Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A o to dzisiejsza moja metamorfoza
Karmelek211, Mania1718, Mietka 30:), A.Kasia, Est, Czarodziejka87, Madzialena90, Falon, d'nusia, Magda lena, Izoleccc, RudyTygrysek, kofeinka, Nataszka2200, Gośśś, Vincent, Andriel, Kaarolina, darra991, Renka88, Martita88, She86, Kate84, Madlene.:), Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:A Jusii nie chodziło o golenie siebie???
A Kasia to był sarkazm? ?? No kalafior mam z mózgu hahaha hisikam
Haha, o rany, jaka ze mnie tępa strzałaNo weźcie mnie dobijcie bo już nic więcej się chyba nie da zrobić
A dwa razy czytałam i jeszcze sobie myślę "hmm, no kosiarę pchać w 7 miesiącu to nie dziwne, że nogi i pipa bolą"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 15:52
muminka83, Mania1718, Madzialena90, d'nusia, Magda lena, Falon, Izoleccc, Czarodziejka87, Gośśś, perła ziemi, kateee, Lilou1984, ryjkek, Mietka 30:), Kate84, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkie pięknie wygladacie i macie śliczne brzuszki
Muminko super zmiana, wyglądasz bardzo dziewczęco, długość super i zdecydowanie bardzo pasuje Ci grzywka!
P.s. Domii nauczylas mnie robić to serduszko to teraz nie ma zmiłuj:-)muminka83, d'nusia, RudyTygrysek, domiii lubią tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę jeśli się orientujecie jak to jest.
Termin porodu mam wyznaczony przez OM i z USG na 29 marca.
Ale skoro mam mieć cesarkę, to ile wcześniej mi ją zrobią??? -
Tak na marginesie według Bell zaczynam ostatnie 100 dni ale tak naprawdę do końca zostało mi 85 dni
Wiwat
kofeinka, Falon, A.Kasia, d'nusia, Izoleccc, Mania1718, ryjkek, jagood, Czarodziejka87, Martita88, Kate84, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
-
Kofeinko mi się wydaję że to zależy od wagi dziecka. Ale nie jestem pewna. U mnie znajomej CC robili w 38 tygodniu bo dziecko już wtedy wazylo 3500kg. A drugiej w dniu terminu bo był mniejszy chłopczyk.
Kasiu ja brałam też na raty rzeczy do łazienki ale w praktikerze. Wyglądało to tak że kupiliśmy za dużo płytek w końcu i nie było problemu ze zwrotem. Więc pewnie u Ciebie też będzie okkofeinka, Martita88 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Witajcie, ja po pierwszym usg 3 trymestru. Jestem padnięta jak żółw po maratonie.
Zosia zdrowa ładnie zbudowana.
Waga 1470g, ułożona glowkowo.
Oczywiście zdjęcia nie chciała dać zrobić bo nos miała wciśnięty w łożysko albo zasłaniala się łapkami.
W czasie badania bawiła się pepowina. No i to dobre wieści.
A teraz gorsze - moja szyjka dalej się skrócila i ma 12mm i powrócił lejek. Dzięki Bogu za ten pessar to jest szansa dotrzymać do 32/34 tc tylko dalej trzeba leżeć. Ale już się przyzwyczaiłam więc...
Jak tylko się ogarnę/ odpoczynek/ przespie to wrzucę zdjęcie mojego pultyniaczka.
Mania1718, Kate84, Karka lubią tę wiadomość