Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
anitka19953 wrote:Hej, dziś już 25 tydzień...ale ten czas pędzi. Mam wizytę dziś na 16, denerwuje się co powie na wyniki bo morfologia słabo mi wyszła i wychodzi na to ze to anemia...
Kochana nie denerwuj się, zobaczysz że będzie wszystko dobrze.
A co do anemii... ja mam i to dość sporą, ostatnio żelazo mi gin zwiększył na podwójną dawkę, jeśli wyniki się nie poprawią to pewnie będę się musiała położyć do szpitala na obserwację itd.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Wierze, tylko pisałaś ze miałaś crp podwyższony. Morfologia była z tego samego dnia? Jeśli kontrolne crp spadło to leukocyty tez musiałymuminka83 wrote:Tylko u mnie jest inny problem
ja choruję na chorobę wywołującą nowotwory ( genetyczna ) i mam kilka ognisk które wygłuszam radioterapią jak jest już gorąco a w tej chorobie białaczka jest częstym jakby nazwijmy to powikłaniem... no ale tak jak mówiłam nie przejmuje się. Jestem silną kobietą. Mam silny charakter po ojcu i nie poddaje się nigdy. Codziennie mówię sobie że czuję się dobrze i że jestem zdrowa 
muminka83 lubi tę wiadomość

-
Dzień dobry

Vira, fajnie z tą przyjaciółką, oczywiście trzymam kciuki
też mam PCOS, ale udało mi się zajść w ciążę naturalnie i teraz też nie łykam żadnych leków
wszystko pewnie zależy od przypadku
Dziewczyny, macie jakichś sprawdzonych sprzedawców na allegro z ciuchami ciążowymi? Albo sklepy internetowe? Bo szukam sukienki na Święta
Kasia, cieszę się, że u Ciebie lepiej
za pozostałe szpitalne dziewczyny nadal trzymam kciuki!
Malina, bardzo mi przykro
Karolina, trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że szybko zdiagnozują co Ci jest :* Zdrowiej! -
Hej witam sie w 25tc:) w sroe wizya na 15:10 tak wiec sie juz nie moge doczekac:)
nick nieaktualny, ksanka, Renka88, Kate84, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
jeju ale posmutnialam jak przeczytałam że jedna z nas już urodziła i dzidziuś walczy
prosze napiszcie coś więcej , nie wiem czy pominełam coś , jestem do tyłu? jeśli któaś z Was coś wie proszę napiszcie coś więcej ..
będe się modlić i trzymać kciuki -
nick nieaktualnyKofeinka - wcale nie lubię twojej anemii, kliknelo mi się przez przypadek
za to brzusio super!
Alinalii - poszukaj w pamietnikach bo Madzia prowadzi swój i opisuje co u nich.
Myślałam, że przytyje bo tylko tu leżę i żrę a na wadze -0,5 kg.
alinalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się po weekendzie i dzisiejszej wizycie. Nie czytałam Was, może potem mi się uda nadrobić, ale pomimo, że nie pracuje to ostatnio przy tej mojej dwójce w domu i tysiącu innych rzeczy do ogarnięcia prawie nie mam czasu na komputer...
Jeśli chodzi o wizytę to Maluch ma już prawie 650 gram, wiercił się podczas badania i ssał kciuk
Szyjka trochę krótsza, bo 3,75 ale póki co pod kontrolą. Odebrałam też posiew i jest ujemny zarówno w kierunku bakterii jak i grzybów
Teraz trzeba będzie się znów ukłuć i zaliczyć glukozę przed kolejną wizytą.
She86, Mania1718, Czarodziejka87, Karolina@, nick nieaktualny, Karka, Lilou1984, Kate84, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
I ostatnio zdecydowanie wolniej, ale rośniemy, bo na wadze od początku już 9 kg... Moje wymarzone maksymalne 15 kg na finale oddala się ode mnie coraz bardziej,ale co tam, dwa razy zrzuciłam, to zrzucę i trzeci, byle Maluch był zdrowy i siedział grzecznie w brzuszku
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Hannia123 wrote:Witam się po weekendzie i dzisiejszej wizycie. Nie czytałam Was, może potem mi się uda nadrobić, ale pomimo, że nie pracuje to ostatnio przy tej mojej dwójce w domu i tysiącu innych rzeczy do ogarnięcia prawie nie mam czasu na komputer...
Jeśli chodzi o wizytę to Maluch ma już prawie 650 gram, wiercił się podczas badania i ssał kciuk
Szyjka trochę krótsza, bo 3,75 ale póki co pod kontrolą. Odebrałam też posiew i jest ujemny zarówno w kierunku bakterii jak i grzybów
Teraz trzeba będzie się znów ukłuć i zaliczyć glukozę przed kolejną wizytą.
SUPER, że wszystko dobrze
A tymi kilogramami sie nie martw, tak jak piszesz - najważniejsze, by maluszek był zdrów i prawidłowo sie rozwijał
-
nick nieaktualnyCzuję się ok, brzuch czasami twardnieje i plecy bolą ale to chyba od niewygodnego łóżka bo na ktg nic się nie pisze. Żadnych badań dzisiaj nie miałam bo było sporo pań do wywołania porodu i nie było czasu. Ktg mam codziennie, zobaczymy co będzie dalej. Mały się chyba przekręcił bo coś znowu przy szyjce majstruje. Ogólnie nie narzekam, wszyscy bardzo mili i dbają tu o mnie.
Hania - super, że wszystko dobrze
ksanka, Est lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/068f9a4e731b.jpg
A to my dziś rano
anitka19953, Kaarolina, Vincent, ksanka, kofeinka, wiewiórka17, perła ziemi, muminka83, nick nieaktualny, Mania1718, Kajola, Czarodziejka87, Madlene.:), Karolina@, kateee, Est, Mietka 30:), nick nieaktualny, alinalii, She86, nick nieaktualny, Hannia123, Karka, RudyTygrysek, Lilou1984, krówka_muffka, baassiia, Kate84, Madzialena90 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Jestem juz na poczekalni. Zaprowadzilam synka do szkoly i wracajac cos mi polecilo, szybko do toalety a tam masa bezowego sluzu, bol brzucha przy tym jak na miesiaczke
oczywiscie mega strach i jedno szczescie ze akurat teraz wizyta. I nie czuje malej
jusiakp

