Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
anitka19953 wrote:Hej, dziś już 25 tydzień...ale ten czas pędzi. Mam wizytę dziś na 16, denerwuje się co powie na wyniki bo morfologia słabo mi wyszła i wychodzi na to ze to anemia...
Kochana nie denerwuj się, zobaczysz że będzie wszystko dobrze.
A co do anemii... ja mam i to dość sporą, ostatnio żelazo mi gin zwiększył na podwójną dawkę, jeśli wyniki się nie poprawią to pewnie będę się musiała położyć do szpitala na obserwację itd.A.Kasia lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Tylko u mnie jest inny problem
ja choruję na chorobę wywołującą nowotwory ( genetyczna ) i mam kilka ognisk które wygłuszam radioterapią jak jest już gorąco a w tej chorobie białaczka jest częstym jakby nazwijmy to powikłaniem... no ale tak jak mówiłam nie przejmuje się. Jestem silną kobietą. Mam silny charakter po ojcu i nie poddaje się nigdy. Codziennie mówię sobie że czuję się dobrze i że jestem zdrowa
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Vira, fajnie z tą przyjaciółką, oczywiście trzymam kciukiteż mam PCOS, ale udało mi się zajść w ciążę naturalnie i teraz też nie łykam żadnych leków
wszystko pewnie zależy od przypadku
Dziewczyny, macie jakichś sprawdzonych sprzedawców na allegro z ciuchami ciążowymi? Albo sklepy internetowe? Bo szukam sukienki na Święta
Kasia, cieszę się, że u Ciebie lepiejza pozostałe szpitalne dziewczyny nadal trzymam kciuki!
Malina, bardzo mi przykro
Karolina, trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że szybko zdiagnozują co Ci jest :* Zdrowiej! -
jeju ale posmutnialam jak przeczytałam że jedna z nas już urodziła i dzidziuś walczy
prosze napiszcie coś więcej , nie wiem czy pominełam coś , jestem do tyłu? jeśli któaś z Was coś wie proszę napiszcie coś więcej ..
będe się modlić i trzymać kciuki -
nick nieaktualnyKofeinka - wcale nie lubię twojej anemii, kliknelo mi się przez przypadek
za to brzusio super!
Alinalii - poszukaj w pamietnikach bo Madzia prowadzi swój i opisuje co u nich.
Myślałam, że przytyje bo tylko tu leżę i żrę a na wadze -0,5 kg.alinalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się po weekendzie i dzisiejszej wizycie. Nie czytałam Was, może potem mi się uda nadrobić, ale pomimo, że nie pracuje to ostatnio przy tej mojej dwójce w domu i tysiącu innych rzeczy do ogarnięcia prawie nie mam czasu na komputer...
Jeśli chodzi o wizytę to Maluch ma już prawie 650 gram, wiercił się podczas badania i ssał kciukSzyjka trochę krótsza, bo 3,75 ale póki co pod kontrolą. Odebrałam też posiew i jest ujemny zarówno w kierunku bakterii jak i grzybów
Teraz trzeba będzie się znów ukłuć i zaliczyć glukozę przed kolejną wizytą.
She86, Mania1718, Czarodziejka87, Karolina@, d'nusia, Karka, Lilou1984, Kate84, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
I ostatnio zdecydowanie wolniej, ale rośniemy, bo na wadze od początku już 9 kg... Moje wymarzone maksymalne 15 kg na finale oddala się ode mnie coraz bardziej,ale co tam, dwa razy zrzuciłam, to zrzucę i trzeci, byle Maluch był zdrowy i siedział grzecznie w brzuszku
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Hannia123 wrote:Witam się po weekendzie i dzisiejszej wizycie. Nie czytałam Was, może potem mi się uda nadrobić, ale pomimo, że nie pracuje to ostatnio przy tej mojej dwójce w domu i tysiącu innych rzeczy do ogarnięcia prawie nie mam czasu na komputer...
Jeśli chodzi o wizytę to Maluch ma już prawie 650 gram, wiercił się podczas badania i ssał kciukSzyjka trochę krótsza, bo 3,75 ale póki co pod kontrolą. Odebrałam też posiew i jest ujemny zarówno w kierunku bakterii jak i grzybów
Teraz trzeba będzie się znów ukłuć i zaliczyć glukozę przed kolejną wizytą.
SUPER, że wszystko dobrze
A tymi kilogramami sie nie martw, tak jak piszesz - najważniejsze, by maluszek był zdrów i prawidłowo sie rozwijał -
nick nieaktualnyCzuję się ok, brzuch czasami twardnieje i plecy bolą ale to chyba od niewygodnego łóżka bo na ktg nic się nie pisze. Żadnych badań dzisiaj nie miałam bo było sporo pań do wywołania porodu i nie było czasu. Ktg mam codziennie, zobaczymy co będzie dalej. Mały się chyba przekręcił bo coś znowu przy szyjce majstruje. Ogólnie nie narzekam, wszyscy bardzo mili i dbają tu o mnie.
Hania - super, że wszystko dobrzeksanka, Est lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/068f9a4e731b.jpg
A to my dziś ranoanitka19953, Kaarolina, Vincent, ksanka, kofeinka, wiewiórka17, perła ziemi, muminka83, A.Kasia, Mania1718, Kajola, Czarodziejka87, Madlene.:), Karolina@, kateee, Est, Mietka 30:), d'nusia, alinalii, She86, Izoleccc, Hannia123, Karka, RudyTygrysek, Lilou1984, krówka_muffka, baassiia, Kate84, Madzialena90 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Jestem juz na poczekalni. Zaprowadzilam synka do szkoly i wracajac cos mi polecilo, szybko do toalety a tam masa bezowego sluzu, bol brzucha przy tym jak na miesiaczke
oczywiscie mega strach i jedno szczescie ze akurat teraz wizyta. I nie czuje malej
jusiakp
-
jusiakp wrote:Jestem juz na poczekalni. Zaprowadzilam synka do szkoly i wracajac cos mi polecilo, szybko do toalety a tam masa bezowego sluzu, bol brzucha przy tym jak na miesiaczke
oczywiscie mega strach i jedno szczescie ze akurat teraz wizyta. I nie czuje malej
Kochana będzie dobrze. Lekarz to sprawdzi. Mała może śpi. Daj znać jak po wizycie kochana :-* -
nick nieaktualny
-
Witam się w moją studniówkę
Jutro zobaczę tylko dwie cyfry do odliczania
Widzę że nieciekawie zaczełysmy tydzień
Trochę tu smytnych wieści ale mam nadzieje że wszystko się poukłada każdej z Was.
Malina przykro mi z powodu Twojego dziadkaŁącze się w bólu, i wspomina po stracie taty wróciły. ..
Karolina mam nadzieję że szybko wydobrzejesz i wrócisz do synka
Jusia nie denerwuj się zaraz zobaczysz dzidzie i się uspokoisz
Mój bąbel tez mnie dzisiaj na straszył. . Nie czułam go od rana wiec wyjęlam detektor którego nie lubi. Kopnął kilka razy i znowu śpi, no cóż pogoda takaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:03
Love_life, She86, Kate84, Madzialena90 lubią tę wiadomość
[/link]