Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
perła ziemi wrote:właśnie poczytałam o tym CRP i z ciekawości zrobię to sobie przy najbliższej okazji. dzięki!
przeciwciała miałam badane już 3 razy ze względu na konflikt pomiędzy rh krwi moim i męża.
Faktycznie! Ja tez je robie przez konflikt serologicznya powiedzcie mi jak wam lekarz zaleca badanie na Togo? Czy jak w pierwszym badaniu wyszło wszystko ok to potem jeszcze zlecają kontrolnie czy tylko w szczególnych sytuacjach (np i osób mających kota?)
-
Nie mogę się doczekać jutra... Trzymajcie kciuki za moją szyję!
Magda lena, ksanka, A.Kasia, Mietka 30:), Madzialena90 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Nie mogę się doczekać jutra... Trzymajcie kciuki za moją szyję!
a ja jutro rano na kłucie, mocz i glukoze jadę
więc trochę posiedzę w lux-medowskiej przychodni
Stresuję się odrobine o ten mój cukier, bo mam straszną ochotę na słodycze w ciąży i nie powiem, żebym się jakoś ograniczała...łasuch ze mnie konkretny
mąż pojechał w delegację na 2 dni do Niemiec, więc rogal się dzisiaj podwójnie przyda, bo to jedyna rzecz do której mogę się przytulić w nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 22:07
Nataszka2200 lubi tę wiadomość
-
A.Kasiu To jeszcze troszkę poleżysz ,ale wiadomo jaki jest tego cel
Życzę Tobie ,żeby wszystko było dobrze i ,żebyś miała miłe towarzystwo w takiej sytuacji .Cieszę się,że ktg nic złego nie pokazuje i mam nadzieję,że dasz radę jakoś z tym kręgosłupem .
Kofeinka Piękny brzusio i pewnie ,że chcemy widywać takie zdjęcia!Ja jak w końcu będę mieć chwilę też Wam pokażę jak mi brzucho wysadziło
choć dziś jedna Pani mówi do mnie który to miesiąc 4ty?A ja nie 7my!
Aleksandrazzz ja też nie miałam pojęcia ,że ta Madzia z marcówek urodziła!Kciuki za jej dzieciątko!Oczywiście trzymamy za Twoją jutrzejszą piękną szyjkę też bardzo mocno!
Muminko mam nadzieję,że te dolegliwości z gardłem w końcu ustaną !A co do morfologii to trzymam kciuki mocno ,musi być wszystko dobrze!Z Twoją siła u nastawieniem nie ma innej opcji!Mam nadzieję,że tak jak mówi onkolog nie ma powodów do zmartwień! Cieszę się ,że u ginekologa wszystko dobrze i mała rośnie ładnie , gratuluję
Noelka jeśli chcesz ,żeby była dobra jakość to polecam Happy Mum ale ceny małe nie są chyba ,że znajdziesz w outlecie?Ja zamawiałam 2 miesiące temu i teraz znów .
Hannia super gratuluje udanej wizyty i cieszę się czytając takie dobre wiadomości
Jusiakp super wieści bardzo się cieszę , swoją drogą co ten Twój gin wygaduje u Cię stresuje !
Magdalena też dziś miałam erotyczne sny co na moje bezsenne nocki jest szokiemteż brak mi seksu...
Karolina przykro mi ,że nic się nie udało zdiagnozować kurcze :(oby takie coś już się nie powtórzyło bo to naprawdę poważnie wygląda!
Karolin@ przykro mi ,że Babcia tak mówiła , skąd ludzie biorą takie pomysły i tekstyi dlaczego nie umieją trzymać języka za zębami!
Kasieńka bardzo się cieszę,że passer ładnie trzyma i ,że wszystko dobrze na wizycietak dalej!
Martka daj znać co jutro u tego hematologa,ale wierzę ,że wszystko jest dobrze i tylko Cię uspokoi!
Nataszka, OlaTychy dużo zdrówka , oby przeszło jak najszybciej Wam!
Anitka najważniejsze ,że z małą wszystko ok . A powiedz jakie masz tsh ,że za wysokie?Mam nadzieję,że jednak wyniki się poprawią i szpital Was ominie!
Ja nie miałam badane crp w ciąży wcale, przeciwciała też znów miałam i toxo,ale chyba tylko dlatego ,że na początku wyszło ,że ujemne.
My przyjechaliśmy do Poznania , już coraz gorzej znoszę te trasy a tak do połowy lutego chciałam kursować , nie chcę być sama długo bez M w Poznaniunie lubię tego w ciąży! Mała całą drogę tak szalała ,ale to już nie są kopniaki tak mi wbijała chyba główkę w pęcherz i szyjkę, tak się przekręca mocno to już nie są słodkie ruchy na jakie się czekało, całą drogę praktycznie taki ból ,że ledwo oddech łapałam
Dobranoc Mamuśki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 22:49
kofeinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki jak nie ma podstaw to nie trzeba badac crp. Crp bada sie zeby sprawdzic czy jest jakas infekcja w organizmie. U mnie byly ciagle podwyzszone leukocyty wiec kazano zrobic crp, ktore wykazalo malutko ponad norme i jeden lekarz chcial to zbagatelizowac. Dopiero drugi kazsl zrobic posiew moczu i okazalo sie,ze mam infekcje pecherza. W badaniu ogolnym moczu nie bylo nawet bakterii.
Aleksandrazz oby szyja byla zamknieta i twarda i odpowiednio dluga
Jusiakp dziwny ten Twoj lekarz..ciagle Cie stresuje. Wez mu asertywnie powiedz co o tym myslisz.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt