Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nawet już do gina się nie maluje. Ale we wtorek będę musiała bo w końcu muszę nowy dowód wyrobić. Chciałam i tak iść na skróty, ale nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Paola ja tam mam juz 10kg na plusie
ale cale szczescie az tak tych kg nie widac tylko brzuszek z dnia na dzien coraz bardziej rosnie
Moj maly niby ostatnio byl ulozony glowkowo, ale tez ciagle go czuje po bokach tak jakby sie lokciami rozpychal, a czasami to zrobi tak, ze z lewej strony czuje jakby sie nozka zaparl a z prawej kolo pepka wypycha dupketo wtedy bardzo boli, ale i tak lubie jak on tak robi
hihi
A.Kasia, Mania1718, domiii, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Hejka! A ja chciałam w ramach zalecanej aktywności odkurzy mieszkanie, włączam odkurzacz a po minucie huk w gniazdku i śmierć odkurzacza. Uwielbiam takie niespodziewane wydatki w okresie świąt i kompletowania wyprawki. Kasy z ZUS za listopad nadal nie mam.
Jedyny plus taki ze jedyny cukier-po śniadaniu również dziś juz opanowalam -
Ja sobie też z moim M. prezentów nie robimy. Jakoś nie mamy ochoty chyba. Kupiliśmy karuzelę na łóżeczko dla Staszka
Na początku stycznia mam urodziny i wszyscy pytają czego potrzebuję, co chcę dostać.... a ja chcę rzeczy dla dzieckanp. termometr bezdotykowy, bujaczek lub łóżeczko turystyczne, bo będziemy często kursować do dziadków
Zmieniły się priorytety ... oj zmieniły się.
Jeszcze rok temu chciałam zawieszkę Pandory. Chociaż ... hmmm są takie zawieszki np. ze smoczkiem czy wózkiem z okazji narodzić dziecka!!!!!!!!!!!
Ciekawe czy mój M. wpadnie na pomysł, żeby jakieś kwiatki lub mały prezencik kupić jak wyjdziemy z małym ze szpitala....Nataszka2200, Czarodziejka87, She86, RudyTygrysek, Est, Lilou1984, Martita88, Kate84 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:tylko zależy jaki posiłek Kochanie
tyle razy mówiłam o owocach i innych cukrach na noc!
Wiem że trzustki ma swoje minimum ok 23 więc dużo cukrów powoduje problemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:53
-
Hej
Melduje że budyń zjedzony na II śniadanie hihih ( śmietankowy mój ulubiony mniam)
Laski ja też 13 kg na plusie, i trudno jakoś zrzucę, zawsze byłam szczupła to trochę ciałka mi nie zaszkodziBoje się świąt, a raczej ważenia po świętach, a tak naprawdę to już bym chciała LUTY !!!
Buziaki dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:58
Mania1718, Kokaina, A.Kasia, Czarodziejka87, Renka88, Falon, Hannia123, RudyTygrysek, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
Ehhh, dziewczyny, odnośnie świat to wigilia zapowiada się z temperatura 10 na plusie
//
Paola, bardzo ładna koszula, chyba zgapie od Ciebie i tez zamówię: D
Kasia, Gośśś śliczne, zgrabne brzuszki.
Ja się kimnelam pół godziny i znowu nie mogę spać. Niech mnie ktoś dobijaSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Nie powiedzieli w sumie od czego, a pytalam. Dziwne bardzo. Oni maja wyniki ok, zero podstaw do lekow. A czuje nadal. Ja sobie to tlumacze, ze za duzo zgieta bylam, nie lezalam, zbyt gwaltowne ruchy naciagajace brzuch. Bolalo wczoraj po bokach co jakis czas, nie ciagle, tak...rwalo. jak skurcz? potem srodek. No i teraz jakby w srodku pod pepkiem. Staram sie lezec nie naciagajac tego. Aha i zapytalam czy mam brac leki, ktore mam od mojego lekarza czyli aspargin: no jesli pani lubi... Z takim ignoranctwem to bylo. Tak to czuje sie dobrze.
Macie sliczne brzuszkiJak ja nadrobie forum od wczoraj? Hehe ja tu wifi nie ma, musze dizowac internet. A no i dzisiejsza szkola rodzenia mi przepadnie
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Dziewczynki chciałabym tylko sie wtrącić co do ruchów. Mój mały wg ginki też teraz miednicowo i głównie czuję jak mnie po szyjce smyra ale puka do mnie dosłownie wszędzie. Nie wiem jakim cudem. Wczoraj moja mama jak zobaczyła jego ruchy to mówi do mbie "Boże jak on skacze po tym brzuchu"
M+M+?, Kate84 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
mi lekarz powiedzał że jak nie boli na dole brzucha , i nie ma skurczy to nic sie nie powinno dziać , można sprawdzić łożysko ale jeśli jest okej to nie ma wielkich powodów do obaw. W naszych brzuchach takie rewolucje sie teraz dzieją że ból czasami może być.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Karka, ja też mam czasami cis podobnego do Twoich boli, jakby właśnie takie rwanie przy nagłej zmianie pozycji. Też sobie tłumaczyłam to za szybkim ruchem. Najważniejsze z Wami wszystko ok :*
E he he he, co to za tekst " jak Pani lubi "??? Jakaś mega ignorancjaKarka lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyKarka wrote:Nie powiedzieli w sumie od czego, a pytalam. Dziwne bardzo. Oni maja wyniki ok, zero podstaw do lekow. A czuje nadal. Ja sobie to tlumacze, ze za duzo zgieta bylam, nie lezalam, zbyt gwaltowne ruchy naciagajace brzuch. Bolalo wczoraj po bokach co jakis czas, nie ciagle, tak...rwalo. jak skurcz? potem srodek. No i teraz jakby w srodku pod pepkiem. Staram sie lezec nie naciagajac tego. Aha i zapytalam czy mam brac leki, ktore mam od mojego lekarza czyli aspargin: no jesli pani lubi... Z takim ignoranctwem to bylo. Tak to czuje sie dobrze.
