Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makaszka ma super te kocyki minky,sama mam ochotę zamówić od nich jakiś kocyk;)
Już jeden minky mam ze strony Paisley.pl polecam:)super jakość,cena troszkę wysoka ja kupowałam z małym rabatem ale jest z obydwóch stron minky i mega mięciutki:)
Filip 28.03.2016
-
Ja miałam zakupić taki komplet, ale dostałam tyle kocyków, że po prostu zrezygnowałam.
Chciałabym jednak zaopatrzyć się w jakąś cienką podusię, bo z doświadczenia u siostry ciotecznej widzę, że przydaje się takowa do karmieniaSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
Napisałam sms do prowadzącego. Mam nadzieję ze odczytuje wiadomości. Odpisać nie odpisał nic ale liczę ze chociaż przeczytał
. Już się pogodzilam z faktem ze muszę tu być. Mam tylko nadzieję że będzie wszystko w porządku i nas niedługo wypuszcza
. Nuda straszna taka w tym szpitalu ale dziewczyny na sali chociaz bardzo w porzadku się wydaja być.
-
Ja kupiłam kocyk od Makaszki i mogę śmiało polecić. Leciutki i mięciutki
Andriel, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamusie nie ma szans żebym Was nadrobiła. Jak wróciłam to był istny szał
nie wiedziałam, że tak można tęsknić.. nawet za Mężem i Jego marudzeniem się stęskniłam
.
Miałam Wam w ogóle napisać, że dzisiaj sprawdzali tej Dziewczynie co z krwotokiem przyjechała czy Maluch się utrzymał i wiecie co? To Mały wojownik serducho bije jak dzwon, pewnie niedługo będą szukać przyczyny tych krwawień. Będę Jej codziennie kibicować bo to 8 in vitro i 1 udane i oby tak zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 20:22
Est, Falon, ksanka, Kate84, d'nusia, M+M+?, jagood, She86 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Magda lena wrote:Ja zamówiłam 2 kocyki z : http://www.milutka.com.pl/
Jeszcze nie prałam, więc nie wiem jak będzie po ...
ja też mam od milutkiej minky:)
2 kocyki cienkie
2 ocieplane
jeden komplet do wózka z poduszka "motylkiem"
do kocykow tez mam 2 poduszi. Sa zupełnie płaskie wiec dla niemowląt sie nadają
acha i jeszcze różek:D
jakość super, ale jeszcze nie prałam..Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matko jak tak was czytam to jestem przerażona. Ja jeszcze nic nie mam, a odpukać co będzie jak urodzę wcześniej. Jak wrócę do domu to zacznę przeglądać tych sprzedawców których polecacie
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Olu, ja prawie wszystko "załatwiłam" w 3 dni. Siedziałam, czytałam, wybierałam i gotowe
Łóżeczko, wózek wybrane tylko czekamy na nowy rok i kupujemy!
Na spokojnie sobie poszukaj, posprawdzaj. Za szybko też nie ma sensu.
Ja po 2 tyg w szpitalu i informacji, że mam rozwarcie na opuszek stwierdziłam, że nie ma co czekać i trzeba działać. -
ŁOoo dziewczyny ale się dzisiaj rozpisałyście!
Ja już chyba kiedyś nawet pisałam, ale ja w większości kupuje ubranka w rozmiarze 62 mam kilka tylko 56, no ale mój M. wysoki jak koza dwa metry a ja 170 więc zobaczymy. Aczkolwiek trochę się boje jakie to moje dzieciątko będzie, teściowa rodziła męża w 8 miesiącu a już ważył prawie 4 kilo !!! na szczęście teraz jest wysoki ale szczupły.
Gorąco wam polecam kocyki poofi, są dosyć drogie ale bardzo dobrej jakości, i po praniu mięciutkie.
Powiem Wam jeszcze że jestem, bardzoooo oburzona. Jechałam dziś popołudniu tramwajem, ludzi tyle że nawet oddychać się nie dało. Ledwo stałam na nogach, a raczej prawie kładłam się brzuchem na laskę w wieku może 20 lat niby głęboko zaczytaną, w sumie dopiero po kilku przystankach, miejsce ustąpił młody chłopak ( chwała mu za to). Z wielką ulgą usiadłam i za chwile nad głową stanął mi facet, pan w średnim wieku i słyszę że coś parcha pod nosem, i gada jaka ta młodzież nie wychowana itp. i kieruje te słowa do mnie, na co ja na cały głos Dzieje się Panu coś????? obrócił się na pięcie i poszedł na tyły!!! ciężka ta podróż dzisiaj była,ja że raczej jeżdżę samochodem to byłam zdziwiona tak małym zrozumieniem dla kobiety w ciąży.
-
nick nieaktualny
-
aleksandrazz wrote:Matko jak tak was czytam to jestem przerażona. Ja jeszcze nic nie mam, a odpukać co będzie jak urodzę wcześniej. Jak wrócę do domu to zacznę przeglądać tych sprzedawców których polecacie
Ja też nie mam nicczekam na przelew z Zusu, a dzisiaj pokazało mi że wypłacą mi dopiero w styczniu za listopad
-
Magda lena wrote:Ja zamówiłam 2 kocyki z : http://www.milutka.com.pl/
Jeszcze nie prałam, więc nie wiem jak będzie po ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 21:13