Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene.:) wrote:Dziewczyny będziecie kupować butelki przed narodzeniem dzidka? Jeżeli tak to jakiej firmy?
-
Madlene.:) wrote:Dziewczyny będziecie kupować butelki przed narodzeniem dzidka? Jeżeli tak to jakiej firmy?
Ja chcę zakupić te buteleczki
http://www.medela.com/PL/pl/breastfeeding/products/breastmilk-feeding/calma-feeding-device.html
Siostra bardzo wychwalała, że naprawdę warto;-)
Ale się zastanawiam ile 2? 3?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 21:31
-
Madlene my kupiliśmy różne chyba z każdej firmy haha na pewno Tommy Tipie , Dr Brown i jeszcze jakaś nowa ale nie pamiętam firmy
Co do tych dodaktów na dziecko my też nie dostaniemy nic , jedynie z pzu z pracy tj ja na początku a M jak mu w końcu ojcostwo uznają wrrrrrrrrrrrrr -
Ja kupiłam tommee tippee antykolkowe w sumie 73 małe były z laktatorem i zestaw 2 duże i 2 małe
I ponawiam pytanie slyszalyscie o butelkach Munchkin Latch?muminka83 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Kurczę ja nawet nie miałam jednego badania ginekologicznego w ciąży. Nie mam pojęcia co sie dzieje z moja szyjka. Nawet jak poszliśmy prywatnie na wizytę to tylko USG przez brzuch i to wszystko.
Zastanawiam sie czy iść jak bedziemy w Polsce na święta bede około 27tyd wtedy boje sie tylko wkręcić ze cos nie tak.
Tez patrzyłam za szumiącym misiem ale naszczescie mama sie wygadala ze brat juz zamówił w prezencie ten z sensorem płaczu. Wiec bardzo dziękujemy
Tez myśleliśmy nad koszykiem na pierwsze tygodnie ale wkoncu skusiliśmy sie na mniejsze łóżeczko które można dołączyć do naszego łóżka.
A po czasie moze być samodzielnym łóżeczkiem i jest na kolkach wiec możemy przeciągać z jednego pokoju do drugiego
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00H45MHBO/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
Butelki tez juz wzięłam zestaw z Philips Avent do tego podgrzewacz i tez odciagarke elektroniczna mam nadzieje ze karmienie piersią na zmianę z oddciaganym w butelce uda nam sie opanować.
Kołderka przyszła w komplecie z łóżeczkiem wiec narazie nic nie kupuje za to wzięłam 2 śpiworki
Na black friday poniosło mnie w sumie z wiekszością zakupów wiec prawie wszystko mamy.
No juz nie wspomnę o wyprzedażach ciuszkowych mój to juz patrzeć na te ilości nie moze
Kurczę poradzicie czy powinnam iść prywatnie w Polsce do ginekologa czy jednał kierować sie tym jak prowadzą ciąże w UK.
Miałam juz usg połówkowe które miało być ostatnim w UK ale umówili mnie na kolejne w 28tyg i w 34tyg do tego wizyty u ginekologa zaraz po usg ale wiec ze ginekologicznie badać nie bedą.
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatiesz16 wrote:Kurczę ja nawet nie miałam jednego badania ginekologicznego w ciąży. Nie mam pojęcia co sie dzieje z moja szyjka. Nawet jak poszliśmy prywatnie na wizytę to tylko USG przez brzuch i to wszystko.
Zastanawiam sie czy iść jak bedziemy w Polsce na święta bede około 27tyd wtedy boje sie tylko wkręcić ze cos nie tak.
Tez patrzyłam za szumiącym misiem ale naszczescie mama sie wygadala ze brat juz zamówił w prezencie ten z sensorem płaczu. Wiec bardzo dziękujemy
Tez myśleliśmy nad koszykiem na pierwsze tygodnie ale wkoncu skusiliśmy sie na mniejsze łóżeczko które można dołączyć do naszego łóżka.
A po czasie moze być samodzielnym łóżeczkiem i jest na kolkach wiec możemy przeciągać z jednego pokoju do drugiego
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00H45MHBO/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
Butelki tez juz wzięłam zestaw z Philips Avent do tego podgrzewacz i tez odciagarke elektroniczna mam nadzieje ze karmienie piersią na zmianę z oddciaganym w butelce uda nam sie opanować.
Kołderka przyszła w komplecie z łóżeczkiem wiec narazie nic nie kupuje za to wzięłam 2 śpiworki
Na black friday poniosło mnie w sumie z wiekszością zakupów wiec prawie wszystko mamy.
No juz nie wspomnę o wyprzedażach ciuszkowych mój to juz patrzeć na te ilości nie moze
Kurczę poradzicie czy powinnam iść prywatnie w Polsce do ginekologa czy jednał kierować sie tym jak prowadzą ciąże w UK.
Miałam juz usg połówkowe które miało być ostatnim w UK ale umówili mnie na kolejne w 28tyg i w 34tyg do tego wizyty u ginekologa zaraz po usg ale wiec ze ginekologicznie badać nie bedą.
Ja bym poszła na Twoim miejscu. -
nick nieaktualnyAndriel wrote:My mamy butelki z Dr Browna:) Ponoć są niezawodne przy kolkach
Nie wierz w te bzdury.
Nie ma czegoś takiego jak antykolkowe butelki.
Kolki biorą się przez to, że układ pokarmowy dziecka jest niedojrzały a nie dlatego, że dziecko pije z takiej czy z innej butelki. To nie ma w ogóle związku.Hannia123, Nataszka2200 lubią tę wiadomość