Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to sama w sumie nie wiem jakie ciuszki mam, bo wszystko od razu chowałam po kupieniu. A teraz jeszcze w Polsce jestem a ciuszki w Norwegii, więc zupełnie nic nie wiem. Wczoraj np dostaliśmy pełno ciuszków od siostry męża, i w sumie dużo bieli, troszkę niebieskiego i granatu. Zrobiłam też zakupy przez neta na H&M jak był black friday i dużo szarego wyszło
-
Ja też zajrzałam właśnie do książeczki - 55 cm.
Ok. Mój M będzie Wam bardzo wdzięczny. Właśnie zredukowałam zakupy. Skusiłam się za to na prześliczny granatowy ręcznik:
http://www.smyk.com/mum-2-mum-recznik-kapielowy-z-kapturkiem-granatowy,p1116717967,swiat-niemowlaka-pEst lubi tę wiadomość
-
http://wyborcza.pl/1,75968,19303327,prokreacja-wedlug-ministra-zdrowia.html
gratuluje Panie Ministrze .... polotu ...
brak słów. po co w ogóle leczyć niepłodność..może wystarczy się pomodlić. zamknijmy też szpitale i zatrudnijmy szamanów
przepraszam, ale się zagotowałamd'nusia, Magda lena, Czarodziejka87, Kate84, Est, She86, arien, muminka83, edyś, Kajola lubią tę wiadomość
-
Teraz siedzę i myślę nad tą glukozą kurde,że musiałam trafić na taką "super" babkę że mi nawet nie powiedziała że trzeba siedzieć i już..chyba człowiek ma być wszechwiedzący..
Ja też mam dużo szarości,szarego z białym,białego z niebieskim
Lubię takie klasyczne,stonowane połączenia i nic nie poradzę
She86 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Lilou1984 wrote:http://wyborcza.pl/1,75968,19303327,prokreacja-wedlug-ministra-zdrowia.html
brak słów. po co w ogóle leczyć niepłodność..może wystarczy się pomodlić. zamknijmy też szpitale i zatrudnijmy szamanów
przepraszam, ale się zagotowałam
A.Kasia, Martita88, Kate84, Est, d'nusia, She86, muminka83, Falon lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:http://wyborcza.pl/1,75968,19303327,prokreacja-wedlug-ministra-zdrowia.html
przepraszam, ale się zagotowałam
Ja już nawet nie wiem czy się śmiać czy płakać...strach się bać i czekam tylko co wymyślą jeszcze?She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam bardzo dużo ciuchów na 68
właśnie na lato, w smyku była promocja, i za koszulki i rampersy płaciłam po 9 zł cena normalna to około 30 zł
więc oby tylko z rozmiarem trafić, to wyprawkę na wakacje mamy zrobioną
nawet jeden kombinezon kupiłam na 80 bo za 20 zł w smyku byłto myślę, że nawet jeśli nie uda się ubrać to sprzedam w cenie w jakiej go kupiłam
falbankę zamówię tą http://allegro.pl/falbanka-ozdobna-maskujaca-60x120-ala-i-as-i5738022031.html
białą albo szarą -
Andriel wrote:Dziewczyny, a ja mam problem jaki kocyk z poduszką zamówić. Chodzi o te z minky. Nie wiem czy mam dać więcej i zamówić od Makaszka czy z allegro. Co polecacie i jakie macie?
Andriel, muminka83 lubią tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Ja raczej będę zamawiała od makaszki, moim zdaniem ceny mają dość ciekawe. Szwagierka zamówiła u nich komplet kocyk z poduszką i jakościowo są super. Jedna firma na allegro ma też bardzo ciekawe ale nie wiem jak u nich jest z jakością.
Bo ja właśnie się boje o tą jakość, że z allegro będzie słabo albo coś. -
Andriel wrote:Dziewczyny, a ja mam problem jaki kocyk z poduszką zamówić. Chodzi o te z minky. Nie wiem czy mam dać więcej i zamówić od Makaszka czy z allegro. Co polecacie i jakie macie?
Ja zamówiłam ze strony PokochajMinky pl i jakość super, koleżanka która zamówiłam z innego miejsca się zachwycała bo jej po praniu już nie było takie fajne , jak sprawdzała te nasze to mówi,że naprawdę fajna jakośćAndriel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Ja jestem zdolowana, jakas deprecha mnie lapie chyba, nic mnie nie cieszy
Chciałabym Cię kochana jakoś pocieszyć ale z perspektywy łóżka szpitalnego nic nie przychodzi mi do głowyChociaż nie, czekaj, mam co najmniej 5 powodów żebyś się pozbyła doła:
1. masz zdrowego brzdąca w brzuszku
2. drugiego zdrowego dzieciaczka przy sobie
3. przyzwoitą szyjkę
4. będziesz spała dzisiaj we własnym łóżku
5. nie jesteś przykuta do łóżka i możesz sobie latać po sklepach kompletując wyprawkę i ciesząc się ciążą
Nie wiem co wywołało u Ciebie zły nastrój ale jestem pewna, że nie jest to nic co byłoby ważniejsze od co najmniej dwóch punktów z wyżej wymienionycharien, muminka83, Kate84, aleksandrazz, Est, Lilou1984, Gośśś, Madzialena90, Hannia123, anitka19953, Mietka 30:), Falon lubią tę wiadomość
-
M+M+? wrote:Właśnie zerknęłam na statystyki dziewczyn, które rodziły we wrześniu. Widzę, że większość to ok. 56 cm, tylko zastanawiam się jak szybko takie dziecko rośnie (straszny laik ze mnie). Czy jest sens wydawać tyle pieniędzy na zestawy 56 cm (właśnie załadowałam koszyk za ponad 400 zł i tak trochę ciężko mi kliknąć "do kasy". Na ile to 56 cm starczy?
mój synek urodził się 52 cm. Myślę że młoda też będzie mieć około tyle bo jak na chwilę obecną jest młodsza w wymiarach niż jak wynika z ostatniej @.M+M+? lubi tę wiadomość