Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewuszki.
Odzywam się dopiero teraz, bo cały dzień byłam zajęta. Przede wszystkim dzisiaj byliśmy na badaniach USG trzeciego trymestru w Sodowski Centrum. Sprzęt mają tam bardzo dobry więc mały został zbadany od góry do dołu. Po pierwsze młody waży 1500 a nie 1700g jak mówił mój gin. Okazało się, że mieści się dokładnie pośrodku skali. Pani dr. mówiła, że ciąża jest starsza (tak też wynikało z pierwszego USG prenatalnego) i jestem teraz dokładnie w 30 tyg.Generalnie wszystkie narządy były idealnie. A i oczywiście okazało się, że mój gin niepotrzebnie panikował. Według niej dziecko ma jeszcze dużo miejsca, a nawet później nie powinno mieć problemu ze swobodą ruchu.
Dziewuszki, bardzo mi przykro, że stan co po niektórych z nas się pogorszył. Pocieszający jest jedynie fakt, że naprawdę niewiele nam już zostało do rozwiązania. Na pewno wszystkie damy radę.d'nusia, Czarodziejka87, Kate84, Madlene.:), Gośśś, kateee, Est, ksanka, Lilou1984, Vincent, muminka83, A.Kasia, Kajola, Madzialena90, Mietka 30:), Karolina@, Karka lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Ryjkek no to całe szczęście, że jednak narazie nie musisz się tym stresować. Pewnie na takim sprzęcie widzieli wszystko lepiej!
Czarodziejka dziękujemy
Ja również życzę spokojnej i przespanej nocki bez porodowych snów :-*ryjkek, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
Znow bezsenna noc ,masakra jedyny fakt pocieszajacy to jutrzejsza wizyta , i zobacze moja emilke
ksanka lubi tę wiadomość
-
No trudno nie będę teraz myśleć co można było zrobić, z moją macicą która się stawia nawet jak się zasmieje pessar mógłby faktycznie pogorszyć sprawę. Dziewczyny fajne chociaż chrapią jak najęte
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Hej Olu jak się miewasz. Czy brzuszek ci się uspokoił?
Jak tam Mery? Widzę że spać nie możesz a może obudzili cie na ktg?
Ja dziś pobudka o 4 i nie mogę usnac nawet po herbatkę melisy
Zosia dokazuje ale to lubię. Mąż grzecznie i cicho sapie obok a ja próbuję usnac bez powodzenia, pewnie znów w ciągu dnia będę posapywac
A tak w ogóle to witam się w moim 31 tygodniu (30+0) jeszcze 28 dni, do skończonego 34.
Dziękuję za kolejny dzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 06:21
Czarodziejka87, Kate84, muminka83, Madlene.:), MeAmerie, A.Kasia, RudyTygrysek, Kajola, Madzialena90, Mietka 30:), Karolina@, Mania1718, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja też już nie śpię,po 5 się przebudziłam no i już nie mogę usnąć.
Wziełam tabletke na tarczyce i czekam aż mogę coś zjeść i wypić wodę z miodkiem.
A dzisiaj do zrobienia sernik ,wuzetka,sałatka i mięsko pieczone na święta:)
Powodzenia na dzisiejszych wizytachtrzymam kciuki:)
Szpitalne mamy trzymajcie się tam!
Miłego dnia Kochane:*ksanka lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
To prawda intensywny
Jeszcze muszę odkurzacz odpalić i oblecieć dom..
Na szczęście mam mamę do pomocy więc wspólnymi siłami damy radę
My w tym roku najpierw na wigili u moich rodziców potem idziemy do siostry mojego T. a jeszcze później do przyjaciela i jego rodziców narzeczonegowięc wszechobecnie
Filip 28.03.2016
-
dzień dobry witamy się z Marcelinką w 31 tygodniu(30+0) co znaczy że do spotkania już coraz bliżej:)
ksanka, Kate84, baassiia, Vincent, Madlene.:), d'nusia, A.Kasia, Est, Renka88, Madzialena90, Mietka 30:), Karolina@, Mania1718, Lilou1984, Czarodziejka87, Karka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny ja oczywiście ciężką noc miałam, ale tego się spodziewałam. Coś mnie to podbrzusze pobolewa.
Ja muszę dziś upiec 4 ciasta ale chyba będę to robić na siedząco. Na szczęście resztę zrobiłam w poniedziałek, a pozostałe rzeczy w tej sytuacji ogarnie mama. Dziś przyjeżdża M więc jemu się skapnie zmycie podłóg i zmiana pościeli
Podobnie jak cześć z Was zaczęłam myśleć o granicy 34tc... A gdzie moje marzenia do 16 marca
Miłego dnia Marcówki i powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki za szpitalne MamuśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 07:53
-
Hej Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobic, u mnie ostatnio ciezki okres, poklocilam sie z mezem i od dwoch dni chce mi sie plakac
Ale mimo wszystko zycze Wam Kochane pogodnych zdrowych i radosnych Swiat :*
Dziewczyny trzymajcie sie tam w tych szpitalach :* :* :*https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Ja też witam :*
Kate84, może nie bierz się słońce za te placki, hmmm? Skoro lekarz zalecił odpoczynek, mnie by pewnie zmeczylo zrobienie 1, a co dopiero czterech??
Współczuję tej szyjki
Ja wczoraj sobie poplakalam:/ Przymierzam sukienki na sylwestra i wszędzie dobrze leżały tylko nie w brzuszku - za ciasne, czułam się jak sumo/
Mój mnie rozczulil, bo powiedział że on teraz będzie nosić małego do końca ciążyKochany, gdyby tak sie dało
Miłego dnia :*Est lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