Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was kochane mamuśki w 29 tygodniu z dobytkiem 11,8kg do przodu... Ale się dzisiaj wyspałam
obudziłam się po 10
cuuuudownie
udanego dnia kochane, powodzenia na wizytach i trzymam kciuki za mamusie w szpitalach będzie dobrze! Musi być nasze maluszki obowiązkowo muszą zostać w brzuszkach minimum do lutego! i tego się trzymajmyMania1718, ksanka, Karka, A.Kasia, d'nusia, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Kate84, M+M+?, She86, Lilou1984, Karolina@, Kokaina, Izoleccc, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Widzę że podobny do bugaboo, czy on występuje w pakietach czy każdy osobno.
Ale kolory ma superjest dostępny we Wrooclawiu i Jeleniej Górze, ale muszę znaleźć bliżej Krakowa.
-
RudyTygrysek wrote:Dzień doberek
Ksanka ja miałam okazje prowadzić bugaboo cameleon i był dla mnie straszny. Tak małe kółeczka z przodu lubiły się klinować w studzienkach ściekowych albo zatrzymywać przed krawężnikami i wózek stawał dęba. rączka która jest teleskopowa wychodziła przy mocniejszym pociągnięciu a znajomej całe łożysko w kółku się rozwaliło. I wózek po nierównej powierzchni bardzo ciężko się prowadziło i się trząsł mocno.
My zdecydowaliśmy się na Bebetto Holland zestaw 3 w 1 to koszt kolo 1800 ze wszystkimi dodatkami(folia na wózek, moskitiera, uchwyt na kubek, adaptery do fotelika, osłona na koła i chyba nawet mufka na rączkę) wymacałam go w sklepie i jestem zachwycona.RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dzisiaj byłam na glukozieo 7.20 już pod gabinetem żeby wejść pierwsza, bo oprócz picia drinka, pobierała mi krew na kilka innych badań, także trochę jej dzisiaj straciłam + mocz. Dobrze, że był ze mną mąż. Pierwszy łyk - super, dam radę, słodkie, ja lubię, po 2 się zakrztusiłam, nie mogłam złapać powietrza i łzy mi poleciały
Przeszło i dopiłam do końca. Potem na korytarzu po 20-25 min - masakra, najpierw gorąco mi uderzyło do głowy, wyszły na mnie siódme poty, tak było mi słabo, myślałam, że się zerzygam, ręce miałam osłabione. Ledwo siedziałam. Potem przeszło, jeszcze 2x potem taka lekka słabość mnie dopadała. Ehh ale przeżyłam! Oby nie trzeba było tego powtarzać!
Dzisiaj popołudniu powinnam mieć wyniki na necie.
Jeśli chodzi o wózki to pojechaliśmy pod Częstochowę do producenta (Zagma), i tam u niego w styczniu zamówimy wózek 3w1 z 900złBo im zajmuje złożenie wszystkiego chwilkę
Gwarancję dają 2 lata, ale znają tatę mojego i zawsze można i tak będzie podjechać jakby się coś działo.
W ogóle w pokoiku gdzie śpimy z królikiem, i będzie też oczywiście Hania, mamy podwieszany sufit, i w rogu przy oknie zrobił się grzyb.... To jest jakaś wina z murów,z zew, kupiliśmy środek i będziemy działać. Zaczął się okres grzewczy, ja grzeję, okna mało otwieram i się rozrósłMoże znacie jakieś sposoby na to dziadostwo inne?
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Ja nie wypowiadam się o wózkach, bo my dostaniemy po córce siostry męża i nawet nie wiem jaki to model
Bbf twierdzi, że zaczęłam III trymestr !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:38
ksanka, Madzialena90, A.Kasia, d'nusia, Karka, Czarodziejka87, Kate84, M+M+?, Mania1718, Kajola, Renka88, She86, Karolina@, Izoleccc, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Paulina na moje pytania też często nikt nie odpowiada, ale jestem upierdliwa i siedzę tu dalej
Co do pytania o wózek, to zależy co dla kogo oznacza przystępna cenaMy kupiliśmy Baby Design Dotty 2 w 1 za 1800 zł. Fotelik kupiliśmy osobno, bo te w zestawach są do d... i ich kupno mija się z celem.
