Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialena90 - Tak jak mówisz, opieka w Polandii jest super w porównaniu do Szwecji/Norwegii. W Norwegii to ani mnie nie tknęli, tylko odprawiają jakieś szamańcze pomiary miarką krawiecką
Mania1718 - Piękne prezenty od mamy i bratowej. PozazdrościćMania1718, Madzialena90, Est, Dorka87 lubią tę wiadomość
-
Katiesz16 super ,że znów się odezwałaś i mamy nadzieję,że już nie uciekniesz.No i gratuluję córeczki
Niecierpliwa bardzo się cieszę ,że wizyta udana i ,że wszystko w najlepszym porządku
Izoleccc bardzo się cieszę,że wizyta pozytywna. Tak jak lekarze mówią,z wiekiem samo przejdzie ,a badania jakoś dacie radę . Najważniejsze,że to w niczym dziecku nie szkodzi!
Martka ja bym po prostu zanosiła zwolenie , kazała sobie podbić i sama tego samego dnia zawiozła do ZUS ,ja tak robię!
Renka gratuluję udanej wizyty i cieszę się,że wszystko jest dobrze, a z anemią na pewno się uda ją pokonać!
Jusiakp jak masz obawy jedź na IP , nawet gdyby nic się nie działo będziesz spokojniejsza! -
Dziewczyny szukam właśnie wkładu do pościeli i tak się zastanawiam, kupujecie 120x90 czy 135x100 ? Bo ja chciałam mniejszą, ale widzę, że bardziej "popularne" są te większe. Nie za duża taka kołdra? Wybór pościeli też dużo większy na ten wymiar...
-
Andriel wrote:Madzialena90 - Tak jak mówisz, opieka w Polandii jest super w porównaniu do Szwecji/Norwegii. W Norwegii to ani mnie nie tknęli, tylko odprawiają jakieś szamańcze pomiary miarką krawiecką
Mania1718 - Piękne prezenty od mamy i bratowej. Pozazdrościć
to mnie rozbawilas tymi pomiarami
mnie będą mierzyć za tydzień
mogę dopisać UK
Paola ja zakupiłam 120 ×90 i uważam że jest wystarczająco duże jak na małe dzieciątko. A wybór pościeli miałam taki sam jak na te większeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 19:24
Andriel lubi tę wiadomość
[/link]
-
Dobry Wieczór!
Cały czas sobie Was podczytuje i tu wciąż coś się dzieje. Oby jak najwięcej dobrego!!!
Mnie wczoraj dopadły straszne doły...jakiś bezsens życia...
To był okropny stan ;-( nie mam pojęcia skąd mi się to bierze.
Na szczęście dziś już jest o niebo lepiej.
W niedzielę szef mnie ściągnął do pracy na parę godzin abym mu w czymś pomogła. Zgodziłam się. Pojechałam. Mam bardzo fajne relacje z szefem. Od 7-12 posiedziałam zadowolona z siebie, że mam tyyyle energii, za to wieczorem myślałam że umrę. Czułam się jak by mnie walec przejechał, totalny zgon! ale wariatka ze mnie. W przyszłości 100razy się zastanowię czy warto... ( bo wiązało się to z drobną zapłatą dlatego się skusiłam ;-/)
Ech... człowiek stary a głupi.
-
Wciąż porównuję ceny produktów dla niemowlaków które są tak rozbieżne, że to jest niesamowite.
Przykładowo emulsja do kąpieli "Oilatum baby" 500ml jest teraz w promocji w Rossmannie przeceniona z 68.99zł/54.99zł. Mnie się udało ją kupić wraz z przesyłką za 40.65zł w aptece internetowej "apteka prima24".
Jak któraś z Was oszczędna to polecam! polowałam na ten produkt i jestem zadowolonaMagda lena, Mania1718, muminka83, Kate84, Est lubią tę wiadomość
-
Cena dość wysoka jak za takiego misia, ale tyle się naczytałam fajnych opinii i nie mogłam wytrzymać
Poza tym jak zobaczyłam jak odgłos suszarki zadziałał na małego mojej szwagierki to decyzja zapadła
Ja kupiłam na allegro za 120 zł. Ale to jest bez cry sensor bo za późno obczaiłam, że jest też z tym. Cena z sensorem płaczu to 189 zł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 19:43
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Falon wrote:Wciąż porównuję ceny produktów dla niemowlaków które są tak rozbieżne, że to jest niesamowite.
Przykładowo emulsja do kąpieli "Oilatum baby" 500ml jest teraz w promocji w Rossmannie przeceniona z 68.99zł/54.99zł. Mnie się udało ją kupić wraz z przesyłką za 40.65zł w aptece internetowej "apteka prima24".
Jak któraś z Was oszczędna to polecam! polowałam na ten produkt i jestem zadowolona
Kochane teraz w ziko zestawy Oilatum baby są w promocji.
http://www.e-zikoapteka.pl/oillan-zestaw-baby-plyn-do-mycia-i-kapieli-2w1-400ml-szampon-nawilzajacy-200ml.html
http://www.e-zikoapteka.pl/oilatum-baby-krem-350ml.html
http://www.e-zikoapteka.pl/oilatum-baby-emulsja-do-kapieli-150ml.htmlFalon, Kate84, Est lubią tę wiadomość
-
Falon ja zanim coś kupie to też szukam promocji i najlepszych okazji. Zaoszczedziłam mnóstwo kasy na licytacjach nowych rzeczy.
Zastanawiam się nad kupnem z allegro szumisia ale poruwnujać cenę angielską wyjdzie to samo z przesyłką. Owieczka szumis z 5 dźwiękami kosztuje 30£Falon lubi tę wiadomość
[/link]
-
Rozglądałam się też dzisiaj za łóżeczkiem. Na razie Julka będzie spała w takim koszu jak przedstawiła na zdjęciach Mania1718
Po paru tygodniach, miesiącach przeniesiemy ją do łóżeczka.
Chyba też wybierzemy łóżeczko z KLUPSIA.
Jeśli dobrze pamiętam to Muminka83 u nich zamawiała? Czy macie je już w domciu? Warto?Mania1718, muminka83, Est lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po wizycie,wszystko dobrze
Mały waży 870g i wiercił się dzisiaj niesamowicie:)
Tatuś też go dzisiaj podglądał
Szyjka 3,8cm zamknięta dobrze trzyma:)
Falon ja też wybrałam łóżeczko Klupś mam je już w domku ale złożone oglądałam w sklepie i bardzo mi się spodobało
Mania na stronie Smykoland.pl jest Szumiś za 116zł
Falon, d'nusia, Madzialena90, Andriel, Mania1718, Kate84, muminka83, Madlene.:), She86, kateee, Kajola, Est, Hannia123, Kasia24, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016