Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej! Nas wypisują dziś do domu. Wcale mnie to nie cieszy ale lekarze są zdania, że jak coś się zadzieje to mam przyjechać ponownie. Ja się nerwowo wykończę w tej ciąży, już naprawdę nie mam siły. Wcale mnie te święta nie cieszą, będę żyła w stresie przez ten czas i tylko będę czekać na koniec roku.
Miłego dnia dziewczyny! -
Hejka
Heh jakis dolujacy dzisiaj ten dzienmijaja wlasnie 3lata jak nasza Zuzia odeszla
Niby juz tyle czasu, a ja wszystko pamietam jakby to bylo wczoraj...
Kasiu pewnie na swieta chca wszystkich wypuscic, dla tego i Was wypisuja... Trzym sie jakosbedzie dobrze
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Kasiu bądź dobrej myśli,że nic się nie będzie dziać, w domu na swoim łóżku będzie Ci wygodnie:*
Gosiu, tulę:*
Ja po wczorajszej wizycie, wczoraj już nie miałam siły pisać, szyjka trzyma, zamknięta, wszystko w normie a Zosia waży 1500gMadzialena90, Karolina@, A.Kasia, Mania1718, Gośśś, ksanka, Renka88, Kaarolina, Czarodziejka87, MeAmerie, Karka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Gosiu! Ciężki dzień dla Was. Domyślam się
3majcie się cieplutko! [*] Aniołek.
Kasiu - hmmm no tak jak dziewczyny piszą. Chcą mieć jak najmniej pacjentów na oddziale.
Nie myśl za dużo o świętach, o nastroju itp. Leż sobie spokojnie i miej wszystko w d****
Ja tak robiępffff.
-
Hej kobitki:)
mam pytanko do mamusiek na diecie cukrzycowej:)
czy Wam też waga tak leci w dół? zaczynam się powoli stresować, 2 kg w 1,5 tygodnia to chyba nie jest normalne...
Mam tylko nadzieję, że mała na tym nie traci:(
Miłego dnia mamuśki:)buziaki
-
Dziewczyny dziekuje :* Tez mam nadzieje, ze moje Trzy Aniolki czuwaja nad nami i tym razem nie pozwola zrobic krzywdy braciszkowi
Magdalena dokladnie mam takie same podejscie w tym roku... leze i mam wszystko w d***
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Witam się z kanapy i w pozycji leżącej. Chyba zwariuję jak ta szyjka na następnej kontroli nie ulegnie poprawie. Czy orientujecie się, ja bardzo szyjka ma szansę się wydłużyć ? W ogóle tak strasznie mi głupio, że nic nie robię. Mąż przyszedł z pracy, to kuchnię ogarnął, powiesił firanę której ja nie zdążyłam, poodkurzał
Gośśś - przytulam i jestem myślami z Tobą :* Syneczek jak się urodzi będzie miał takie wsparcie i opiekę z góry jak mało kto
A.Kasia - wiem, że wolałabyś być w szpitalu pod okiem lekarzy. Ale postaraj się znaleźć plusy leżenia w domu, we własnym łóżku z mężem u boku.
Ryjkek - cudne wieści :* ja byłam w Sodowskim na usg w czwartek i pierwszy raz weszłam o czasie!! Po badaniach zrobiło mi się jakoś tak smutno, że to już ostatnie badanie na tak fajnym sprzęcieChętnie tam wrócę
Kate84 - masz leżeć! a sio z kuchni!kiedy masz wizytę kontrolną? ja mam sądny dzień 05.01 i do tego czasu nie robię NIC.
ryjkek lubi tę wiadomość
-
Szyjka nie może się wydłużyć. Można ją inaczej zmierzyć,ewentualnie może stwardniec jeśli jest miękka i wyda się kilka mm dłuższa. Gośś trzymaj się :-* Ja jestem na tej czarnej liście pacjentów którzy zostają w szpitalu, oprócz tego jestem diagnozowana w kierunku choroby nerek bo mam objaw Goldflama. To tyle, nie mam siły...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
krówka_muffka wrote:Kasiu bądź dobrej myśli,że nic się nie będzie dziać, w domu na swoim łóżku będzie Ci wygodnie:*
Gosiu, tulę:*
Ja po wczorajszej wizycie, wczoraj już nie miałam siły pisać, szyjka trzyma, zamknięta, wszystko w normie a Zosia waży 1500g
Gratuluję udanej wizyty i cieszę się, że wszystko jest dobrze z Zosią, szyjką i całą resztą :-*
Karolina@ ja mam 8.01...Będzie dobrze z naszymi szyjkami, musi być! Uspokoją się, no nie ma innej opcji! -
Hej piękne
Witam Was w 30tygodniu
Kate nie szalej tak kochana bo zalecenia lekarza były troszkę innemoże jest ktoś kto by Ci pomógł?