Ksanka, ja długo chorowałam na Mutsy, wózek przepiękny, ale jak zobaczyliśmy w sklepie jego wersję spacerową, to widać, że nie został stworzony na polskie pogodyBardzo uboga spacerówka, mało zabudowana, według mnie nie nadawałaby się na chłodniejsze dni, jesień. W ogóle to w tym sklepie większość wózków była zagranicznych firm i jak tak pooglądałam, to jednak nie wszystko nadaje się na polską "scenerię", np. był hiszpański wózek, materiały jakościowo super, ale tkanina taka cieniutka, że u nas to by się do niczego nie nadało, u nich owszem, bo tam ciepełko jest, dlatego zresztą takie wózki robią
ksanka, Est, M+M+? lubią tę wiadomość
-
A.Kasia- jak dobrze pamiętam pytałaś czy ktoś zamawial od sprzedawcy Okularki_com. Ja u niego robiłam zamówienie i dzisiaj dostałam maila, że wszystko wysłał
Co do wózka to już pisałam, kupiliśmy peg perego book plus s. Cena nowego 3w1 to 3,5 tysiąca ale znalazłam oferte używanego 7 miesięcy, na gwarancji w stanie idealnym za 2 tysiące. Okazało się, że mieszkamy blisko siebie więc pojechaliśmy zobaczyć. Wózek jak ze sklepu, spacerówka nie używana i wszystko w komplecie łącznie z foliami, osłonka na nóżkiSamuel
-
olatychy wrote:A.Kasia- jak dobrze pamiętam pytałaś czy ktoś zamawial od sprzedawcy Okularki_com. Ja u niego robiłam zamówienie i dzisiaj dostałam maila, że wszystko wysłał
Co do wózka to już pisałam, kupiliśmy peg perego book plus s. Cena nowego 3w1 to 3,5 tysiąca ale znalazłam oferte używanego 7 miesięcy, na gwarancji w stanie idealnym za 2 tysiące. Okazało się, że mieszkamy blisko siebie więc pojechaliśmy zobaczyć. Wózek jak ze sklepu, spacerówka nie używana i wszystko w komplecie łącznie z foliami, osłonka na nóżkiolatychy lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny, ja dziś w nawet dobrym humorze, aż dziwne heh ważyłam się właśnie i mam od początku ciązy +11 kg :-0 w sumie tego nie widze
jedynie jak spojrze na brzusio
Madzialena90, edyś, A.Kasia, Karka, Czarodziejka87, Vincent, Kate84, Mania1718, Kajola, d'nusia, Kaarolina, She86, Lilou1984, Karolina@, Kokaina, Izoleccc, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
jusiakp
-
Madzialena90 wrote:mam pytanie, kupowała któraś z was nawilżacz powietrza?
jeśli tak to jakiej firmy polecacie?
Tak, my kupiliśmy jakieś 3 miesiące temu i jak na razie jesteśmy zadowolenisprawdza się szczególnie teraz podczas mojego zapalenia oskrzeli
Mamy taki ( aukcja przypadkowa ale opisany model )
http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-hum770-hyundai-lcd-fv-24-h-i5081433538.htmlMadzialena90 lubi tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualny
-
Madzialena90 wrote:mam pytanie, kupowała któraś z was nawilżacz powietrza?
jeśli tak to jakiej firmy polecacie?
Mój mąż kupił ten http://allegro.pl/865-nawilzacz-powietrza-higrometr-aromaterapia-i5715963657.html - jeszcze mieliśmy 20zł kupon, więc taniej, użyty na razie 2x tylko, nie mam gdzie go postawićtaki wieeelki jest
Madzialena90 lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
paola87 wrote:Bbf ma rację
A jak się dziś czujesz? Dolegliwości przeszły?
Tak, na szczęście już jest ok. Piję jeszcze elektrolity ale czuję się w miarę normalnie.
Idę do lekarza dzisiaj, bo jeszcze gardło mnie boli. Ale nie mam podniesionej temperatury, więc myślę, że nie jest źle.
Zważę się przy okazji, jestem ciekawa ile mam już kg na plusie.