Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
polin wrote:Nad Mutsy Evo sama się zastanawiałam i bardzo ten wózek chciałam ale nie ma najlepszych opinii. Koła piankowe tez go dyskwalifikują dla mnie - właściwie to głównie te koła piankowe mi przeszkadzają- z resztą jakoś bym sobie poradziła- rekompensował by mi to wygląd wózka:)
She86 lubi tę wiadomość
-
Hej! Ja już po glukozie, która wyszła w porządku
U mnie nie było z nią żadnego problemu. Całe szczęście że można do niej wcisnąć tą cytrynkę. Zabrałam ze sobą bardzo ciekawą książkę i nawet niewiem kiedy ten czas tak szybko upłynął
Natomiast martwi mnie inna sprawa. Po ostatnich wynikach morfologii lekarz wprowadził mi żelazo 2x1. Dziś przy okazji ponownie wykonałam to badanie i widzę, że nie ma żadnej poprawy ;( w poniedziałek mam wizytę ciekawe jakie zalecenia dostanę hm...
-
nick nieaktualnyHej! Wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że jestem już w domu. Doczytam Was jutro bo jakoś opadłam z sił. Już sama droga i rozpakowywanie mnie zmęczyło a jeszcze teściowa skatowała.
Z ciekawostek jednak doczekałam się USG. Mały zdrowy, waży już 1300 g ale co najśmieszniejsze pani doktor nie mogła zlokalizować siusiaka i mówi, że według niej będzie dziewczynkaA to by był numer. W sobotę się okaże czy coś tam się małemu zawinęło i dlatego pani doktor nie widziała czy jednak nastąpił nagły zwrot akcji
olatychy, Magda lena, d'nusia, Kate84, Falon, niecierpliwaa, Madzialena90, Karolina@, aleksandrazz, Czarodziejka87, Kajola, RudyTygrysek, Est, Lilou1984, Mania1718, Mietka 30:), muminka83, alinalii, Madlene.:), domiii, ksanka, Renka88, Kokaina, Izoleccc, wiewiórka17, kateee, perła ziemi, Karka, Martita88, Hannia123, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:aaa , znalazłam w zeszycie do psychiatri że dobrze wpływa na dziecko słuchanie Princa i Qeen ;d
O!to rewelacja! Bardzo lubię Pince'a i Queenn'ówgorzej jakby zalecano puszczanie/słuchanie disco-polo! Chyba bym dosłownie umarła! Hahaha
Magda lena, Madlene.:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Hej! Wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że jestem już w domu. Doczytam Was jutro bo jakoś opadłam z sił. Już sama droga i rozpakowywanie mnie zmęczyło a jeszcze teściowa skatowała.
Z ciekawostek jednak doczekałam się USG. Mały zdrowy, waży już 1300 g ale co najśmieszniejsze pani doktor nie mogła zlokalizować siusiaka i mówi, że według niej będzie dziewczynkaA to by był numer. W sobotę się okaże czy coś tam się małemu zawinęło i dlatego pani doktor nie widziała czy jednak nastąpił nagły zwrot akcji
-
Kasiu. Ale byłby jaja... a raczej by nie było
Ja z ciekawości puściłam brzuszkowi Queenów. Oszalał! Po 15 min wyłączyłam, bo nie nie miałam już siły tak kopał. Chyba woli taką muzykę niż spokojną i klasyczną, preferowaną niby dla ciężarnych
Falon, Lilou1984, d'nusia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Muminko bardzo mi przykro ,że takie bóle Cię dopadły . Mam nadzieję,że odwiedziny były przyjemne i się zrelaksowałaś
Ksanka z tego wszystkiego został mi jeszcze budyń z ksylitolem ,bo jogurt naturalny z ksylitolem w ogóle mnie nie ruszajak cała reszta ...Soki wyciskam sama co dzień np.
Edyś to może tam do Ciebie powinnam pojechać załatwić swoje uznanie ojcostwamoże nie wiedzieli by o przepisie 300 dni od uprawomocnienia rozwodu
hehe
MeAmerie dziwni ,mi jak ktoś pisał ,że nie ma terminów rozumiałam to z wielkim bólem i mówiłam ,że przykro mi ,że nie udało mi się załapać do nich na sesje !
Czarodziejka też wyciskałam z marchwiu mnie to już chyba jakieś zaawansowane stadium skoro leki działają bez szału nawet L(
Vira dobrze wiedzieć bo ja wizytę mam jutro i mam nadzieję,że będzie taka jak Twoja a nie na odpierdol jak poprzednia!
Gośśś[/] super ,że wychodzicie do domku i ,że szew trzyma bez zarzutu!
Beacik ja dostałam hemoroidy w 1 trymestrze i nic nie pomogło, ani maści ,ani czopki i też zastanawiam się co będzie przy porodzie , czy nie pękną czy coś ?
A.Kasia O kurczaki! ALe jaja oczywiście z tą płcią -teraz czekam z niecierpliwością na sobotęcieszę się ,że jesteście już w domku, dużo odpoczywaj!
Dziewczyny to i tak macie dobrze,ja nie śpię ani w nocy ani w dzień, w nocy co godz patrze na zegarek i biegam siusiu , po 8 jestem zawsze na nogach a w dzień w ogóle nie umiem zasnąć
MeAmerie lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa, a co Ty się przejmujesz ubiorem na święta! Eeeee tam! Weź to olej.
