Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarodziejka87 wrote:Ja już mam wyniki badań mocz ok,
toxo ujemne,glukoza na czczo 84mg/dl a po obciążeniu 134mg/dl mam nadzieję,że wyniki sa ok co sądzicie dziewczyny?wyniki dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 21:12
Czarodziejka87, arien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarodziejko87 zapytaj jutro Lecha czy to wychodzenie z laboratorium mogło zafałszować wynik to Ci pewno powie dokładnie.
Dziewczyny może głupie pytanie ale co to są kocyki Minkey? To jakieś specjalne kocyki?
Czy macie jakieś problemy żołądkowe? Zgagę etc ? Ja mam od 3 dni wieczorami takie uczucie w przełyku jakby pieczenia. Nie wiem jak to określić. Jakbym zjadła jakąś tabletkę i jakby mi utknęła w przełyku - ale tylko wieczorami to mam. Domyślam się, że to pewnie efekt tego, że mam żołądek wyżej ale ciekawa jestem czy któraś z Was też się boryka z tym problemem. -
Vira dopadla Cie chyba zgaga. Ja ją miewam tez. Ludziom rozne rzeczy na nia pomagaja-jednym cola innym mleko lub jogurt naturalny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 22:56
muminka83 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Vira wrote:Czy macie jakieś problemy żołądkowe? Zgagę etc ? Ja mam od 3 dni wieczorami takie uczucie w przełyku jakby pieczenia. Nie wiem jak to określić. Jakbym zjadła jakąś tabletkę i jakby mi utknęła w przełyku - ale tylko wieczorami to mam. Domyślam się, że to pewnie efekt tego, że mam żołądek wyżej ale ciekawa jestem czy któraś z Was też się boryka z tym problemem.
Mnie ostatnio męczy non stop zgagato właśnie takie palenie w gardle i odbijanie
masakra jakaś...
-
Dzien dobry Mamusie ☺.
Szpitalne Mamusie, czy u Was też taka szpitalna bezsenność panuje? Ja juz od 4 rano nie śpię. I chyba już nie zasne.
Będąc w takich miejscach jak te docenia się spanie we własnym łóżku i własny domek jak nigdy dotąd. Ale za też plusy szpitala, czego się nie robi dla swoich kochanych pociech.
Złość cala mi minęła. Ogarnął mnie już spokój taki jaki miałam przed przyjściem do szpitala. Najgorszy chyba jest fakt że człowiek musi tu zostać mimo, ze nie jest na to przygotowany.
Przykro mi tylko bardzo jak patrzę na niektóre kobietki. Sa takie dzielne mimo że leżą w szpitalach od lipca do rozwiązania czyli np do stycznia czy lutego. Bądź od mIesiąca i również zostają do końca.
Chyba i ja nauczę się tutaj cierpliwości.
-
Hejka ja tez juz nie spie, w koncu moglam wstac z lozka isc siku i pod prysznic
taka mala rzecz a jak cieszy hehe
Kasia u nas tez nie daja pospacco 4godziny sprawdzaja bicie tetna maluszkow wiec wypada o 2w nocy, a pozniej o 6 i a to krew a to leki i tak od rana ktos lata
Milego dnia marcoweczkiKajola, A.Kasia lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Dzień dobry
też już spać nie mogę.
Vira Też mam wieczorami delikatną zgagę. lekarz pozwolił mi brać ranigast. Także będę dzisiaj testować
Wieści z wczorajszej wizyty- moje maleństwo waży już całe 1300g !!!Jak tak dalej będzie rósł to czeka nas cesarka.
Szyjka skróciła się miała 43mm a teraz jest 36mm ale lekarz uważa, że ok.
I dostałam zalecenia, żeby odpoczywać. M to słyszał i mam nadzieję, że weźmie to pod uwagę bo okna na święta same się nie umyją
Kasia24, Magda lena, A.Kasia, Mania1718, d'nusia, Kate84, krówka_muffka, Est, RudyTygrysek, kateee, She86, Madzialena90, Czarodziejka87, Andriel, Mietka 30:), Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
dzień dobry Mamuśki:) my też już nie śpimy i po za wizytą u dentysty nigdzie sie nie ruszamy... wczoraj dzwoniłam do ginka bo mi sie brzuch bardzo napinał a jak puszczał to mała bardzo mocno kopałą to powiedział że mam spróbować się położyć na lewym boku i przypryć brzuch dodatkową warstwą np ręcznikiem a gdyby sie to dzisiaj powtórzyło to na ip... no i oczywiście odpoczywać... więc obserwacja i zobaczymy co będzie jak tatuś z pracy wróci...
-
Dzień dobry
My dziś wizutujemy o 13 a poza tym siedzę w domku.
Chciałabym się pochwalić że zawsze podziwialam to jak pięknie na waszych brzuszkach widać ruchy dzieciaków a u mnie nic bo nadwaga, tłuszczyk itp. A tu bach wczoraj niespodzianka brzuch mi podskakiwal jak szalonychyba już duży ten mój Antek
Kajola piękna wagaMania1718, Kajola, Kate84, Kasia24, Madlene.:), RudyTygrysek, Madzialena90, Czarodziejka87, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.