Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRenka88 wrote:Witajcie dziewczyny
Kilka pytań do tych, które stosowały macmiror czy przy infekcji po włożeniu pierwszej globulki coś Was piekło? Bo mnie nic a globulki mi się zawsze kojarzyły że jak coś zwalczają to trochę piecze. Boje się ze nie działają jak ten pimafucin wcześniej
Jak aplikować te kuleczki wczoraj jedna chwile pod wodę i siups do pipki ale może mialyscie jakieś inne sposoby?
Jakieś dodatkowe rady?
Dziękuję i Miłego dnia.
Szpitalne Mamusie dużo cierpliwości i żeby mimo wszystko czas Wam szybciej uciekał :*
Ja mam macmiror w maści dowcipnej - zastosowałam wczoraj pierwszy raz. Nic mnie nie piecze ani nie piekło. -
nick nieaktualnyPaulina2344 wrote:Ją uciekam z forum. Nikt nie odpowiada na moje pytania. Za późno chyba zapisałam się choć jestem już długo i macie swoje grono.
Kochana a o co pytałaś? Teraz sporo z nas jest w szpitalach i jakoś się za bardzo nie udzielany ;/ Ja przyznam, że większość postów czytam pobieżnie a nawet jeśli bym chciała na wszystkie odpisać to jest mi zwyczajnie z pozycji leżącej ciężko -
Dziewczyny, bardzo Wam współczuję tych skracających się szyjek. Jakbym mogła to bym do swojego brzuszka przyjęła drugiego bobaska a przed porodem oddała właścicielce
Ale niestety mogę tylko trzymać kciuki za Was wszystkie i za każdą z osobna :-* Jesteście takie dzielne!
ksanka, A.Kasia lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Widzę że paulina rzuciła wczoraj pytanie o wózek w przystępnej cenie.
Jest tu tyle postów produkowanych że wiele może umknac
Każda z nas miała nie jedno pytanie bez odpowiedzi no i nic, dalej jesteśmy na forum i rozmawiamy, czasem są jakieś hormonalne fochy ale wracamy do normalnego nastroju i do przodu.
Będzie oczywiście milo jeśli zostaniesz i zaczniesz rozmawiać a nie rzucać pojedyncze pytania,
Ale zrobisz jak chcesz, tu nikt nikogo nie wyrzuca ani nie napastujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 10:48
Est, A.Kasia, kofeinka, She86 lubią tę wiadomość
-
Paulina na moje też często nikt nie odpowiada:) ale jestem i o sobie przypominam. Nie uciekaj
Co do wózka ja juz wspominałam że kupiłam używany Tako Laret 3w1 za 700złale jest też wiele nowych na allegro w naprawdę fajnych cenach
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Co do wózków to mam niezła zagwozdke.
Bo żadnego jeszcze nie dotknęłam.
Patrzyłam na X-traila fajny jest i cena ok jak za taką klasę, ale....
Bardzo podoba mi sie mutsy.
Jeszcze bardziej emmaljunga, a wczoraj w nocy jak szukałam jeszcze innych w oko wpadł mi bugaboo tylko że te 3 to już wysoka cena.
Z drugiej strony, to moje pierwsze dziecko, i dziadek Zosi też podpytuje czy to 3-4k to za dużo dla naszej księżniczki?
No nic trzeba dalej patrzeć i szukać tylko z komórką w ręku (bo nawet nie komputerem bo za ciężki) trudno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 10:47
-
Karolina mam nadzieję,że Cię zbadają i ,że żadne zapalenie oskrzeli się nie przyplącze!Zdrówka i obyś szybko mogła wyjść do domku. Teraz doczytałam ,że w końcu się za to zabrali i dobrze. Przykro mi ,że Krzysia też coś bierze
Aleksandrrazz ja już sama się gubię w tym co oni mówią , co chwilę coś innego a co dopiero Ty?Naprawdę ciężko mi ich zrozumieć i ich podedejście
A.Kasia no to faktycznie pozostaje Wam jeszcze trochę "podojrzewać' sobie w ty szpitalu
Kurcze zastanawia mnie co się dzieje z Domiii czyżby znów się urlopowała? -
Renka88 wrote:Witajcie dziewczyny
Kilka pytań do tych, które stosowały macmiror czy przy infekcji po włożeniu pierwszej globulki coś Was piekło? Bo mnie nic a globulki mi się zawsze kojarzyły że jak coś zwalczają to trochę piecze. Boje się ze nie działają jak ten pimafucin wcześniej
Jak aplikować te kuleczki wczoraj jedna chwile pod wodę i siups do pipki ale może mialyscie jakieś inne sposoby?
Jakieś dodatkowe rady? ł :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:03
Renka88 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dzień doberek
Ksanka ja miałam okazje prowadzić bugaboo cameleon i był dla mnie straszny. Tak małe kółeczka z przodu lubiły się klinować w studzienkach ściekowych albo zatrzymywać przed krawężnikami i wózek stawał dęba. rączka która jest teleskopowa wychodziła przy mocniejszym pociągnięciu a znajomej całe łożysko w kółku się rozwaliło. I wózek po nierównej powierzchni bardzo ciężko się prowadziło i się trząsł mocno.
My zdecydowaliśmy się na Bebetto Holland zestaw 3 w 1 to koszt kolo 1800 ze wszystkimi dodatkami(folia na wózek, moskitiera, uchwyt na kubek, adaptery do fotelika, osłona na koła i chyba nawet mufka na rączkę) wymacałam go w sklepie i jestem zachwycona.ksanka lubi tę wiadomość
-
oj dziewczyny coś mnie zbiera
nos zapchany , gardło troszkę pobolewa ,
puki co ratuje się herbatą z malinami i leze pod kocem ,