-
jusiakp wrote:Jestem juz na poczekalni. Zaprowadzilam synka do szkoly i wracajac cos mi polecilo, szybko do toalety a tam masa bezowego sluzu, bol brzucha przy tym jak na miesiaczke
oczywiscie mega strach i jedno szczescie ze akurat teraz wizyta. I nie czuje malej 
Kochana będzie dobrze. Lekarz to sprawdzi. Mała może śpi. Daj znać jak po wizycie kochana :-* -
nick nieaktualny
-
Witam się w moją studniówkę
Jutro zobaczę tylko dwie cyfry do odliczania 
Widzę że nieciekawie zaczełysmy tydzień
Trochę tu smytnych wieści ale mam nadzieje że wszystko się poukłada każdej z Was.
Malina przykro mi z powodu Twojego dziadka
Łącze się w bólu, i wspomina po stracie taty wróciły. ..
Karolina mam nadzieję że szybko wydobrzejesz i wrócisz do synka
Jusia nie denerwuj się zaraz zobaczysz dzidzie i się uspokoisz
Mój bąbel tez mnie dzisiaj na straszył. . Nie czułam go od rana wiec wyjęlam detektor którego nie lubi. Kopnął kilka razy i znowu śpi, no cóż pogoda taka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:03
Love_life, She86, Kate84, Madzialena90 lubią tę wiadomość
[/link]

[/link]