodziaki z chustka za 10 zł :D Ale nic więcej nie było, same duże rozmiary i większość dla dziewczynek
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a7d0bac4bf2.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:45

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skowroneczka87 - a może popróbuj jakoś zaaranżować ten pokoik z tym łóżkiem? Może się okazać, że na początku się przyda, np do karmienia czy też abyś mogła na nim czuwać w chwilach, kiedy mała będzie miała płaczliwe noce a mąż będzie musiał się wyspać. A jak okaże się zupełnie nie przydatne to się je złoży i schowa, przynajmniej będzie wiadomo że było bezużyteczne.

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:
    Skowroneczka a może jakiś pokrowiec? Ja też mam taki tapczan jak to mówie sraczkowaty brąz w kwiaty i za cholere nie będzie pasował do szarego i białych mebelków, ale kupię białą narzutę i będzie ekstra! :)

Spróbuj może coś takiego?

Kolor tego lozka moglby byc, chodzi raczej o ustawienie w pokoju bo to maly pokoik i wydaje mi sie zagracony za bardzo. Poza tym miala inne plany i musze sie oswoic ze sie zmienily:-P Niewiem, moze mi sie opatrzy taki uklad jak tak postoi. Do marca jeszcze chwila przeciez.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest to jakis pomysl A.Kasia. Dzieki dziewczyny za pomysly i podpowiedzi. Dobrze, ze mozna gdzies ponarzekac. Od razu mi lepiej:-)

Renka88, RudyTygrysek, Martita88 lubią tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zabijecie mnie za to co zaraz napiszę :-)

1.12 jest Dzień Darmowej Dostawy, bierze w nim udział ponad 2,5 tys sklepów.
    Tutaj lista:
    https://www.dziendarmowejdostawy.pl/lista-wszystkich-sklepow/

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie magnez wogole nie działa. Dzisiaj musiałam zgłosić ze mam twardy brzuch, bo od rana był jak skała. Lekarka przyznała racje że brzuch jest napiety i wracamy do tokolizy...

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudyTygrysek wrote:
    A myślałam że chodzi o sklep internetowy. Ja byłam w H&M i pztrzyłam na te promocyjne ciuszki ale było ich malutko (1 metrowy wieszak) tam właśnie znalazłam bodziaki z chustka za 10 zł :D Ale nic więcej nie było, same duże rozmiary i większość dla dziewczynek
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a7d0bac4bf2.jpg
    u mnie też bardzo dużo na dziewczynkę, a apaszka bardzo mi się podoba, pasowałaby mi do jednego kompletu :D

RudyTygrysek lubi tę wiadomość

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Na mnie magnez wogole nie działa. Dzisiaj musiałam zgłosić ze mam twardy brzuch, bo od rana był jak skała. Lekarka przyznała racje że brzuch jest napiety i wracamy do tokolizy...

A jaką dawkę dzienną magnezu dostajesz?

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 6 gram dwa razy dziennie czyli łącznie 12

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Malina81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobitki,
    jak zawsze nie ogarniam calości. Wiecznie w " tyle". Wybaczcie.

Wczoraj zmarł mój " przyszywany" dziadek... Niespodziewanie. Nie był to biologiczny dziadek, bo od ojczyma ale znamy się prawie 30 lat więc jak prawdziwy...Nie moglam dojsć do siebie wczoraj. Cały dzień leciały mi łzy, żal że tata nie pozwolił mi odwiedzić dziadka na internie, bo jeszcze bym coś złapie. Cały czas myślał że go podleczą i chociaż zobaczymy się na korytarzu w szpitalu. Dziadek 24 grudnia skończyłby 80 lat, był to b. dobry, pracowity i uczciwy człowiek z zasadami. Nigdy nikogo nie skrzywidził. Całe życie w morzu, zaczęło się niewinnie od chudnięcia, ale że zawsze był b. chudy nikt nie podejrzewał najgorszego. Do lekarza też chodził od święta, popalał sobie i od czasu do czasu piwko po dzialce. Reumatyzm atakował ręce ale dawał radę.
    W poniedziałek zasłabł, wiec pogotowie przyjechało i zabrali go do szpitala. Jednak wypisał się sam na żądanie. Po pobraniu krwi podejrzewali raka. Miał się stawić w środę do szpitala i też tak się stało. Choć strasznie wyrywal się do domu. Przeleżał tam calą srodę, czwartek, piątek. Nie dawali żadnych leków, kroplówek. Na poniedziałek dopiero mieli zaplanowaną tomografię i jakieś konkretniejsze leczenie.
    Dziadek trochę w piątek juz wstawał z łóżka, normalnie rozmawiał, w sobotę rano przyszła pielęgniarka dala rozkruszoną tabletkę z wodą przez strzykawkę i dziadek zacżął się krztusić! Zaczął sie dusić .... i szybka reanimacja 20 minut. Nieudana. Odszedł. Nie doczekał Filipka, a tak cieszył się.
    Jesteśmy wszyscy załamani, tata ma do siebie żal, że nie słuchał, że nie wziął go do domu jak prosił, ale wszyscy chcieliśmy aby go tam podleczyli. Na sobotę dziadek zamówił piwko bezalkoholowe już nie zdążył. Zastanawiamy się co się stało, czy ten lek wpłynął do pluc i taka reakcja, czy to wina lekarzy że innego leczenia nie dali. Bedzie rodzinka w pon. rozmawiać. Zawieżc chodzącego człowieka do szpitala i juz wiecej żywego go nie zobaczyć. Brat mój jest nadal w cięzkim szoku, gdyż praktycznie wychował się u dziadka, jedyne czym moglam go pocieszyc to fakt że z pewnością dziadek jest teraz jego Aniołem Stróżem. A powiem, wam, że dziadek przyszedł nad ranem do brata się pożegnać. Brat miał sen, ze dzwoni do niego telefon, na wyświetlaczu jest dziadek, szybko wstał i się obudził. Próbował się dodzwonić ale dziadek w tym czasie umierał...:(

nzjds65gub4su1ev.png
    w4sqdqk3vntd2f9j.png
  • anitka19953 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina81- bardzo mi przykro,współczuję Ci, jestem z Tobą kochana :-*

Malina81 lubi tę wiadomość

‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