Ja ubieram leginsy i tshirtfakt, że najdalej gdzie pójdę to toaleta
no ale... Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu! Ładnie się umaluj, ubierz biżuterię i inne świecidełka, jeśli lubisz
Mania1718, kofeinka, Falon, Kate84, domiii, Karka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziękuję za Wasze opinie dotyczące wózka Coletto :*
A.Kasia - nieee, żartujesz z tym siusiakiem?!
Paola87 - póki co nie myślę o takich rzeczach. Jak będzie tak daleko, to będę się dostosowywać do temperatury na zewnątrz. Mam zapas bodziaków, pajaców, bluz i sweterków, więc będę kombinować. Na pewno będę się starała nie przegrzewać, ponieważ zimą temperatura w domu to max. 22 stopnie. -
Psychiatrie miałam z naprawdę mądrym gościem który jeszcze prowadzi zajęcia z dziećmi autystycznymi, z problemami mowy itp. Próbuje sobie przypomnieć co jeszcze mówił ale wtedy nie myślałam o dzieciach. Pamiętam ze hak dziecko rysuje swoją rodzinę to rodzice powinni być na końcach a dzieci w środku, nie można mówić na gorącą np herbatę "to si " bo dziecko i tak będzie chciało to sprawdzić, trzeba wziąść zamoczyc opuszek palca w tym gorącym płynie. I jeszcze smerfow dziecko nie może oglądać bo jest za dużo niebieskiego
ale dlaczego to nie pamiętam.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Falon ja też po ostatniej wizycie dostałam żelazo 2x1 bo wyniki nie były idealne, w przyszłym tygodniu będę robić glukozę to sprawdzę jak moje wyniki.
Dziś rozszyfrowałam zagadkę mojej biegunki, jest ona właśnie od żelaza nawet na ulotce jest napisane że może pojawić się zatwardzenie albo biegunka. Dziś niestety moja gin nie przyjmowała ale jutro zadzwonię do niej i zapytam czy dalej brać ta sama ilość czy zmniejszyć czy odstawić całkowicie. Dziś zrezygnuję z drugiej tabletki. -
aleksandrazz wrote:Psychiatrie miałam z naprawdę mądrym gościem który jeszcze prowadzi zajęcia z dziećmi autystycznymi, z problemami mowy itp. Próbuje sobie przypomnieć co jeszcze mówił ale wtedy nie myślałam o dzieciach. Pamiętam ze hak dziecko rysuje swoją rodzinę to rodzice powinni być na końcach a dzieci w środku, nie można mówić na gorącą np herbatę "to si " bo dziecko i tak będzie chciało to sprawdzić, trzeba wziąść zamoczyc opuszek palca w tym gorącym płynie. I jeszcze smerfow dziecko nie może oglądać bo jest za dużo niebieskiego
ale dlaczego to nie pamiętam.
To jakiś psychopata sama bym mu łapę zanurzyła w gorącym płynie. Mojemu synowi mówiłam nie wolno bo się oparzysz i będzie bardzo boleć i patrzyłam zawsze co robi. Pilnowałam by ciepły produkt nie był w zasięgu dłoni a nawet jak był mówiłam do skutku. To jednak prawda że największymi wariatami są Psychiatrzy a jak dziecko narysuje obrazek że oboje rodziców są z jednego boku to co oznacza że dziecko jest nie tegeshihi moje dziecko do 3 roku życia malowało tylko czarnym kolorem i brązowym bo uwielbiało te kolory .... Nawet nie chce znać diagnozy tego Pana
Hannia123 lubi tę wiadomość
-
Magda lena wrote:niecierpliwa, a co Ty się przejmujesz ubiorem na święta! Eeeee tam! Weź to olej.
Ja ubieram leginsy i tshirtfakt, że najdalej gdzie pójdę to toaleta
no ale... Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu! Ładnie się umaluj, ubierz biżuterię i inne świecidełka, jeśli lubisz
Nigdy się nie przejmowalam wyglądem a teraz w ciąży odwrotnie jakoś mammój M powtarza że jestem w ciąży więc muszę być okrągła:D więc może i Ty masz racje
Magda lena, muminka83, Falon lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Kurcze, Kasia, nizle jaja by byly.mialam zamawiac jakies rzeczy dla Malej, alechyba jeszcze sie powstrzymam. W styczniu mam miec usg III trymestru wiec juz niedlugo. A swoja droga albo dzieciaczki nie chca wspolpracowac albo ci lekarze nie potrafia ze sprzetu korzystac. Dziewczyna kuzyna ma rodzic teraz w grudniu na dniach i tez nie bardzo wiedza co bedzie. Najpierw nie potrafili im powiedziec, potem mualam byc dziewczynka, a teraz ostatnio okazalo sie, ze jednak chlopak. I w co tu wierzyc? Zostaje tylko poczekac do porodu.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Hahah muminka ja też nie traktuje tego serio, wiem że jakby dziecko namalowało np kolo siebie mamę i rodzeństwo a tatę gdzieś z boku to znaczy ze jest tam jakaś patologia. Mówił jeszcze dużo takich rzeczy ale właśnie nie mogę sobie przypomnieć bo to było dwa lata temu
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka