Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie znowu pokazało sie plamienie...Nie ma tego dużo na razie, przy podcieraniu tylko, ale taki śluz z dość jasną krwią. Wczoraj niby był spokój, rano trochę jak brałam luteine i jeszcze mniej wieczorem, rano jak braam prawie nic nie było, koło południa sie pokazało przy podcieraniu, położyłam sie, ale teraz jak byłam w łazience to znowu We wtorek mam wizyte u gin i nie wiem czy czekać jeśli sie nie pogorszy czy jechać na IP...Pewnie czy tu czy u niego czeka mnie usg, ale tak sie zastanawiam czy może przez brzuch by zrobili? No bo czy przy plamieniach to dopochwowe nie szkodzi?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Przy plamieniach i tak robią dopochwowe, np. żeby sprawdzić czy to z macicy, czy z szyjki. Z tego co pamiętam, to Twój lekarz mówił, że to może trochę potrwać, więc jeśli się nie pogarsza to zaczekałabym do wtorku. Może poproś na wizycie o zmianę luteiny na podjęzykową lub na duphaston? Nie będziesz musiała wkładać nic do środka.
My też mamy zakaz seksu, do końca trymestru. Ja i tak mam mdłości non stop, więc rzadko mam ochotę. No i niewiele jem, więc raczej chudnę niż tyję. -
hej, niestety muszę się z wami pożegnać, znowu nie dane mi było zbyt długo się cieszyć ciążą. Malutki obumiera, więc za parę dni pewnie zacznę się oczyszczać, spadek bety dość znaczny. Życzę Wam wszystkim bezkomplikacyjnego okresu ciązy i rozwiązania.
chlip chlip -
nick nieaktualnyHelen wrote:hej, niestety muszę się z wami pożegnać, znowu nie dane mi było zbyt długo się cieszyć ciążą. Malutki obumiera, więc za parę dni pewnie zacznę się oczyszczać, spadek bety dość znaczny. Życzę Wam wszystkim bezkomplikacyjnego okresu ciązy i rozwiązania.
chlip chlip
Bardzo mi przykro Helen. Przytulam :* -
nick nieaktualny
-
Jacqueline wrote:A u mnie znowu pokazało sie plamienie...Nie ma tego dużo na razie, przy podcieraniu tylko, ale taki śluz z dość jasną krwią. Wczoraj niby był spokój, rano trochę jak brałam luteine i jeszcze mniej wieczorem, rano jak braam prawie nic nie było, koło południa sie pokazało przy podcieraniu, położyłam sie, ale teraz jak byłam w łazience to znowu We wtorek mam wizyte u gin i nie wiem czy czekać jeśli sie nie pogorszy czy jechać na IP...Pewnie czy tu czy u niego czeka mnie usg, ale tak sie zastanawiam czy może przez brzuch by zrobili? No bo czy przy plamieniach to dopochwowe nie szkodzi?
Ja miałam 1,5 tyg spokoju od plamień. A od wczoraj znowu. Kolor plamień - kawa z mlekiem.
Jessssu. U mnie przyczyną jest krwiak lub polip. Chu...j wie. Powinnam się nie stresować. Ale to nie takie proste.... Same wiecie
Tak czy siak czekam do czw , do wizyty.
Dodatkowo te pachwiny mnie najpier...dalają
-
nick nieaktualny
-
Ja już chce wyjść z tego szpitala.... Tak czy siak wymiotuje, podobno taka moja uroda. Aaa i wiecie co mi powiedział lekarz? Żeby przy wymiotach codziennych brać nospe, żeby przez te skurcze przy wymiotach nie wywołać porodu.... Dziwne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:25
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Helen wrote:hej, niestety muszę się z wami pożegnać, znowu nie dane mi było zbyt długo się cieszyć ciążą. Malutki obumiera, więc za parę dni pewnie zacznę się oczyszczać, spadek bety dość znaczny. Życzę Wam wszystkim bezkomplikacyjnego okresu ciązy i rozwiązania.
chlip chlip
o matko!!! bardzo mi przykro Helen ściskam:* -
Helen wrote:hej, niestety muszę się z wami pożegnać, znowu nie dane mi było zbyt długo się cieszyć ciążą. Malutki obumiera, więc za parę dni pewnie zacznę się oczyszczać, spadek bety dość znaczny. Życzę Wam wszystkim bezkomplikacyjnego okresu ciązy i rozwiązania.
chlip chlip
Oj przykro mi strasznie trzymaj się kochana :*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Czesc dziewczyny ja strasznie boje sie porodu i juz od zobaczenia 2 kresek na teście anikuje jak cholera a to wszystko rzez rzeźników podczas pierwszego porodu , zastanawiam sie nad warszawa żeby rodzic na Madalińskiego bo tam pracuje moja ginekolog ale nie wiem czy zdaze dojechać do wawy z Radomia, radom to rzeznia a nie porodowka, boje sie juz teraz i dlatego zwlekalam z 2 xiaza i nie umiem sie teraz nią cieszyc
-
kasieńka 1985 wrote:Czesc dziewczyny ja strasznie boje sie porodu i juz od zobaczenia 2 kresek na teście anikuje jak cholera a to wszystko rzez rzeźników podczas pierwszego porodu , zastanawiam sie nad warszawa żeby rodzic na Madalińskiego bo tam pracuje moja ginekolog ale nie wiem czy zdaze dojechać do wawy z Radomia, radom to rzeznia a nie porodowka, boje sie juz teraz i dlatego zwlekalam z 2 xiaza i nie umiem sie teraz nią cieszyc
Tez nie chcialam dlugo miec drugiego dziecka wlasnie ze wzgledu na pierwszy porod. Juz wtedy uznalam ze jest to najbardziej upokarzajaca rzecz w zyciu kobiety. Pomijajac ze rodzi sie dziecko, nowe zycie itp. Ale mnie tez personel odarl ze zludzen ze mozna rodzic jak czlowiek. I tak wlasnie sue czulam. Najbardziej upokorzona w swoim zyciu. Ale teraz gdy jedna ciaze stracilam to ciagle mam wyrzuty sumienia ze to przez to wlasnie ze sie balam kolejnej ciazy. I obecnie nie pomyslalam ani przez chwile o porodzie. Chce tylko donosic te ciaze i cueszyc sie zdrowa dzidzia. Reszta jest nieistotna.
-
Dziewczyny, może jeszcze nic na ten temat nie wiem, bo nie rodziłam ale generalnie rodzące kobiety mają swoje prawa. Ja od razu zapowiedziałam swojemu, że ma "rodzić" ze mną i pilnować czy mi ktoś krzywdy nie robi. Już jedną zrobili mi, gdy ja się rodziłam
-
dziewczyny AWARIA!!! tak pisałyśmy o tym seksie że nie wytrzymałam! i poszliśmy z mężem (prawie na całość) pierwsze no wiadome sprawy teges menges, i już w pełni rozkoszy mówimy ok to próbujemy (lekarz nie zabronił) a tu ZONG! NIE CHCE WEJŚĆ!!!!
tak ciasno!!!! aż nie mogę w to uwierzyć ! wiem żę tam w środku się wszytsko zmienia ... ale aż tak?? żeby nie chciał wejść normalnie szok! no i z seksu nici
tak więc CELIBAT!!!
dobrze że inne igraszki są przyjemne ;P