Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
paola87 wrote:No ja już subtelnie pracuję nad moim mężem żeby wpadł na taki pomysł
No fakt, priorytety się już zmieniają. Ja mam podobnie. A zawsze wkurzały mnie te matki co dziecko odstrzeliły na wszelkie możliwe sposoby, cuda na kiju kupowały, a same na siebie nic, jak te kaszaloty chodziłyMam nadzieję, że jednak nie zostanę jedną z nich
A dla przypięczętowania tego postanowienia pojadę chyba zaraz do top secret i kupię sobie coś, bo przecena
Miło byłoby
Masz rację. Nie można zapominać o sobie! W żadnym wypadku! Ja już zakupiłam pas wyszczuplający poporodowy i będziemy działaćTrzeba dobrze wyglądać na spacerach z wózkiem! No!
niecierpliwaa, A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
kateee wrote:Dziewczyny z góry przepraszam ze tak bezpośrednio ale od jakiś 3h strasznie kręci mi się w głowie (drzemka nie pomogła) plus do tego mdłości. Nie mogę głowy podnieść do góry bo mam wrażenie ze zaraz odlecę. Nie wiem czy panikowac i dzwonić do lekarza czy dać sobie jeszcze trochę czasu? Zaraz oszaleje ;(
-
Magda lena wrote:hmmmm a wypij może sok pomarańczowy, kawę lub colę? Może potrzeba Ci czegoś słodkiego albo kofeiny. A mierzyłaś ciśnienie?
Zjadłam jogurt i wypiłam herbatę z cytryna, ciśnienia nie mam niestety jak zmierzyć -
noelka mnie przeciwciała nie wychodzą dodatnie, ale mój lekarz mimo to chce abym tą immunoglobulinę przyjęła. Wszystko ok tylko że wcześniej nie przyszło mi do głowy aby sprawdzać cenę no i trochę mnie to zmartwiło jak Renka88 napisała że to koszt 400zł. Dla mnie to sporo kasy ale jak mus to mus! Trudno
edyś jeżeli szukasz wyprawki od olitychy to jest na stronie 1309.
Zapisałam sobie w telefonie:) może skorzystasz zanim Ola się tu zamelduje;-)Est, edyś lubią tę wiadomość
-
Tak zrobię, dzięki :*
-
niecierpliwaa wrote:Ja o kwiatach nie myślałam hehe. Ale to dobry pomysł. Mój M powiedział że jak urodze to pierwszego dnia go nie m u mnie bo musi opic z moim tata pierwszego syna/wnuczka
Mój mi powiedział że najlepiej jak urodzę w weekend, bo wtedy koledzy przyjdą na pępkowe a w tygodniu nie będzie miał z kim opićEst, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:No właśnie trzeba popracowac nad tatusiem coby jakiś upominek kupił
Miło byłoby
Masz rację. Nie można zapominać o sobie! W żadnym wypadku! Ja już zakupiłam pas wyszczuplający poporodowy i będziemy działaćTrzeba dobrze wyglądać na spacerach z wózkiem! No!
Ja jestem mamą od 12 lat i powiem Wam szczerze że odkad jestem nią coraz częściej zapominam o sobie. Zawsze na pierwszym miejscu są dzieci i każde dodatkowe pieniądze są przeznaczane na nie (oczywiście bez przesady) nie mają wszystkiego co se zażyczą. Ale i tak ich uśmiech i szczęście sprawia mi największą radość i satysfakcję.
Córka dogoniła mnie wzrostem I numerem buta więc możecie se wyobrazić jakie pustki mam w szafieVincent, Madlene.:), Falon, A.Kasia, Lucky, Czarodziejka87, Nataszka2200, domiii, She86, RudyTygrysek, Est, Izoleccc, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyEst wrote:Kate mój mały leży poprzecznie i bardzo dobrze to czuję. Na który bok bym się nie przewróciła, to jemu nie pasuje i mi tam gmera po bokach. I czuję, gdzie ma główkę a gdzie nóżki.
U mnie jest dokładnie tak samo. W sumie młody najmniej się rzuca jak chodzę, ewentualnie siedzę na piłce.
Co do wózka- u mnie 3 piętro bez windy- to ja planuję stelaż zostawiać w samochodzie a gondolę z małym tarabanić na górę.
I przez to wasze gadanie idziemy robić budyń na 2 śniadanie- do kawy
Miłego dniaA.Kasia, Mania1718, Lilou1984, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykateee - daj znać czy Ci się polepszyło! Może od razu po lekarza nie ma co dzwonić ale na pewno dobrze by było, gdyby ktoś bliski Ci towarzyszył i w razie co reagował. Zdrówka :*
Falon - popytaj w różnych aptekach bo ja rok temu płaciłam coś koło 300 zł, może znajdziesz taniej. A nie dałoby się z lekarzem zagadać, żeby Cię na te immunoglobuliny do szpitala skierował? Mój jak byłam w szpitalu to zagadał z kolegami, żeby mnie potrzymali do 28 tyg i podali Rophylac. Dopiero w poniedziałek mi się do tego przyznał ale miło z jego strony bo to zawsze kilka stów do przodualeksandrazz, Nataszka2200, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Falon - popytaj w różnych aptekach bo ja rok temu płaciłam coś koło 300 zł, może znajdziesz taniej. A nie dałoby się z lekarzem zagadać, żeby Cię na te immunoglobuliny do szpitala skierował? Mój jak byłam w szpitalu to zagadał z kolegami, żeby mnie potrzymali do 28 tyg i podali Rophylac. Dopiero w poniedziałek mi się do tego przyznał ale miło z jego strony bo to zawsze kilka stów do przodu
[/QUOTE]
A.Kasia dzięki za informację!jutro mam wizytę to porozmawiam na ten temat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 13:11
-
Zapomniałam się pochwalić domkiem Antka zarówno w studniówkę jak i z okazji nowego tygodnia dlatego teraz nadrabiam:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2db73d3b27c.jpgA.Kasia, Falon, Magda lena, Gośśś, Madlene.:), Mania1718, Renka88, Czarodziejka87, Mietka 30:), krówka_muffka, Andriel, Madzialena90, RudyTygrysek, Est, Izoleccc, d'nusia, perła ziemi, Kaarolina, Martita88, Kate84, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Ja tez sie zastanawiam czy maz mnie przywit kwiatami w domu:) eh a Ja dw dni temu kupiłam sobie te kaszki dla dzieci;) z bobovity chyba i jem sobie waniliowa na kolacje;) aby mnie zgaga nie meczyła:)