Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
jusiakp wrote:Dzien dobry, dziewczyny mam dosc, nie spalam do 5:30, zero snu, a jak juz zasnelam to zaczely mnie lapac skurcze w lydkach, ma sa kra. Ma ktoras te skurcze? Chyba magnez kupie co, tylko jak brac, bo do gina dopiero za tydzien.
Dotychczas brałam Mama dha tam jest 200mg magnezu i do tego Aspargin.
A teraz biorę Pregna plus gdzie nie ma wogóle magnezu i do tego skończył mi się Aspargin więc brałam przez kilka dni magnez tylko 100mg i już są skutki
Muszę kupić koniecznie Aspargin
Filip 28.03.2016
-
Falon wrote:Hej! Rozbawiła mnie ta dwójka
Właśnie zmierzyłam sobie obwód brzuszka i miarka pokazuje 90cm.
Mi się dziś tak słodko spało dopóki moja nawiedzona sąsiadka nie odpaliła o 8mej swój przedwojenny odkurzacz z taką siłą decybeli, że o spaniu już nie było mowy wrrr! Co za babsko!
Mnie byś znienawidziła bo mam takie dni że zaczynam odkurzanie o 6:05 ranohihihih
Takie moje dziwactwo -
Witam
termin na 23 marca jak sie czujecie dziewczyny ? Synek kopie baardzo i tez nieraz go czuje bardzo nisko w czwartek wizyta zobaczymy co tam slychac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 11:04
muminka83, Czarodziejka87, Falon, olatychy, Madlene.:), edyś, Izoleccc, Nataszka2200, A.Kasia, Gośśś, Kajola, RudyTygrysek, Kate84, Est, Karka, Hannia123, Martita88, d'nusia, Kaarolina, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Lolla22 wrote:Witam
termin na 23 marca jak sie czujecie dziewczyny ? Synek kopie baardzo i tez nieraz go czuje bardzo nisko w czwartek wizyta zobaczymy co tam slychac
Witamy Lolla22!
Miło,że dołączyłaś
muminka83 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Cześć Dziewczyny
Powodzenia dziś na wizytach
Kasia, mam nadzieję, że pessar dobrze trzyma i wszystko jest dobrze
Ja mam już w pasie 95 cm, szok !!! A przedwczoraj wieczorem miałam 101 cm, mierzyłam bo czułam się dziwnie ogromnaNa szczęście rano znowu było 95
Kiedy będziecie prały i prasowały wszystkie rzeczy dla Maluchów? I jak je potem pozabezpieczać żeby utrzymały "świeżość"? Ja chciałam tak na początku stycznia prać, nie za wcześnie? Termin mam na 3 marca. -
Renka88 wrote:Muminka już mnie irytują czuje się bezradna nie wiem co zrobić
Napisałaś emaile z reklamacją. Nie ustosunkowali się do niej więc znajdż w swoim mieście rzecznika Praw konsumenta. Przyjmuje najczęściej w Urzędzie Miasta. Załatwi wszystko za Ciebie. :-*Renka88 lubi tę wiadomość
-
Oj muminko83 zamordowałabym!
Ci moi sąsiedzi są w ogóle bardzo specyficzni. W każdą niedzielę już niemal rytualnie od tego sąsiada z ust wydobywają się takie wulgaryzmy, że uszy więdną! Na dokładkę w poniedziałki mamy "cudowny" dźwięk odkurzacza. Niech no czekają jak nasza Julka będzię im się odwdzięczała koncertami wokalnymi w środku nocy hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 11:27
Nataszka2200, paola87, muminka83, RudyTygrysek, Kate84 lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Cześć Dziewczyny
Powodzenia dziś na wizytach
Kasia, mam nadzieję, że pessar dobrze trzyma i wszystko jest dobrze
Ja mam już w pasie 95 cm, szok !!! A przedwczoraj wieczorem miałam 101 cm, mierzyłam bo czułam się dziwnie ogromnaNa szczęście rano znowu było 95
Kiedy będziecie prały i prasowały wszystkie rzeczy dla Maluchów? I jak je potem pozabezpieczać żeby utrzymały "świeżość"? Ja chciałam tak na początku stycznia prać, nie za wcześnie? Termin mam na 3 marca.
Ja zamierzam, prac wszystko w lutym ... tak naprawde jeszzce wszystkiego nie mam dopiero w styczniu biore sie za mega zakuypaola87 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dalej nie dostałam zusu
martwie się ..
-
Hej
witam sie w 27tc:) wspołczuje wam z dwójka;/ u mnie na szczescie codziennie jest oproznienie tyle ze Ja sie dalej z refluksem mecze ;(
a dzis o 18 mam kurs 1 pomocy niemowlecej:)idziemy z mezem:D az 3h ma trwac mam nadzieje ze wysiedze tyle:)A.Kasia, jagood, Kajola, Kate84, Czarodziejka87, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Ja dziś nie spałam do 5, wstaliśmy w niedzielę przed 12, popołudniu wypiłam kawę (którą jakiś czas temu zamieniłam na zbożową) i taki efekt.
Vira doskonale rozumiem o co chodzi z tym kupowaniem przez teściową, bo jakiś czas temu zostało mi narzucone, że mam jechać 50 km oglądać łóżeczko. Wcześniej "teściowa" nie raczyła pokazać jak ono wygląda, tylko zadzwoniła do sprzedającego i umówiła się na spotkanie. Awantura z narzeczonym nieziemska. A skończyło się tak, że następnego dnia pojechaliśmy i kupiliśmy łóżeczko, które znaleźliśmy sami,a które podobało nam się o wiele bardziej.
Rozumiem kupowanie ubranek ale tego typu sprzęty, przy których zwraca się uwagę na funkcjonalność czy estetykę (bo w końcu u ciebie w domu będą stać)powinno się wybierać samemu.
Dzisiaj daję ostatni dzień na moją allegrową przesyłkę z wanienką, którą zamówiłam 2 tygodnie temu wrrrrVira lubi tę wiadomość
-
Lolla22 wrote:a bierzecie jakies witaminki magnez ? ... Ja jedynie magnez i zelazo jakiekolwiek witaminy odlozylam bo porostu zle na mnie wplywaly i odkad ich nie biore wyniki mam idelane czyzby zbieg oolicznosci ?
Hej Lolla22! ja zamiast zaznaczyć "cytuj" kliknęłam ”lubię"
Ja również biorę magnez (magne b6) i żelazo (szelazo Sr) po 2tabl./dzień.
Dodatkowo całą ciążę mam brać pregnę plus którą mój gin bardzo zachwala.
Nataszka2200 lubi tę wiadomość
-
edyś wrote:Dzień dobry dziewczyny
Ja dziś nie spałam do 5, wstaliśmy w niedzielę przed 12, popołudniu wypiłam kawę (którą jakiś czas temu zamieniłam na zbożową) i taki efekt.
Vira doskonale rozumiem o co chodzi z tym kupowaniem przez teściową, bo jakiś czas temu zostało mi narzucone, że mam jechać 50 km oglądać łóżeczko. Wcześniej "teściowa" nie raczyła pokazać jak ono wygląda, tylko zadzwoniła do sprzedającego i umówiła się na spotkanie. Awantura z narzeczonym nieziemska. A skończyło się tak, że następnego dnia pojechaliśmy i kupiliśmy łóżeczko, które znaleźliśmy sami,a które podobało nam się o wiele bardziej.
Rozumiem kupowanie ubranek ale tego typu sprzęty, przy których zwraca się uwagę na funkcjonalność czy estetykę (bo w końcu u ciebie w domu będą stać)powinno się wybierać samemu.
Dzisiaj daję ostatni dzień na moją allegrową przesyłkę z wanienką, którą zamówiłam 2 tygodnie temu wrrrr -
Lolla22 wrote:a bierzecie jakies witaminki magnez ? ... Ja jedynie magnez i zelazo jakiekolwiek witaminy odlozylam bo porostu zle na mnie wplywaly i odkad ich nie biore wyniki mam idelane czyzby zbieg oolicznosci ?
Do tego tylko biorę żelazo, bo miałam kiepską morfologię.
-
alinalii wrote:dziewczyny dalej nie dostałam zusu
martwie się ..
Przecież wiele kobiet nie miałoby z czego żyć w tym czasie, a co dopiero wyprawkę szykować
Postępowania w tego typu przypadkach powinny być przeprowadzane w trybie pilnym
alinalii lubi tę wiadomość
-
Falon wrote:Hej Lolla22! ja zamiast zaznaczyć "cytuj" kliknęłam ”lubię"
Ja również biorę magnez (magne b6) i żelazo (szelazo Sr) po 2tabl./dzień.
Dodatkowo całą ciążę mam brać pregnę plus którą mój gin bardzo zachwala.
U mnie również gin zachwala pregne plus pow ze to najlepsze witaminy według niej ;P a żelazo biore "żelazek" tak sie nazywa:DFalon lubi tę wiadomość