Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiem, niby jest na internecie ze 8 tydzień to 13 mm, gdzieś indziej 15. Ale ciąża nie wyszła młodsza tylko dwa dni starsza więc wyłączam internet
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyskowroneczka87 wrote:Powiedzcie dziewczyny, czy wykonujecie wszystkie czynnosci domowe np. sprzatanie, zmywanie, naczyn czy podlog? Czego lepiej unikac? Czy cos moze faktycznie zaszkodzic?
Ja robię wszystko, co nie wymaga ode mnie dźwigania i ogólnie przemęczania się. Zasada jest taka, że nie odpoczywamy wtedy, gdy jesteśmy zmęczone tylko w ogóle nie możemy do zmęczenia doprowadzić. Czyli lepiej zrobić coś na raty, niż raz ale napocić się jak szczur
Ostatecznie i tak wychodzi na to, że jestem padnięta bo zamiast zrobić wszystko w 2h to się babram przez cały dzień No ale chociaż realizuję zalecenia lekarzaskowroneczka87 lubi tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Tez tak mam. Za kazdym razem jak jestem w toalecie dokladnie ogladam co mi zostalo na papierze po podcieraniu. Czasem nawet czesciej, jak poczuje troche wiecej wilgoci. Tak juz chyba bedzie niestety:-/
Ja też tak mam trochę wilgoci i od razu gnam do toalety sprawdzić co się dzieje... czy to się nazywa obsesja??Rudzialka lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Ja też tak mam trochę wilgoci i od razu gnam do toalety sprawdzić co się dzieje... czy to się nazywa obsesja??
chyba tak jak się to leczy? ktoś zna odpowiedź na pytanie "jak myśleć pozytywnie"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 21:19
kofeinka, Love_life, Helen lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a macie ochotę na seks?bo ja bardzo ale mam
Obawy! -
Rudzialka wrote:Obsesje (inaczej: myśli natrętne, łac. obsessio) – w rozumieniu objawu psychopatologicznego oznaczają występowanie uporczywie powracających myśli, wyobrażeń lub impulsów o specyficznych cechach.
chyba tak jak się to leczy? ktoś zna odpowiedź na pytanie "jak myśleć pozytywnie"?
he he he he he
ale mi radochy narobiłaś
ja powinnam znać odpowiedź na to pytanie, bo moje pozytywne nastawienie do świata bije wszystko... ale po dniu dzisiejszym i moich mega ale to MEGA wahaniach nastroju sama się już zastanawiam -
alinalii wrote:Dziewczyny a macie ochotę na seks?bo ja bardzo ale mam
Obawy!
jeszcze przed terminem spodziewanej @ mi się odechciało i słyszeć nawet o tym nie chcę
Pewnie przez obawy.
Na szczęście mój M. też się boi i jak lekarz powie, że nie ma przeciwwskazań to może się przełamie.
Ciekawe tylko czy mi się odmieni -
alinalii wrote:Dziewczyny a macie ochotę na seks?bo ja bardzo ale mam
Obawy!
Ja w ogóle jakoś nie mam ochoty chyba za bardzo myślę o bejbiku. Mąż rozumie ale nie raz musze mu jakoś to wynagrodzić :palinalii, kofeinka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Mój też rozumie ale ja nie mogę się doczekać aż będziemy mogli
Love_life lubi tę wiadomość
-
U mnie tez lekarka nie widzi przeciwwskazan ale jakos nie mam ochoty. Mam spore mdlosci, wlasciwie przez caly czas wiec nie bardzo mi w glowie igraszki. Choc kolejnej takiej okazji zeby korzystac bezkarnie nie bedzie bo trzeciej dzidzi nie planuje wiec mam nadzieje ze ochota jednak wroci:-P
-
Dzień dobry wszystkim
Marcysia86, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny co dzisiaj gotujemy ??? ja wczoraj kupiłam piękne dwa pstrągi do tego zrobie rizotto Mmmmm już sie nie mogę doczekać;P , a wczoraj tak myślałam o tym seksie że aż mi się snił po nocy ;P
-
nick nieaktualnyPóki co na samą myśl o jedzeniu wyglądam tak:
Mi się śniło, że lekarz mi powiedział, że serduszko mojego dziecka nie bije. Pojechałam do jakiejś innej przychodni gdzie nie chcieli mi zrobić badania więc wydarłam się na lekarza, żeby ruszył tyłek i mnie zbadał no i okazało się, że wszystko ok. Uffmargaret26 lubi tę wiadomość
-
A jak jest u was z waga dziewczyny? Widzicie juz jakies dodatkowe kilogramy? Dzis sie zwazylam i waga stoi w miejscu poki co. Fakt ze malo jem bo nie mam apetytu, do tego mdlosci i czasami wymioty ale niewiem czy to dobrze ze nic nie przybywa jeszcze. A jutro zaczynam 9 tydzien.