Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
melduję tylko, że u nas wszystko dobrze
dużo się dzieje, ja sama robię dużo porządków generalnych i przygotowań, w dodatku musimy z Miłoszem dużo odpoczywać i leżeć, w końcu chcemy wytrzymać w dwupaku jeszcze co najmniej kilka tygodni
jakoś nie mam weny na siedzenie w Internecie ostatnio... poza robieniem kolejnych zakupów i wydawaniem pieniędzy, których nie mam, ponieważ moje postępowanie w ZUS ciągle trwa... przykre to
Pozdrawiamy i damy znać pewnie po USG III trymestru, które mamy 21.12
Zdrówka dla wszystkich Mam i Waszych Maluszków :*
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:09
Est, Kate84, A.Kasia, ksanka, Czarodziejka87, Kajola, d'nusia, Martita88, Karka, Karolina@, Izoleccc, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:mam pytanie, kupowała któraś z was nawilżacz powietrza?
jeśli tak to jakiej firmy polecacie?
Ja mam taki
http://www.euro.com.pl/nawilzacze/hb-uh1100w.bhtml
Jest super. Jedyny minus, że trzeba do niego destylować wodę. Mieszkam w W-wie, gdzie woda jest twarda i jeżeli użyjemy kranówki to rano w całym domu unosi się biała mgła. Być może w innym miejscu Polski woda z kranu byłaby ok.
Nawilżacz jest dosyć ładny i nie razi po oczach.Madzialena90 lubi tę wiadomość
-
Alinali działaj za wczasu zanim się rozwinie domowymi sposobami, mnie tak łapało parę razy od razu szedł w ruch czosnek, herbata z miodem i imbirem, cytryną , oraz syrop z cebuli i nie rozłożyło odpukać!
Domiii dobrze ,że w końcu się odezwałaś i ,że wszystko u Was ok !Odpoczywajcie tam w takim razie i mam nadzieję,że ZUS w końcu zamknie temat wyjaśnień !
Co do wóżka też nie pomogę my od początku byliśmy zdecydowani albo Hartan albo Teutonia i kupiliśmy Teutonie z odbiorem na połowę lutego ,żeby gwarancji nie tracić . No ,ale on za tani nie jest...
Kurcze my też kupiliśmy nawilżacz ale już nie pamiętam jaki , jak będę w Poznaniu to Wam napiszę jak sprawdzeco ta ciąża robi z mózgiem
muminka83 lubi tę wiadomość
-
My planujemy kupić nawilżacz zelmera o taki: https://mediamarkt.pl/agd-male/nawilzacz-zelmer-ah1001-zah11000-bialo-niebieski W rankingu nawilżaczy jest na pierwszym miejscu, ładnie wygląda i cena też jest bardzo ładna
Madzialena90, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Hej domiii powodzenia i trzymajcie się zdrowo i wesoło
Mamy usg 3 trymestru tego samego dnia!
Na przeziębienie alternatywa do miodu i cytryny.
Działa byli wypróbowane przez moich najbliższych:
Kiszony czosnek. Poniżej wklejka z bloga bo samej nie chciało mi się pisac
http://bamboszki-i-chodaczki.blogspot.com/2014/01/kiszony-czosnek-na-przeziebienia.html?m=1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 12:43
domiii lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jeżeli o wózkach mowa, ja się zastanawiam, czy jest kupować taki 3 w 1, 2 w 1. Ale ja jestem zielona w temacie
No bo gondole używa się do 6-7 miesiąca, później już używa się spacerówek. Czy nie lepiej kupić oddzielnie wózek z gondolą i później już jakąś lekka spacerówkę? bo widzę, że mamy i tak później dokupują spacerówki jeszcze, nie wiem dlaczego tak jest...doradźcie jak się znacie
-
nick nieaktualny
-
Vincent wrote:Hej dziewczyny, jeżeli o wózkach mowa, ja się zastanawiam, czy jest kupować taki 3 w 1, 2 w 1. Ale ja jestem zielona w temacie
No bo gondole używa się do 6-7 miesiąca, później już używa się spacerówek. Czy nie lepiej kupić oddzielnie wózek z gondolą i później już jakąś lekka spacerówkę? bo widzę, że mamy i tak później dokupują spacerówki jeszcze, nie wiem dlaczego tak jest...doradźcie jak się znacie
Ja chciałam 3w1 ale mój mąż powiedział że lepiej kupić 2w1 i dokupić dobry testowany fotelik oddzielnie
paola87, d'nusia, She86, Mietka 30:), Robaczek89 lubią tę wiadomość
-
Vincent my kupujemy wózek 3w1 i mam zamiar go używać jak najdłużej się da. Nie podobają mi się te lekkie spacerówki typu parasolka, trzęsie bardzo dzieckiem w takiej spacerówce i mam wrażenie że mało wygodne są dla dzieci i te małe kółka też mało praktyczne. I do tego jak by nie patrzeć będziemy się przesiadać na spacerówkę akurat na zimę więc parasolka z małymi kółeczkami może nie dać sobie rady na śniegu i większość nie posiada okrycia na nóżki. Bebetto ma w swojej ofercie wózki spacerowe na dużych i pompowanych kołach.
Vincent lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o wózek to my zdecydowaliśmy się na Bebetto Vulcano + Fotelik Cybexa Anton. Całość wyjdzie nas około 2500 zł.
Nawilżacz powietrza mamy firmy Eldom najzwyklejszy w świecie i też służy. Kosztował koło 120zł więc nawet jak się popsuje nie będzie szkoda. O dziwo siostra też ma jakiś tani z Auchan a działa już prawie 5 latCzarodziejka87, Madzialena90, RudyTygrysek, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
My kupujemy 3w1 (fotelik raczej producenta) fotelik i tak użyjemy tylko w podróży ze szpitala i może kilka razy do lekarza bo nie posiadamy swojego auta. Łeba jest małym miastem i wszędzie można w max 30 minut dojść na piechotkę.
paola87, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Vincent wrote:mi chodzi bardziej o to żeby nie kupować od razu spacerówki, a dokupić później lekką
Ja myślę podobnie do Tygryska. Moja koleżanka ma tą parasolkę i mówiła że fajny wózek ale raczej dla starszego dziecka bo takie 6 miesięczne może się wysuwać z szelekVincent, RudyTygrysek lubią tę wiadomość