Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolla22 witaj
ja biore Pregna dha i magnez + do tego cala sterte innych lekow
imie juz macie wybrane?
Madlene witaj w klubie hihi u mnie tez 99cm w brzucholku
Muminko za odkurzanie o 6 rano to tez bym Cie udusila hehe
Paola jak gin mi pozwoli na jakas aktywnosc to chcialabym tak na poczatku lutego poprac i poprasowac wszystko, a jak dalej bede musiec lezec to moja mama juz sie zaoferowala z pomocaMadlene.:), muminka83, Falon lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Na początku przerażało mnie, że nic nie mam, więc zaczęłam kupować wszystko wcześnie. Teraz przeraża mnie, że mam to wszystko w szafie jedno na drugim, wpychałam wszystko co kupiłam i boję się, że nie zdążę tego posprzątać i poukładać
Heh, ja to zawsze mam jakiś problem
domiii lubi tę wiadomość
-
Witajcie w kolejnym tygodniu
u mnie spokojnie, oby tak dalej.samopoczucie ok. Oszczędzam się, ale mimo to staram się poruszać troszkę po domu bo u mnie właśnie przy bez ruchu kręgosłup się odzywa. Jutro chyba się w końcu zbiore na ta glukozę. Wiem czym to pachnie i ciągle odwlekam to badanie
miłego dnia
-
Martka89 wrote:Witajcie w kolejnym tygodniu
u mnie spokojnie, oby tak dalej.samopoczucie ok. Oszczędzam się, ale mimo to staram się poruszać troszkę po domu bo u mnie właśnie przy bez ruchu kręgosłup się odzywa. Jutro chyba się w końcu zbiore na ta glukozę. Wiem czym to pachnie i ciągle odwlekam to badanie
miłego dnia
Martka89 nie martw się tą glukozą! Nie taki diabeł straszny:) tylko koniecznie zaopatrz się w cytrynkę, która niweluje ten mdły smak glukozy. Polecam zabrać ciekawą książkę i nawet się nie obejrzysz jak całą "akcję" będziesz miała z głowy!
-
Ja w brzuchu 89 cm. Ale skóra wokół pępka tak jakby w takich czerwonych cętkach.... Trochę to dziwne, że nie rośnie (a waga niestet tak), ale tydzień temu wciąż dno macicy miałam tylko 1 cm nad pępkiem. Pewnie jak się podniesie to i obwód brzucha też się powiększy. Ja to numer two to tylko raz w tygodniu (przed ciążą też tak było).
-
Dzień dobry,
U mnie wczorajszy wieczór kiepski i psie samopoczucieidę za chwilę na spacer, pewnie się trochę poprawi.
Co do uciążliwych sąsiadów żadna z Was nie chciałaby być na moim miejscu. Pode mną mieszka patologia- 25- letni narkoman bez rodziców, we wlasnosciowym mieszkaniu
Niekiedy imprezy trwają u niego 3 dni z rzędu przy muzyce z kolumny basami podkrexonymi na full, dracymi się dziewuchami i tłumem podobnych do niego narkomanów.
Nic z tym nie można zrobić w naszym zacnym kraju, dopóki on reguluje na bieżąco czynsz.
Zastanawiam się jak Olek będzie przesypial takie noce
Mój mąż ma twardy sen i śpi, mi nie pomagają nawet zatyczki.
A tak wogole nabawilam się od nich kolejny raz zapalenia ucha, boli jak nie wiem
Co mogę na to stosować w ciazy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 12:30
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
alinalii wrote:dziewczyny dalej nie dostałam zusu
martwie się ..
z tego co pamiętam również jesteś na wysokich składkach, ja czekam dwa miesiące na wypłatę z zusu, ale dostałam informacje od urzędnika że jest decyzja na przesłanie środków 15.12
może u Ciebie padła już jakaś decyzja, daj znać.Oby się pospieszylido czterech razy sztuka. -
nick nieaktualny
-
MeAmerie wrote:Alina założyłaś to pue?
tak, ale nie po drodze mi jechać do innego miasta , okazać że ja to ja ;P -
jagood wrote:z tego co pamiętam również jesteś na wysokich składkach, ja czekam dwa miesiące na wypłatę z zusu, ale dostałam informacje od urzędnika że jest decyzja na przesłanie środków 15.12
może u Ciebie padła już jakaś decyzja, daj znać.Oby się pospieszyli
tak na wysokich jestem , oby był przelew jutropocieszyłaś mnie ;P
-
Alina warto dzwonić do upadłego do ZUSu ja mimo braku kontroli ostatnio dzięki PUE skapnęłam się, że nie mam jednej wypłaty. Zadzwoniłam i miła Pani mnie przeprosiła, że przeoczyła wypłatę środków i kasę mam mieć w środę. Taką datę mam na tym portalu.
Dzwonić najlepiej do 15 bo wtedy przełączają do terenowych jednostekalinalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataszka2200 wrote:kochane brŁA KTÓRAS z was na kaszel syrop stodal?
Tak w 17tyg dopadło mnie koszmarne przeziębienie i gim mi polecił stodal bo kaszel może wywołać skurcze. W półtora dnia pół butelki wydudlałam i przeszłoNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
alinali - ja też ciągle bez kasy, i co więcej bez decyzji po postępowaniu...
gdyby nie to, ze mój partner dużo zarabia i mi pomaga to nie wiem z czego bym żyła, nie mówiąc o wyprawce..
ps. na pue w zakładce zasiłki mam ciągle "brak elementów do wyświetlenia"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 13:08