Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
To tak jak ja, nie potrafię juz znaleźć dobrej pozycji mimo rogala, a jeszcze te moje bóle pleców. Trzymam kciuki, na pewno pessar dobrze trzyma
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
niecierpliwaa wrote:Ja ostatnio zauważyłam że najlepiej mi się śpi na prawym boku... Ale staram sie spać na lewym choć ciężko jest
Mam identycznie, zasypiam na lewym ale jak się przebudzę w nocy to zawsze jestem na prawym. Przed ciążą zawsze spałam na tym boku i teraz mi ciężko się przestawićSamuel
-
Dzień dobry Kobietki:)
Ja jutro wizytuje , już się nie mogę doczekać
Dziewczyny jak tam Wasze obwody brzuszka ? Mój na chwilę obecną 99 cm.
Dziś już cały brzuch mnie boli bo od 3 dni nie mogę zrobić dwójki;/ cóż w końcu wyjdzie
Miłego dnia dla wszystkich -
nick nieaktualnyMadlene.:) wrote:Dzień dobry Kobietki:)
Ja jutro wizytuje , już się nie mogę doczekać
Dziewczyny jak tam Wasze obwody brzuszka ? Mój na chwilę obecną 99 cm.
Dziś już cały brzuch mnie boli bo od 3 dni nie mogę zrobić dwójki;/ cóż w końcu wyjdzie
Miłego dnia dla wszystkich
Czego nie możesz zrobić? Dwójki ? O co kaman ?Falon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do ruchów dziewczyny to powiem Wam, że się przez ostatnie kilka dni martwiłam bo mała odzywała się tylko po posiłkach a tak to cisza cały czas. Miała dni lenia po prostu. Za to dziś kopała mnie całą noc. Nawet w nocy przytuliłam się do mężą tak, że brzuchem dotykałam jego pleców i córeczka robiła mu masaż krzyża . Śmieszne to było jak go kopała
-
Wy macie problem a ja cały wczorajszy dzień się meczylam z biegunka. Ehh w tej ciąży to i tak zle i tak nie dobrze . ciągle coś
Mój Antek kopie dziś nóżkami bardzo nisko przez to swoje ułożenie miednicowe i to takid śmieszne uczucie . zupełnie inne niż kopniaki poprzednie czyli jak był główka w dółSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
Hejka
Trzymam kciuki za wizytypowodzenia
Moj maly tez lubi grzebac bardzo niskowczoraj to az zaczelam na niego wyzywac, bo czulam jak mi grzebie przy szyjce i boksuje po miednicy
pol dnia lezalam z poduszka pod pupa i nic nie dalo
Ostatnio jego rozpychanie staje sie bardzo bolesne, a szczegolnie jak zacznie tylek wypinac obok mojego pepka, bol okropny
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
tydzień wcześniej niż planowana, pierwsza dawka sterydow wczoraj wieczorem,
w dupsko wstrzyknieta i u mnie. Waga Małej 1100. Tak sobie myślę, może na imię powinna mieć Jagoda- jak na mnie wołająnie wiem, co mam z imionami damskimi ciężko wybrać. Choć Jagódek to teraz chyba dużo.. takie rozmyślania szpitalne.
Zabieram się za książkę,
powodzenia wizytujacym oraz członkiniom klubu dwójki, chwilowo dołączam do grona:*
czy i Wasze rogale z motherhood wygniatają się?
pozdrowionkado czterech razy sztuka. -
Renka88 wrote:Cześć dziewczyny!
Miłego Dnia i powodzenia na wizytach. Dzisiaj jestem wyspana, chociaż wczoraj miałam ciężki dzień.
Poza tym jestem taka zła! Zamówiłam na mall.pl chodzik pchacz dla chłopca, na stronie nie mają wyboru kolorów, a oferta pokazuje kolor biało niebiesko zielony. Przysłali mi różowy!!! Od tygodnia nie mogę się doprosić o przysłanie kuriera!! Za chwile nie będę miała prezentu dla Małego. Jestem taka zła! Bo oczywiście BOK mówi swoje, a dział reklamacji tylko kontakt mailowy!
Żałuje, że nie czytałam informacji w internecie o tym sklepie, bo tam są strasznie negatywne komentarze.
Nigdy z tego sklepu nic nie zamówię. Rok temu zamówiliśmy grzejnik u nich miesiąc czekaliśmy na dostawę bo ciągle coś aż zrezygnowaliśmy o kasę zwrotną też czekaliśmy długo... -
Hej! Rozbawiła mnie ta dwójka
Właśnie zmierzyłam sobie obwód brzuszka i miarka pokazuje 90cm.
Mi się dziś tak słodko spało dopóki moja nawiedzona sąsiadka nie odpaliła o 8mej swój przedwojenny odkurzacz z taką siłą decybeli, że o spaniu już nie było mowy wrrr! Co za babsko!Nataszka2200, Est lubią tę wiadomość