Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.kasia maskaraaa okropny sen , dobrze że się pozytywnie skończył
skowroneczka87 u mnie już +3 kg -
nick nieaktualnyHej. Ja też się witam przy niedzieli
Akasia ja takiego kaca mam praktycznie cały dzień
Podejrzewam że moja waga też poszła w dół ale nie ważyłam się ostatnio.
Może to przez ten żołądek ale na seks w ogóle nie mam ochoty. Biedny mój mążA.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie niby waga -1kg ale to tylko na wadze widać. Sama jak na siebie w lustrze patrzę, to mi się wydaje, że strasznie spuchłam, szczególnie w udach. Dziwi mnie to, że waga nie wzrosła bo cycki urosły, uda jakieś większe i brzuch też odstaje... W ulubione dżinsy już się wcale nie mieszczę. W poprzedniej ciąży talia mi zaczęła znikać dopiero koło 5 miesiąca, a teraz już jakaś szersza Brat mi z UK przywiózł piękny granatowy kombinezon, muszę go szybko odebrać żeby się zdążyć nacieszyć bo niebawem się w niego nie zmieszczę
-
Izoleccc wrote:Hej. Ja też się witam przy niedzieli
Akasia ja takiego kaca mam praktycznie cały dzień
Podejrzewam że moja waga też poszła w dół ale nie ważyłam się ostatnio.
Może to przez ten żołądek ale na seks w ogóle nie mam ochoty. Biedny mój mąż
to musisz zaspakajać męża w inny sposób ;P biedaczek został samIzoleccc lubi tę wiadomość
-
Marcysia86 wrote:Dziewczyny mam takie nietypowe pytanie czy Was też "nękają" erotyczne sny?
właśnie wczoraj wieczorem tutaj pisałam o seksie , że mam taką ochotę że nie wytrzymam , bardzo mi się chce nie mam zakazu od lekarza, ale mimo wszystko mam jakieś obawy nie wiem sama, ale chcice mam niesamowitą i dziś właśnie miałam erotyczne sny Mmmm... dziś rano troszkę udobruchałam męża ;P żeby nie był smutnyLove_life lubi tę wiadomość
-
alinalii wrote:Dziewczyny a macie ochotę na seks?bo ja bardzo ale mam
Obawy!Love_life lubi tę wiadomość
-
Haha, a ja na wadze +2,5 kg mimo że mdłości cały czas i jem o wiele mniej, ale spuchłam bardzo. Lekarz mówił że dość mocno zatrzymała mi sie woda w organizmie, do tego biust ze 2 rozmiary większy, ehh...
Co do seksu - kompletnie nie mam ochoty, za to w pierwszej ciąży to do samego końca miałam straszną ochotę.... -
Witam przy niedzieli
Skowroneczka - startowałam z wagą 58kg przy 170cm wzrostu, wczoraj się waże i -1kg Mdłości czy wymiotów za bardzo nie mam, sporadycznie niedobrze mi się zrobi, ale jakoś tak apetyt mi spadł Wczoraj to całe popołudnie czułam się jak na kacu, ciągle coś na żołądku leżało, głowa obolała...Dziś narazie głowa tylko boli, ale na śniadanie zjadłam aż dwie marne kromki z wędliną. Niby jestem głodna, ale jak patrze na jedzenie, to mi się odechciewa, a jak jestem głodna to mi niedobrze
Dziś przyjeżdża do nas teść z młodszą córką (dziewczyna ma 13 lat A jutro starsza siostra męża ze swoim M i z córką. Moja Ola to od tygodnia przeżywa, kiedy wreszcie kuzynka przyjedzie. Widzimy się raz do roku z siostrą męża, jej M i ich córką, 2 lata temu zachciało im się do Anglii wyjechać Będą balować u nas chyba do czwartku. Jak pogoda dopisze to od jutra do środy włącznie pewnie ze 2-3 grille będą...12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJa to dostalam poliki takie jak chomiczek i brzuch tez sie powiekszyl od jakiegos piczatku lipca...kazdy sie tak na mnie patrzy dziwnie teraz bo ja zawsze bylam szczupla no nie az tak ale te 70kg mialam.teraz nie wchodze na wage od maja...dzisiaj mam wizyte zobaxzymy jak tam babel siedzi w tym brzuchu czy ma towarzysza haha;)wczoraj po chrzcinach fajnie bylo siedzielusmy do 23 a pozniej u nas na podworku z mlodymi do 3;) ja juz wyspana ide gotowac rosol i kluchy slaskie bo mam ochote mniam
-
U mnie -4. Waga wyjściowa była 59. Przy moim wzroście lepiej żeby już nie spadała!
Snów erotycznych nie mam, ale pewnie dlatego ,że seks nadal odgrywa ważną rolę w Naszym życiu
U mnie na obiad mielone z indyka pieczone, frytki bez tłuszczu i marchewkaLove_life lubi tę wiadomość
-
nataliano - koniecznie daj znać po wizycie Trzymam kciuki12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Z tym seksem to u mnie skoki ochoty. Raz jest,raz nie. Sny erotyczne miewam na szczescie z mezem w roli glownej
Waga- ja zawsze bylam szczupla, 56kg przy 169cm wzrostu. Teraz 59kg, brzuchol wzdety, uda grubzze, piersi o rozmiar wieksze. Ciesze sie z tych objawow, mimo wszystkomargaret26 lubi tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczyny!
Mam pytanie do Dziewczyn, które już były wcześniej w ciąży.
Od rana strasznie mnie rwą i ciągną pachwiny. Ból promieniuje na uda. Wrrrrr.
Wiem, że to normalne, ale chyba w 2 i 3 trymestrze.
Jak dla mnie to trochę wcześnie... ale może któraś z Was też tak miała w 9/10 tyg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 11:49
-
co do kilogramów, to u mnie na razie -1,5 kg. Nie mam apetytu. Jak kiedyś jadłam 2 tosty na śniadanie, to teraz dam radę tylko 1... ale nadrobię Fakt, że w dżiny ulubione już się nie wcisnę. Strasznie mi brzuch wywaliło. Mój mąż jak mnie wczoraj po 5 dniach zobaczył to oszalał z radości, że mam brzuch ciążowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 11:40
margaret26 lubi tę wiadomość
-
A jeśli chodzi o sny erotyczne. To niestety u Nas zakaz seksu do odwołania, żeby nie podrażniać polipa. Więc owszem dosyć często mam takie sny Chociaż tyle mogę
Podobno orgazm w ciąży jest 2 razy lepszy niż przed mam nadzieję, że tego doświadczę!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 11:47
alinalii, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Ech... Maz dzisiaj rano wyjechal. Znowu sami na 2tyg
Poinformowalismy najblizszych ze spodziewamy sie drugiego dziecka. Reakcje byly rozne
Jesli chodzi o seks my mamy zabroniony do nastepnej wizyty, ostatnimi czasy nie mialam ochoty bo mdlosci,zmeczenie, spalam na stojaco, ale pare dni temu wrocila ochota i troche sie pobawilismy ale inaczej
Wagi niestety nie mam jak sprawdzic bo baterie padly. 2tyg temu mialam 56,5kg. Ciekawe ile mam teraz.
Brzuch mam juz tak wydety ze nie mieszcze sie w zadne spodnie, kupilam juz legginsy ciazowe, i pare tunik bo wszystko za male. Taki brzuch jak teraz mialam dopiero w 4msc.
Ta ciaza ogolnie jest zupelnie inna niz pierwsza. W pierwszej zero objawow ciazy poza rosnacym brzuchem i zachciankami. Teraz ful pakiet mdlosci, bolace piersi,wrazliwe brodawki,bole brzucha i krzyza, malo fo mi z jedzenia podchodzi. Kawa i herbata z cytryna poszly w odstawke. Zyc, nie umierac👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
Hejka co do seksu to my mamy zakaz i szczerze mowiac to mnie nie ciagnie do niego... Ja mam juz 2kg na plusie az sie boje co bedzie dalej W swoje jeansy tez juz nie wchodze tzn wchodze, dopne sie ale jest mi ciasno w nich i nie wygodnie...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
uff myślałam że tylko ja już zgrubłam
margaret26 lubi tę wiadomość