Macie sliczne brzuszkiJak ja nadrobie forum od wczoraj? Hehe ja tu wifi nie ma, musze dizowac internet. A no i dzisiejsza szkola rodzenia mi przepadnie
Oni tak mają w tych szpitalachU mnie też tak odpowiadali jak pytały dziewczyny o swoje leki z tym, że jak ktoś miał np macmiror czy clexane i powiedział o nich przy przyjęciu to dawali ze szpitalnych zapasów, nie trzeba było swoich brać.
Mi za to przy wypisie mówili, że wyniki ok a u gina wyszło, że anemia i dostałam biofer.
Z tym bólem to może faktycznie naciągnęłaś jakiś mięsień? Ja tak w szpitalu miałam jak sobie próbowałam u stóp paznokcie obciąć i się z jednej strony jakoś dziwnie przekręciłam. Kilka dni mnie później bolało w tym boku. -
Mi moja położna powiedziała że teraz mięśnie brzucha będą wyjątkowo się rozciągać co może być przyczyną różnych boleści. Oczywiście nie chce ignorować jakichkolwiek dolegliwości ale w moim przypadku tak to se tłumaczę.
Najgorszy moment jest kiedy młody uciska coś po lewej stronie przy pachwinieodbiera mi nogę i jakieś prądy przechodzą. Straszne to uczucie.
[/link]
-
nick nieaktualnyniecierpliwaa wrote:Dziewczynki chciałabym tylko sie wtrącić co do ruchów. Mój mały wg ginki też teraz miednicowo i głównie czuję jak mnie po szyjce smyra ale puka do mnie dosłownie wszędzie. Nie wiem jakim cudem. Wczoraj moja mama jak zobaczyła jego ruchy to mówi do mbie "Boże jak on skacze po tym brzuchu"
Równowaga w przyrodzie musi byćNiektóre forumowe dzieciaczki tak grzecznie i chicho siedzą to nasze muszą nadrabiać
-
Magda lena wrote:Ja sobie też z moim M. prezentów nie robimy. Jakoś nie mamy ochoty chyba. Kupiliśmy karuzelę na łóżeczko dla Staszka
Na początku stycznia mam urodziny i wszyscy pytają czego potrzebuję, co chcę dostać.... a ja chcę rzeczy dla dzieckanp. termometr bezdotykowy, bujaczek lub łóżeczko turystyczne, bo będziemy często kursować do dziadków
Zmieniły się priorytety ... oj zmieniły się.
Jeszcze rok temu chciałam zawieszkę Pandory. Chociaż ... hmmm są takie zawieszki np. ze smoczkiem czy wózkiem z okazji narodzić dziecka!!!!!!!!!!!
Ciekawe czy mój M. wpadnie na pomysł, żeby jakieś kwiatki lub mały prezencik kupić jak wyjdziemy z małym ze szpitala....
No fakt, priorytety się już zmieniają. Ja mam podobnie. A zawsze wkurzały mnie te matki co dziecko odstrzeliły na wszelkie możliwe sposoby, cuda na kiju kupowały, a same na siebie nic, jak te kaszaloty chodziłyMam nadzieję, że jednak nie zostanę jedną z nich
A dla przypięczętowania tego postanowienia pojadę chyba zaraz do top secret i kupię sobie coś, bo przecena
-
Mania1718 wrote:Mi moja położna powiedziała że teraz mięśnie brzucha będą wyjątkowo się rozciągać co może być przyczyną różnych boleści. Oczywiście nie chce ignorować jakichkolwiek dolegliwości ale w moim przypadku tak to se tłumaczę.
Najgorszy moment jest kiedy młody uciska coś po lewej stronie przy pachwinieodbiera mi nogę i jakieś prądy przechodzą. Straszne to uczucie.
Chodzę jak robot. tak od 2 tygodni mam.
-
Dziewczyny z góry przepraszam ze tak bezpośrednio ale od jakiś 3h strasznie kręci mi się w głowie (drzemka nie pomogła) plus do tego mdłości. Nie mogę głowy podnieść do góry bo mam wrażenie ze zaraz odlecę. Nie wiem czy panikowac i dzwonić do lekarza czy dać sobie jeszcze trochę czasu? Zaraz oszaleje ;(