X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny, któraś dziś wizytuje?

Ja na 10 na gimnastykę, później szybko do domku bo o 12:50 pociąg do Gdańska...

Miłego dnia Dziewczyny

Lilou1984 lubi tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ja Cię podziwiam... Ja mam od leżenia takiego lenia że nie chce mi się iść po obiad na dół do kuchni :-o Z tego co pamiętam dzisiaj trzymamy kciuki za Madzie! :-)

Magda lena lubi tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wypiłam glukozę. Powiem wam ze z cytryna to o wiele lepiej wchodzi :)

Kate84, Lilou1984 lubią tę wiadomość

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • olatychy Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc - daj znać po echo :) trzymam kciuki, my mamy w styczniu

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane.
    3mać mocno kciuki za nas. Ale czuję w kościcach, że gorzej nie jest :) No i jazda samochodem do centrum....jestem tak podjarana :P w końcu się umaluję, ładnie ubiorę!!!! Ponad 1,5msc nie wychodze z domu. Tylko do lekarza i dalej do łòżka. A teraz zabieram się za depilację. Jaaaak fajnie :) :) :) :)

A.Kasia, aleksandrazz, d'nusia, domiii, Kate84, niecierpliwaa, edyś, Kajola, Hannia123, RudyTygrysek, Mietka 30:), Gośśś, Gośśś, Nataszka2200, Izoleccc, She86, darra991 lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!!!
    Miłego dnia i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Mam do Was prywatne pytanie, ponieważ likwidujemy z Mężem sklep odzieżowy. Może macie kogoś kto chciałby kupić bramkę antykradzieżowa, gabloty, lady i gondole?

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :) trzymam kciuki za wizytujące Mamusie dzisiaj :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannia123 wrote:
    Oj szacun, szacun :) choć w sumie to dziwi mnie, że lekarze pozwolili na poród SN przy takiej wadze płodu... Ciekawe jaki był obwód główki, bo tutaj bym jednak upatrywała "tajemnicy" sukcesu :)

Zawsze podziwiałam kobiety które naturalnie rodziły tak duże dziecko.
    Najśmieszniejsze jest , że wszędzie są normy że od wagi x nie męczymy kobiety ale jak baba nie zwyzywa na oddziale i nie uprze się na swoje nie otrzyma w większości szpitali nic. eh. Mam nadzieję, że nie cierpiała zbytnio :-*

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i miłego dnia <3

jagood lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Powodzenia dziewczyny na wizytach :) Trzymam kciuki!

Ja przenoszę się dziś z leżeniem na dół, żeby nie latać po tych schodach sto razy dziennie. Ułożę sobie na tapczanie sto kocy i może dam radę. Jutro wchodzą fachowcy do łazienki. Do świąt się nie wyrobią bo został jedynie tydzień ale ważne, że w końcu ruszymy. Jakby nie ten niedorobiony gość, który wpuścił nas w maliny to już bym dawno zorganizowała innych wykonawców i byłoby po sprawie :/ A najlepsze jest to, że po tych jego smsach, że jednak zrobi wszystko do świąt ale za 2 tysie więcej na które mu nie odpisywaliśmy (a codziennie nas nimi zasypywał) dostaliśmy od niego wczoraj wiadomość, że tak jak myślał nie stać nas na remont i pewnie za robotę też byśmy mu nie zapłacili... Jak można być tak żałosnym, głupim człowieczkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Zawsze podziwiałam kobiety które naturalnie rodziły tak duże dziecko.
    Najśmieszniejsze jest , że wszędzie są normy że od wagi x nie męczymy kobiety ale jak baba nie zwyzywa na oddziale i nie uprze się na swoje nie otrzyma w większości szpitali nic. eh. Mam nadzieję, że nie cierpiała zbytnio :-*

Kochana niektóre kobiety się same uprą na PN i żaden lekarz nie ma prawa jej tego zabronić :)

muminka83 lubi tę wiadomość

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha się uśmiałam :-D Co za gość brak słów.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dzień dobry! Powodzenia dziewczyny na wizytach :) Trzymam kciuki!

Ja przenoszę się dziś z leżeniem na dół, żeby nie latać po tych schodach sto razy dziennie. Ułożę sobie na tapczanie sto kocy i może dam radę. Jutro wchodzą fachowcy do łazienki. Do świąt się nie wyrobią bo został jedynie tydzień ale ważne, że w końcu ruszymy. Jakby nie ten niedorobiony gość, który wpuścił nas w maliny to już bym dawno zorganizowała innych wykonawców i byłoby po sprawie :/ A najlepsze jest to, że po tych jego smsach, że jednak zrobi wszystko do świąt ale za 2 tysie więcej na które mu nie odpisywaliśmy (a codziennie nas nimi zasypywał) dostaliśmy od niego wczoraj wiadomość, że tak jak myślał nie stać nas na remont i pewnie za robotę też byśmy mu nie zapłacili... Jak można być tak żałosnym, głupim człowieczkiem :)

no tak ... chyba dotarło do niego że przesadził... ja bym mu odpisała że ma racje i dlatego wynajęłam firmę która bierze więcej bo wlicza Vat i daje fakturę... no ale cóż premię dostaną oni a on rekomendację jako nierzetelny fachowiec :d Na końcu bym napisała MIłego dnia i Wesołych Świąt :P

Mietka 30:) lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia co za człowiek :O napisałaby coś na podobie do Muminki :) "umiliłaby" dziadowi dzień :/

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia co za gość, haha ale sobie wymyślił, teraz to już się nie ma po co tłumaczyć i to w takim sposób!Naprawdę jest żałosny!

Olu to chyba wynika z charakteru , ja zawsze żyłam w biegu lubiłam, teraz wiadomo ,że nie aż tak ale na tyle na ile lekarz i zdrowie pozwala :) z Mamą się śmiejemy ,że ja chcę Małą przenosić (ojcostwo) i już widzimy to moje leżenie na końcówce :) ale dam radę byle by miała córcia właściwego Tatusia :)

km5szbmhexpco9m1.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia co za buc, koniec koncow dobrze, ze go nie wzieliscie, bo problemow by jakis innych pewnie narobil. A 2tys to sporo wiecej kasy...

W wiekszosci szpitali niestety nadal tak jest, ze jak sie nie zaplaci albo awantury nie zrobi to olewaja Cie na maxa:/

Moja sis ma epilepsje i w ciazy miala spore skoki cisnienia, omdlenia itp. Ogolnie ciezka ciaza, na porodowce mimo wskazan do CC, chcieli SN. Gdzie przy epilepsji to grozi smiercia... siostra zrobila mega awanture i wzieli ja w koncu na CC, ale w karcie wpisali, ze ma nie pokoleji w glowie...

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Kochane,

ja już dzisiaj trochę lepiej, mogę w miarę bezboleśnie chodzić i się przekręcać z boku na bok, więc to chyba faktycznie nic groźnego, ale stracha się najadłam :( leżę w łóżku i się nie ruszam!

a! i w końcu pojawiło mi się cokolwiek w systemie PUE - jeden z zasiłków, decyzja ma być jutro... chyba jajko zniosę do tego czasu...

buziaki!

d'nusia, Hannia123, Martita88 lubią tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) dzisiaj wybiło 72% !!!
    ja już po badaniu byłam oddać krew,mocz

w czwartek i mnie dopadła glukoza , położna jak mnie dziś
    zobaczyła to się wystraszyła czemu jestem taka spuchnięta ...

domii super!!! oby i u mnie się coś ruszyło ;)

d'nusia lubi tę wiadomość

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    My dziś wizytujemy. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku, aczkolwiek trochę się boje. Wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch chyba od tych moich zaprać, zażyłam nospę i dzisiaj lepiej. Jeszcze mam często bóle spojenia łonowego, więc oby tylko lekarz nie kazał mi ciągle leżeć.

Miłego dnia i Powodzenia dziewczyny :)

28whyx8d41olhvnv.png
  • olatychy Ekspertka

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia- co za typek :D brak słów. My też długo szukaliśmy ekipy i też trafiliśmy na jednego giganta :D powiedział, że zrobi nam remont tych dwóch pomieszczeń ale wyliczył nas na uwaga 32 tysiące :D twierdził, że w cenę wchodzi też materiał typu kafelki, farby, kamień na ścianę ale nie wiem skąd wziął taką cenę ( nie chciał pokazać rzekomej wyceny )jak my zrobiliśmy wszystko za połowę :D

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
‹‹ 1342 1343 1344 1345 1346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