Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate ja Cię podziwiam... Ja mam od leżenia takiego lenia że nie chce mi się iść po obiad na dół do kuchni :-o Z tego co pamiętam dzisiaj trzymamy kciuki za Madzie!
Magda lena lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Witajcie Kochane.
3mać mocno kciuki za nas. Ale czuję w kościcach, że gorzej nie jestNo i jazda samochodem do centrum....jestem tak podjarana
w końcu się umaluję, ładnie ubiorę!!!! Ponad 1,5msc nie wychodze z domu. Tylko do lekarza i dalej do łòżka. A teraz zabieram się za depilację. Jaaaak fajnie
A.Kasia, aleksandrazz, d'nusia, domiii, Kate84, niecierpliwaa, edyś, Kajola, Hannia123, RudyTygrysek, Mietka 30:), Gośśś, Gośśś, Nataszka2200, Izoleccc, She86, darra991 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!!!
Miłego dnia i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Mam do Was prywatne pytanie, ponieważ likwidujemy z Mężem sklep odzieżowy. Może macie kogoś kto chciałby kupić bramkę antykradzieżowa, gabloty, lady i gondole?
-
Hannia123 wrote:Oj szacun, szacun
choć w sumie to dziwi mnie, że lekarze pozwolili na poród SN przy takiej wadze płodu... Ciekawe jaki był obwód główki, bo tutaj bym jednak upatrywała "tajemnicy" sukcesu
Zawsze podziwiałam kobiety które naturalnie rodziły tak duże dziecko.
Najśmieszniejsze jest , że wszędzie są normy że od wagi x nie męczymy kobiety ale jak baba nie zwyzywa na oddziale i nie uprze się na swoje nie otrzyma w większości szpitali nic. eh. Mam nadzieję, że nie cierpiała zbytnio :-*
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Powodzenia dziewczyny na wizytach
Trzymam kciuki!
Ja przenoszę się dziś z leżeniem na dół, żeby nie latać po tych schodach sto razy dziennie. Ułożę sobie na tapczanie sto kocy i może dam radę. Jutro wchodzą fachowcy do łazienki. Do świąt się nie wyrobią bo został jedynie tydzień ale ważne, że w końcu ruszymy. Jakby nie ten niedorobiony gość, który wpuścił nas w maliny to już bym dawno zorganizowała innych wykonawców i byłoby po sprawieA najlepsze jest to, że po tych jego smsach, że jednak zrobi wszystko do świąt ale za 2 tysie więcej na które mu nie odpisywaliśmy (a codziennie nas nimi zasypywał) dostaliśmy od niego wczoraj wiadomość, że tak jak myślał nie stać nas na remont i pewnie za robotę też byśmy mu nie zapłacili... Jak można być tak żałosnym, głupim człowieczkiem
-
nick nieaktualnymuminka83 wrote:Zawsze podziwiałam kobiety które naturalnie rodziły tak duże dziecko.
Najśmieszniejsze jest , że wszędzie są normy że od wagi x nie męczymy kobiety ale jak baba nie zwyzywa na oddziale i nie uprze się na swoje nie otrzyma w większości szpitali nic. eh. Mam nadzieję, że nie cierpiała zbytnio :-*
Kochana niektóre kobiety się same uprą na PN i żaden lekarz nie ma prawa jej tego zabronićmuminka83 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Dzień dobry! Powodzenia dziewczyny na wizytach
Trzymam kciuki!
Ja przenoszę się dziś z leżeniem na dół, żeby nie latać po tych schodach sto razy dziennie. Ułożę sobie na tapczanie sto kocy i może dam radę. Jutro wchodzą fachowcy do łazienki. Do świąt się nie wyrobią bo został jedynie tydzień ale ważne, że w końcu ruszymy. Jakby nie ten niedorobiony gość, który wpuścił nas w maliny to już bym dawno zorganizowała innych wykonawców i byłoby po sprawieA najlepsze jest to, że po tych jego smsach, że jednak zrobi wszystko do świąt ale za 2 tysie więcej na które mu nie odpisywaliśmy (a codziennie nas nimi zasypywał) dostaliśmy od niego wczoraj wiadomość, że tak jak myślał nie stać nas na remont i pewnie za robotę też byśmy mu nie zapłacili... Jak można być tak żałosnym, głupim człowieczkiem
no tak ... chyba dotarło do niego że przesadził... ja bym mu odpisała że ma racje i dlatego wynajęłam firmę która bierze więcej bo wlicza Vat i daje fakturę... no ale cóż premię dostaną oni a on rekomendację jako nierzetelny fachowiec :d Na końcu bym napisała MIłego dnia i Wesołych Świąt
Mietka 30:) lubi tę wiadomość
-
A.Kasia co za gość, haha ale sobie wymyślił, teraz to już się nie ma po co tłumaczyć i to w takim sposób!Naprawdę jest żałosny!
Olu to chyba wynika z charakteru , ja zawsze żyłam w biegu lubiłam, teraz wiadomo ,że nie aż tak ale na tyle na ile lekarz i zdrowie pozwalaz Mamą się śmiejemy ,że ja chcę Małą przenosić (ojcostwo) i już widzimy to moje leżenie na końcówce
ale dam radę byle by miała córcia właściwego Tatusia
-
A.Kasia co za buc, koniec koncow dobrze, ze go nie wzieliscie, bo problemow by jakis innych pewnie narobil. A 2tys to sporo wiecej kasy...
W wiekszosci szpitali niestety nadal tak jest, ze jak sie nie zaplaci albo awantury nie zrobi to olewaja Cie na maxa:/
Moja sis ma epilepsje i w ciazy miala spore skoki cisnienia, omdlenia itp. Ogolnie ciezka ciaza, na porodowce mimo wskazan do CC, chcieli SN. Gdzie przy epilepsji to grozi smiercia... siostra zrobila mega awanture i wzieli ja w koncu na CC, ale w karcie wpisali, ze ma nie pokoleji w glowie...
-
cześć Kochane,
ja już dzisiaj trochę lepiej, mogę w miarę bezboleśnie chodzić i się przekręcać z boku na bok, więc to chyba faktycznie nic groźnego, ale stracha się najadłamleżę w łóżku i się nie ruszam!
a! i w końcu pojawiło mi się cokolwiek w systemie PUE - jeden z zasiłków, decyzja ma być jutro... chyba jajko zniosę do tego czasu...
buziaki!d'nusia, Hannia123, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
dzisiaj wybiło 72% !!!
ja już po badaniu byłam oddać krew,mocz
w czwartek i mnie dopadła glukoza , położna jak mnie dziś
zobaczyła to się wystraszyła czemu jestem taka spuchnięta ...
domii super!!! oby i u mnie się coś ruszyłod'nusia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
My dziś wizytujemy. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku, aczkolwiek trochę się boje. Wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch chyba od tych moich zaprać, zażyłam nospę i dzisiaj lepiej. Jeszcze mam często bóle spojenia łonowego, więc oby tylko lekarz nie kazał mi ciągle leżeć.
Miłego dnia i Powodzenia dziewczyny -
A.Kasia- co za typek
brak słów. My też długo szukaliśmy ekipy i też trafiliśmy na jednego giganta
powiedział, że zrobi nam remont tych dwóch pomieszczeń ale wyliczył nas na uwaga 32 tysiące
twierdził, że w cenę wchodzi też materiał typu kafelki, farby, kamień na ścianę ale nie wiem skąd wziął taką cenę ( nie chciał pokazać rzekomej wyceny )jak my zrobiliśmy wszystko za połowę
Samuel