Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrówka_muffka wrote:Kasiu prześliczna Ty, prześliczny On - Tymuś. Całuję
:* No ja akurat w postępującym mapetowieniu ale muszę się pochwalić, że wczoraj zrobiłam sobie manicure (ale bez malowania bo nie da się na leżąco:/) a dziś nawet już tą odżywkę po myciu nałożyłam z okazji 30 tygkrówka_muffka, paola87, aleksandrazz, d'nusia, Renka88, Falon, Izoleccc, RudyTygrysek, Lilou1984, alinalii, Martita88, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Kamka ja tez nie mam pojecia co mojemu kupic... i jak to zrobic, bo nie mam jak jechac gdzie kolwiek, a przez neta to nie lubie zamawiac
Kasiu slicznie wygladaszzgrabny masz ten brzuszek
Paulina wspolczuje... mnie tak od paru dni piecze w przelyku,ale cale szczescie nie wymiotujeA.Kasia lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Kasiu, a mogę zapytać ile kg masz na +? Bo wygląda jakby Ci tylko w brzuszek poszło!!!! Zazdroszczę.
W poniedziałek na wizycie ważyłam 54,6 kg. Pierwszą wagę w karcie mam wpisaną 51,5 kg, czyli wychodzi +3 kg ale mnie osobiście to martwi bo przez miesiąc nic nie przytyłam a nawet schudłam kilogramZ tego tytułu wczoraj na noc (po Waszych wpisach budyniowych
) zjadłam paczkę skittlesów
Co do prezentów to my w tym roku sobie darowaliśmy. Oboje nie mamy głowy do tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:05
Kate84 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:W poniedziałek na wizycie ważyłam 54,6 kg. Pierwszą wagę w karcie mam wpisaną 51,5 kg, czyli wychodzi +3 kg ale mnie osobiście to martwi bo przez miesiąc nic nie przytyłam a nawet schudłam kilogram
Z tego tytułu wczoraj na noc (po Waszych wpisach budyniowych
) zjadłam paczkę skittlesów
Co do prezentów to my w tym roku sobie darowaliśmy. Oboje nie mamy głowy do tego.
mmmmm skittelsy ! CZERWONEA.Kasia, Est, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote::* No ja akurat w postępującym mapetowieniu ale muszę się pochwalić, że wczoraj zrobiłam sobie manicure (ale bez malowania bo nie da się na leżąco:/) a dziś nawet już tą odżywkę po myciu nałożyłam z okazji 30 tyg
Dla mnie jesteś śliczna i bez makijażu. Ostatnio jak wróciłam od lekarza mój niespełna trzylatek mówi" mamo, dlaczego się umalowałaś?"Mąż się śmieje, ja pytam go :"Nie ładnie wyglądam,??" On"Nie"
Śmiech na sali;D
Bo na co dzień no to dupy nie urywa z wyglądem;p
Później sobie odbijemy, a powiem Ci że zamówiłam lakierki semilac ,a co;P
Est, d'nusia lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Kate mój mały leży poprzecznie i bardzo dobrze to czuję. Na który bok bym się nie przewróciła, to jemu nie pasuje i mi tam gmera po bokach. I czuję, gdzie ma główkę a gdzie nóżki.
mam to samo - jak tylko się położę na bok to już czuję Jego niezadowolenie
a jak się przeciąga to mi się rozchodzą boki brzucha
chociaż czuję jakby napieranie główką w dole, szczególnie jak chodzę, więc może jednak jest ciągle główkowo, ale jakieś dziwne pozycje przyjmuje...
dowiem się w poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:12
Est, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Noelka ja kupiłam kombinezon Mayoral, taki jaśniuteńki bardzo. Śliczny jest i pasuje do czapeczki, którą kupiłam w hm
Ma dwa wygodne suwaczki, a na środku tylko takiego delikatnego misia.
