Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane czy bierzecie taki lek Fragmin. Mam aż 5 opakowań i mi leżą a nie będę je już stosować. Lek ma ważność do 2017 roku. W każdym opakowaniu 10 wstrzykiwań.
Nie wiem czy macie refundacje na niego czy nie. Cenowo możemy się dogadać nie ma problemu jeśli któraś by chciała.
Wstawiam zdjęcie: -
Dzień dobry!
Wczorajszy dzień był dla mnie paskudny. Prawie cały czas leżałam w łóżku. Mąż miał wrócić z delegacji w poniedziałek. Na dzień dzisiejszy jest wersja, że będzie to późno w środę. A w czwartek mam badania prenatalne. Jeszcze się okaże, że muszę iść sama
Marcówki kiedy idziecie na III badania prenatalne? Czyżbym rozpoczynała trzecią turę? -
Karolina@ wrote:Dzień dobry!
Wczorajszy dzień był dla mnie paskudny. Prawie cały czas leżałam w łóżku. Mąż miał wrócić z delegacji w poniedziałek. Na dzień dzisiejszy jest wersja, że będzie to późno w środę. A w czwartek mam badania prenatalne. Jeszcze się okaże, że muszę iść sama
Marcówki kiedy idziecie na III badania prenatalne? Czyżbym rozpoczynała trzecią turę?
Ja idę 19 stycznia.Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Dzień dobry!
Marcówki kiedy idziecie na III badania prenatalne? Czyżbym rozpoczynała trzecią turę?
Ja idę w poniedziałek, 21.12Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Ja na usg ostatnie ide w 32tyg
Dziewczynki czy Wy tez czujecie te swoje skarby tak nisko? Moj synek pupcià kreci pod pepkiem ale raczkami jak sie poloze na lewym boku to mi w pachwinie grzebie hehehe a nawet glowke czuje jak przekreca.. dziwne uczucieKarolina@ lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Marcówki kiedy idziecie na III badania prenatalne? Czyżbym rozpoczynała trzecią turę?
Ja teoretycznie byłam już w sobotę ale i tak jeszcze się wybiorę za miesiąc na usg. Głównie po to żeby wagę małego określić aby mieć pojęcie w razie co, ale mój lekarz i tak zawsze z automatu wszystko dokładnie sprawdza.Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Martka89 wrote:Dziewczyny dzis w kontrolnej morfologii wyszło mi znow leukocyty 14.9. Powiedzcie mi błagam jakie macie wartości leu? Wiem ze fizjologiczne mogą wzrastać czy jednak to znow nie za duzo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 10:32
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Domiii super ,oby teraz była pozytywna decyzja i szybka wypłata !
Co do badań III trymestru mój gin nic ostatnio nie mówił, więc sądzę ,że dopiero w styczniu się dowiem .
Wczoraj było o brzuszkach to ja się dziś zmierzyłam i mój to poszedł w dół nawet 90 cm mam (chyba dlatego ,że leki zadziałały i co rano chodzę na dwójkę wspaniała rzecz) hihi i waga + 6kg
-
Spróbuje bez emotikonek.
Hej dziewczyny. Ja dziś mam glukozę, morfologie i mocz. Właśnie przed chwilą wypiłam glukozę i poszło mi lepiej niż myślałam. Chyba to dlatego, że po waszych wpisach nastawiłam się, że to mega okropne. Nawet Pani mi powiedziała, że szybko mi poszło.
Życzę Wam wszystkim wspaniałego dnia.A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Marcówki kiedy idziecie na III badania prenatalne? Czyżbym rozpoczynała trzecią turę?
Ja idę bodajże 7.01, w skończonym 32tyg, tak mnie położna umówiła.Karolina@ lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
witam się i ja
Kasiu ale 'fachowiec'chyba nie odmówiłabym sobie przyjemności odpisania mu tak by mu w pięty poszło. Naciągacz i kombinator!
Współczuję dziewczynom leżącym. Ja też powinnam więcej odpoczywać ale średnio mi wychodzi.
Dziwnie się czyta tak sprzeczne informacje dotyczące tych pessarów, szwów i ogólnego podejścia. Wychodzi na to że wszystko zalezy od lekarza, mody w danym rejonie czy już nie wiem czego, a nie faktycznych medycznych przesłanek.
Mnie założono pessar w 20tc, gdy szyjka w 3 tygodnie skróciła się z 4,5 na 3,5. Czyli wychodzi na to że była super, ale i tak pani dr chciała być zabezpieczona. Pessar ma być zdjęty w 37tc. Szyjka trzyma się tych 3,5cm mimo iż sporo chodziłam i chodzę.
I u mnie cięższe nocki, wybudzam się ok 1-2, młody zaczyna serię kopania i już nie moge usnąć, przy kopniakach się nie da. Czasem jeszcze przysypiam na chwilę ok 5, a potem i tak trzeba wstawać. W dzień spać nie umiemChyba zaczęłam trening przed narodzinami synka