Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się w 28 tygodniu i co za tym idzie w 3 trymetrze! Z tej okazji na przedśniadanie zjadłam orzechową babeczkę i teraz czekam na obchód
Gośśś - bądź dzielna! Trzymam kciuki za WasKajola, Mania1718, ksanka, perła ziemi, olatychy, d'nusia, Magda lena, Izoleccc, Kate84, Est, kateee, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Karka, Madzialena90, Martita88, She86, Lilou1984, Karolina@, Karolina@, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja nadal ze szpitala, ostatnie 2 dni przepłakałam.. miałam syjść dzisiaj wyjdę najwcześniej w poniedziałek
leże tu i nie wiem po co, na dodatek.się rozchorowałam tutaj tak.że w nocy spać nie mogę, tak mnie dusi kaszel i ból w klatce piersiowej, co najśmieszniejsze nic na to nie dostaje nikt mnie nie osłuchiwał, dziś na obchodzie poproszę o konsultację bo boję się, że to zapalenie oskrzeli się zaraz zrobi..
Strasznie tęsknię za Synkiemhttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie,
Mam nadzieję że kolejny mijający tydzień natchnie was optymizmem.
Dzis w nocy mała urządzila mi dyskotekę, udalio mu się nie spać do 5.
Teraz też boksuje się, co jest dziwne bo zawsze była taka grzeczniutka.
Karolina mam nadzieję że będziesz miała konsultacje z pulmunoligiem lub internista i wyjaśnia co cię zaatakowali. Przykro mi tylko że nie możesz wyjść tak jak planowałas.
A.Kasia a co u ciebie weekend w domu?
Z kolejnych informacji, moja waga znów mi spadła o jakieś 0,4kg
Na razie się nie martwię ale zobaczymy co gin powie jeśli tendencja się utrzyma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 08:31
-
Zmartwiła mnie ta anemia, bo przeczytałam że to ma wpływ na rozwój dziecka, w tym intelektualny. Dlatego zastanawiam się, czy takie bardzo ujemne skutki to przy bardzo pogłebionej anemii, czy ryzyko jest nawet przy niewielkich spadkach hemoglobiny...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Pisałyście o tym, że nie wolno pić wody przed pobraniem krwi na morfologię... no a ja głupia baba zawsze piłam i to dość sporo... może właśnie dlatego miałam takie kiepskie wyniki
Muszę teraz się pilnować żeby nic nie pić i zobaczymy.
Młoda dziś przywitała mnie z rana czkawkąswoją drogą nie było to dla mnie miłe uczucie
zdecydowanie bardziej wolę, gdy kopie i wywija koziołki tak jak teraz
Będę dziś Was podczytywać trochę z doskoku, bo muszę na dziś ugotować pomidorówkę, a na jutro moi panowie (mąż i mój tato) zażyczyli sobie grochówkęna którą załapie się również teść, bo przyjedzie kłaść kafelki na podłogę do kuchni, korytarza i łazienki
A mój tato ma wieszać dziś kaloryfery i działać w kierunku podłączenia i uruchomienia pieca
Może wreszcie zacznie się trochę dziać w związku z tym moim "budowaniem"... bo jak na razie robota stała w miejscu raczej
M+M+? - ja mam sporą anemię, a dzidzia rozwija się prawidłowo. W 22 tygodniu ważyła już 509g. Lekarz sam powiedział, że zapowiada się duża dziewczyna.M+M+? lubi tę wiadomość
-
Nosz kurcze Kasiu chyba cie tam lubią dziewczynko dlatego wola podtrzymać by jakąś maruda nie zajęła twojego miejsca.
Co do macmiroru to ja nie odczuwam żadnych efektów typu pieczenie. Ale może dlatego że startowałam z pozycji jałowej. Jedyna niedogodnościa są żółte upławy po zaaplikowaniu piguly -
Ja juz nic nie wiem. Mi powiedzieli dziś ze nic nie ma złego w łożysku, za to szyja ma 3 cm, więc nie wiem dlaczego ta babka wczoraj stwierdziła że się nie skraca, bo mi wychodzi ze leci jakieś pół cm na tydzień. Sama nie wiem co mam o tym myśleć, no ale jak mnie wypiszą tez będą musieli zrobić usg wiec jak zobaczą ze ma 2,5 czy dwa to może ich coś ruszy.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
dzień dobry
w końcu przespana noc !!! i pycha śniadnaie bułekczka z łososiem Mmm '
Karolina trzymaj się kochanie ;*
ksanka, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Laseczki
Hmmm Olu, no mi 4 mm na tydzień szyjka uciekała. I tak dopiero przy 21 mm założyli pessar. Bo teoretycznie 25mm to granica (dla nich). Jak już zeszła do 21 mm to się ogarnęli. Szkoda, że tak późno.
Skoro leżysz i skraca Ci się szyja to koniecznie pessar!!!!!!
Kasiu, oby to był ostatni weekend w szpitalu!
Karolinko, aż mnie w serduszku zakuło. 3maj się dzielnie dla synka i dla synka w brzuszku!Poznałam sporo mamuś w szpitalu, które też okropnie przeżywały rozstanie z dziećmi. Nie dziwię się, ale to dla dobra drugiego maluszka!
Koniecznie niech zbada Cię lekarz internista! -
ksanka wrote:U mnie dziś jajecznica z cebulką i szczypiorkiem i 91 jednostek cukru, ale już wiem że mała nie lubi cebuli, bo jak spała grzecznie przed śniadaniem po nocnych planach, tak zaraz po śniadaniu uczciwie mnie skopala gdzie tylko mogla
Mój uwielbia jajka w każdej postaci chyba, bo jak zjem to zaraz robi się spokojny
Teraz też jest grzeczny i chyba sobie śpiNo ale od 20 do 22 dał nam tak popalić, że mój mąż aż znów poczuł i mówi do mnie "jak on tak Cię wali to faktycznie może boleć"
ksanka lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Jestem po obchodzie, wprowadzili mi antybiotky i będą spr poziom crp ostatnio był 18 i będą patrzeć czy wzrosło... dziś miał mnie odwiedzić Krzyś ale Mąż dzwonił że strasznie kaszle i że idą do lekarza.. eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 09:42
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png