Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ja cały dzień w łóżku. Niestety odezwał mi sie kręgosłup,a dokładniej dysk który wypadł mi w maju i miałam rehabilitację. Mam nadzieję, że przejdzie jak będę odpoczywać. Oby bo ucisk jest dość silny i momentami paraliżuje mi lewą nogęSamuel
-
olatychy wrote:Witam
Ja cały dzień w łóżku. Niestety odezwał mi sie kręgosłup,a dokładniej dysk który wypadł mi w maju i miałam rehabilitację. Mam nadzieję, że przejdzie jak będę odpoczywać. Oby bo ucisk jest dość silny i momentami paraliżuje mi lewą nogę
Współczuję Tobie, postaraj się odpoczywać ile się da!
Miłego dnia Marcówki -
Co do tych dolegliwości i wiedzy czy nie wiedzy, ja zdecydowanie wolałabym nie wiedzieć, mieć nudna ciąże i niczym.się nie przejmować. Pierwsza moja ciąża była ciężka, wymęczyła mnie fizycznie, problemy z szyjką od początku, później nadciśnienie a co za tym idzie zatrucie ciążowe i na dodatek mega upały
. Ta ciąża zaczęła się fizycznie spokojnie, ale psychicznie zostałam skopana przez ambio i ten strach... teraz dochodzą dolegliwości fizyczne znowu szyjka, dodatkowo problemy z blizną po cc.. wód też mam sporo bo 19 afi a z tego co pamiętam norma jest do 20.
W czwartek mam wizytę i aż się Jej boję.. dla mnie chodzenie do ginekologa nie jest przyjemnością, wcale a wcale nie odczuwam radości z bycia w ciąży i już marzę o marcu. I chociażby mój Mąż chciał kolejne dziecko.nigdy się na to nie zgodzę, bo bycie w ciąży nie jest dla mnie. Uwielbiam Dzieci i pewnie gdybym przechodziła ciążę bezproblemowo chciałabym kolejne a tak wiem, że zostaniemy przy Naszej DwójeczceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 08:32
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dla tych co jeszcze nie maja a planowały kupić - promocja na świąteczne szumisie Whisbear z sensorem płaczu - 170zl
Miłego dnia -
nick nieaktualnyOdnośnie dziewczyny, która myślała, że samodzielie może sprawdzić szyjkę. W sumie ok ręce nam mogą opadać ale w sumie to nie do końca jej wina tylko bardziej uważam za winnego jej lekarza. Co - nie informuje co robi? Mnie mój gin zawsze informuje co robi "proszę się rozluźnić założę wziernik by sprawdzić wnętrze pochwy", " proszę się rozluźnić zmierzymy szyjkę " etc.
Ona też powinna dopytać co w danej chwili robi lekarz - ja zawsze pytam jak nie wiem i dana czynność nie była jeszcze u mnie robiona. -
nick nieaktualny
-
Witam mamusie:*
Wszystkim wizytującym dziś powodzenia!
Dla wszystkich dużo zdrówka:)
Ja niedawno się obudziłam i idę robić śniadanie
Na zewnątrz znowu szaro buro,niech chociaż na święta sypnie śniegiem bo kompletnie ich nie czuje.
Miłego dnia !!
Nataszka2200 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyWieczorem znowu dopadł mnie ból klatki piersiowej. Nie panikowałam bo mąż był w domu wiec jakby co zawiózłby mnie do szpitala no i już raz ten ból przerabiałam.
Mąż wymasował mi mocno plecy właśnie na wysokości klatki piersiowej i pomogło ale po godzinie wróciło. Położyłam się spać i jak wstawałam w nocy na siusiu to już nie bolało.
Ale zadzwonię dziś do gina i zapytam o ten ból.
Poza tym od kilku dni mam takie kłócia jakby od pępka do pipki. Jakby mi ktoś włożył wielką igłę w pępek i wyciągnął przez pochwę na zewnątrz. Podoskwiera przez kilka sekund ( czasem sie zdarza ze wróci kilka razy w ciągu np pół godziny ) i przechodzi.
Też tak macie ? -
dzień dobry
ciasteczka świąteczne upieczone !
wczoraj wieczorem pojechaliśmy na pizze (50cm) cichooo.. !!!
jutro jadę na badania tzn. mocz i krew a za tydzień wizyta , i
może ustalimy już termin cesarki , bardzo jestem ciekawa
wstępnie powiedział gin ostatnio że w połowie lutego
więc już niedługoKate84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny