Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialena90 wrote:hej dziewczynki mam takie pytanko, czy wam też brakuje apetytu? bo ja normalnie ostatnio muszę się zmuszać do jedzenia
Miewam takie dni, choć ostatnio mam wręcz przeciwnie, jestem ciągle głodna!Madzialena90, Nataszka2200, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.Kasia nie martw się - lekarze bardzo czesto się mylą z te strone tzn z dziewczynki robi się chłopiec bo się pamperek gdzieś zawinął - na brzuszek na przykład. W związku z czym jeśli do tej pory widzieli siusiaka to pewno na tej wizycie po prostu się gdzieś zawinął.
U mnie 4 różnych lekarzy mówiło, że dziewczynka. Nawet w 3D oglądał jeden z nich i powiedział, że nie ma najmniejszych wątpliwości. Ale oczywiście co wizytę pytam czy coś jej tam nie urosło. Wczoraj pan doktor powiedział, że mam się nie martwić, że już nic jej nie urośnie. Tak jak do 20 tygodnia się pokazywać nie chciała tak teraz na każdym USG pięknie pokazuje "milene".muminka83 lubi tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Falon ja też po ostatniej wizycie dostałam żelazo 2x1 bo wyniki nie były idealne, w przyszłym tygodniu będę robić glukozę to sprawdzę jak moje wyniki.
Dziś rozszyfrowałam zagadkę mojej biegunki, jest ona właśnie od żelaza nawet na ulotce jest napisane że może pojawić się zatwardzenie albo biegunka. Dziś niestety moja gin nie przyjmowała ale jutro zadzwonię do niej i zapytam czy dalej brać ta sama ilość czy zmniejszyć czy odstawić całkowicie. Dziś zrezygnuję z drugiej tabletki.
Tygrysku, ja odkąd dostałam Tardyferon to pierwsze dwa tygodnie wręcz się lało ze mnie.. wiec to może być żelazo.
teraz na szczęście już się w miarę unormowało. -
paola87 wrote:Dziewczyny co zamierzacie zakładać dzieciom na początku pod kombinezon? A jak ubierać potem, jak już na kombinezon będzie za ciepło?
body, polspiochy i jakas bluza.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyAle numer. Dowiedziałam się, że kolejna koleżanka jest w ciąży. Jestem w wielkim szoku bo to była u nich typowa wpadka i mają już 11 letniego syna. Absolutnie nie planowali dziecka a tu dwie krechy na teście bo sie okres spóźniał 12 dni.
Czyli kochane mamusie za moment tu na forum zawitają sierpnióweczki 2016 -
nick nieaktualnyMam nadzieję, że te sierpnióweczki będą szczęśliwe. Ja też miałam w sierpniu rodzić. Rok temu na swoje urodziny dowidziałam się, że jestem w ciąży.
No ale cóż....
Najważniejsze, że teraz moja niunia ma się dobrze i jest zdrowa i już tak daleko w ciąży, że musi być dobrze. -
Ja bardzo podobnie będę ubierać: body,pajac i kombinezon,przykryje kocykiem a potem zobaczymy jak z tą pogodą będzie:)
U mnie wśród znajomych też baby boom:) Niedawno kumpela urodziła,następne dwie koleżanki w styczniu i wśród dalszych znajomych też kilka z terminami styczeń/luty.
Filip 28.03.2016
-
A.Kasia- ale byś miała niespodziankę
Czarodziejka87- ja też mam ciągle ochotę na słodkie, dzisiaj szłam koło cukierni i już wyjmowałam portfel żeby kupić ciasteczko, ale w ostatniej chwili się powstrzymałam, skusiłam się tylko na mandarynki i biszkoptyMuszę opanować to słodyczożerstwo bo dupcia mi tak spuchnie niedługo, że zamiast łóżeczka będę kupować basen dla wieloryba !
Dziewczyny które są zainteresowane urlopem macierzyńskim dla bezrobotnych- byłam dzisiaj w urzędzie pracy dopytać czy muszę być zarejestrowana jeżeli takowy chciałabym otrzymać. Miła Pani w okienku powiedziała, że dopiero po nowym roku będą mieć dokładne wytyczne odnośnie tego "Zasiłku" ale z tego co na razie jest opisane nie ma określone że trzeba być zarejestrowanym w urzędzie a co będzie od stycznia to się okaże. -
A ja chyba zaraz pęknę
i też przez to mało jem, mała uciska mi strasznie na brzuch, nic nie mogę zjeść
dziś to w sumie nie zjadłam nic konkretnego. rano jogurt i jabłko, na obiad zupa i kromeczka, a potem kanapka i 3 wafle ryżowe. Na kolacje budyń, więc też takie wodniste, a czuje się jakbym zjadła całą pizze i popiła litrem coli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 20:25
-
A powiedzcie co planujcie robic w sylwestra. My mamy zarezerwowane bal juz jakis czas temu z fajna ekipa ale zobaczymy jak sie bede czuc. Planuje pojsc, posiedziec, pojesc, jakis wolny taniec zatanczyc
tylko co na siebie wlozyc hmmm oto jest pytanie
jusiakp
-
nick nieaktualny