Karka, najważniejsze, że wszystko okTylko ja to nie lubię takich "niezdiagnozowanych" sytuacji, bo się potem człowiek martwi od czego to mogło być
Magdalena, mój Synek cały czas jest ułożony główkowo, a też czuję kopniaki w bokachCzasem w obu naraz, nie wiem co on tam za szpagaty wyczynia
Dziewczyny brzuszki super macieA czy Wy przypadkiem od tego ciągłego leżenia nie powinnyście być pulchniutkie
? A tu takie Laski
Przyszła dziś moja koszula https://www.intymna.pl/p1381,41,0,67548,,koszula-nocna-tm.8061,SID=jc7phule99albp2gjc6cb76nkrhl64ge
zamawiałam na allegro za 55 zł, w środę wieczorem zamówiłam a dziś rano dostałamJest super, przyjemna, wygodna, wzięłam S, nie opina, jest jeszcze miejsce na większy brzuszek i cycki, ale nie wisi, polecam
Wygląda jak fajna tuniczka
Czekam teraz na kuriera z termometrem. Też zamówiłam w środę a dziś ma być kurier. Jeśli któraś z Was też decyduje się na Beurer, to polecam zamówić na Agito, jest w promocji za 135 zł, czyli taniej niż wszędzie i bez kosztów przesyłkiA.Kasia, Gośśś, Kokaina, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry marcóweczki witam się z wami w 31 tygodniu
z dobytkiem 13 kg na plusie... Jak pomyślę że zostało 8 tygodni i być może przywitamy naszą księżniczkę to aż buzia się sama uśmiecha
krówka_muffka, Mania1718, A.Kasia, domiii, Magda lena, Czarodziejka87, Est, Gośśś, Gośśś, d'nusia, Kokaina, Renka88, Falon, Izoleccc, Mietka 30:), She86, M+M+?, RudyTygrysek, Lilou1984, Kaarolina, Martita88, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
Mnie również dopadł nastrój mało świąteczny i na samą myśl o pichceniu cały dzień już mnie boli kręgosłup. Dzięki Bogu mąż ma 3 dni wolne przed świętami więc pomoże mi wyrabiać ciasto na pierogi.
A.Kasia Gośśś piękne te wasze zgrabne brzuszki
Kokainko czytałam twój wpis o 3 w nocy bo oczywiście nie spałam też
Kate u mnie identycznie ja u Ciebie z tymi kopniakami. Młody wystawia nogi na boki i rozpycha się. Mam wrażenie że jak tylko lekko uciskam macice np.siedząc to zaraz reaguje i karze mi zmienić pozycjęzauważyłam też że częściej twardnieje mi brzuch niż dotychczas ale położna uspokoiła mnie że na tym etapie to normalne bo macica ćwiczy skurcze do porodu.
Karka cieszę się że wszystko jest ok i wracasz do domu. Odpoczywaj dużo :*
Magdalena zamorduje za te skittelsy
Gośśś, Kokaina, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Musimy się za Ciebie wziąć Kochana! Tak nie może być!
mmmmm skittelsy ! CZERWONE
A po tych skittelsach miałam takie sny porypane, że masakra! Śniło mi się, że się całowałam z moim byłym chłopakiem, nie wiem dlaczego bo wcale o nim nie myślałam i to rozdział zamknięty z 10 lat temu
krówka_muffka - ale jakie cery będziemy miały zdrowe po takim odwyku od makijażuJakie kolory zamówiłaś? Do mojego zamówienia dostałam dołączoną krówkę
Była taka dobra, że zjadłabym teraz całą paczkę krówek!
paola87 - faktycznie bardzo ładna ta koszulaAle będziemy dżagi na tych porodówkach
Madzialena90 - 31 tydzień, gratuluję! Niby tylko tydzień więcej niż u mnie a zazdroszczę jak nie wiemMadzialena90, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie:*
A.Kasia,Gośśś śliczne,zgrabne brzuszki!
Ja dziś na raty spałam w sumie do 10.30
My z moim nie robimy sobie w tym roku prezentów.Ustaliliśmy,że zamiast tego kupimy coś do Filipka:)
Prezenty kupiłam do dzieciaków z rodziny i drobiazgi dla rodziców:)
Ja też coś nie czuję atmosfery świąt..śniegu nie będzie i tak jakoś jesiennie a nie świątecznie
Ale dziś ubieram choinke i zrobię małe porządki a w przyszłym tygodniu pieczemy z mamcią ciasta:)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają dziś wizyty:*
Miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:29
Gośśś lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Paulina2344 wrote:Ją od wczoraj wymiotuje co chwilę. Mam uczucie w przełyku pieczenia. Nic nie pomaga
nie wiem co robić.
mzoe od zgagi ? Ja tak mam/mialam bo juz mi przechodiz:) jem tylko gotowane rzeczy:D