GośśśOby los wynagrodził Ci wszystko przez co musiałaś przejść. To samo dla dziewczyn które są po utracie
Kasia Tobie oprócz wesołych i spokojnych Świąt życzę mnóstwo cierpliwości i wytrwałościA na koniec medal za to wszystko
Wszystkim Wam życzę zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Bożego NarodzeniaNowy rok wszystkie witam w dwupaku!
U mnie przygotowań cd. Dzisiaj ostatnie zakupy (zaraz przygotuje liste) musze napewno dokupić słodycze do paczek i odebrać karpia. Standardowo będę pichcic w kuchni. Wczoraj zrobiłam 80 pierogów z pomocą mojego męża. Dzisiaj sałatki i dwa ciasta. Gorszą wiadomością jest że idziemy do lekarza z synem na 16-stą bo kaszle coraz mocniej i nie podoba mi się toKate84, Madzialena90, Mietka 30:), Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Kate84 wrote:Gratuluję udanej wizyty i cieszę się, że wszystko jest dobrze z Zosią, szyjką i całą resztą :-*
Karolina@ ja mam 8.01...Będzie dobrze z naszymi szyjkami, musi być! Uspokoją się, no nie ma innej opcji!
Olu trzymaj się tam. Kurcze no mam nadzieje, że z tymi nerkami jednak nic się nie dzieje!
Przepraszam coś popieprzyłam z tymi postamiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 11:08
-
Karolina@ wrote:Witam się z kanapy i w pozycji leżącej. Chyba zwariuję jak ta szyjka na następnej kontroli nie ulegnie poprawie. Czy orientujecie się, ja bardzo szyjka ma szansę się wydłużyć ? W ogóle tak strasznie mi głupio, że nic nie robię. Mąż przyszedł z pracy, to kuchnię ogarnął, powiesił firanę której ja nie zdążyłam, poodkurzał
Czesc dziewczyny,
Karolona ja tak miałam w listopadzie, dowiedziałam się, że mały jest za nisko główką i naciska na szyjkę mocno, szyjka była zmierzona,i dostałam nakaz oszczędzania się, a że ja wszystkim się przejmuje bardzo, to leżałam tylko do toalety, zrobić szybki obiad, kanapki. Po dwóch tygodniach miałam kontrolę i szyjka bez zmian, nie skróciła się, ale mi lekarka mówi, ze najważniejsze żeby nie było rozwarcia i nie miękła. Biorę też utrogestan w dawkach końskich... i cały czas leże, co doprowadza mnie do szału.
-
Moja szyjka od poczatku miala 28mm trzymala i byla twarda, ale skrocila sie do 25mm po 2 tyg lezenia plackiem i chodzenia tylko do wc wrocila do dlugosci 28mm po czym po kolejnych 2 tyg znowu sie skrocila na te 25 i wtedy juz sie lekko rozwarla, wiec ja nie wiem jak to jest, ale u mnie sie wydluzyla...
Mania zdrowka dla synka
Krowka swietne wiesci
Ola wspolczuje... oby z tymi nerkami ci nic nie wyszlo i bylo wszystko okMania1718 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
Dziewczyny,
Życzę Wam spokojnych i zdrowych świąt i całego takiego następnego roku.
Mamom w szpitalach i domowych łóżkach cierpliwości i wytrwałości.
Dziewczynom poszkodowanym przez ZUS życzę, abyście dostały pieniążki jak najszybciej.
Wszystkim miłości i żebyście nie krzyczały na mężów/partnerów. (to mówi mój mążahahahha)
Sama sobie życzę żebym przestała już płakać, bo mam już tego dośćVincent, Gośśś, Est, ryjkek, Madzialena90, Mietka 30:), M+M+?, Magda lena, Martita88, Renka88, Mania1718, Czarodziejka87, RudyTygrysek, krówka_muffka, Kajola, Karka, Izoleccc, Madlene.:), Kate84 lubią tę wiadomość
-
DZIEŃ DOBRY !!!!!!!!!!!!
IM SO HAPPY!!!!!!
Moja Emilka ułożona jest główką do dołu!!!
i moje kości i ogólnie krocze , jednak wskazuje
na to że urodzimy naturalnie !!!!!!!!
jestem taka szcześliwa , oczywiście jeszcze nie
jest to na 100% ale raczej tak!!
awaryjnie mam termin cesarki na 23 lutego!
Mój skarb waży 1360g
d'nusia, ryjkek, Est, Madzialena90, Mietka 30:), ksanka, Magda lena, muminka83, Renka88, Mania1718, Czarodziejka87, RudyTygrysek, baassiia, domiii, Kajola, Karka, wiewiórka17, Izoleccc, Madlene.:), Kate84, noelka lubią tę wiadomość
-
Gosia, tutaj wszyscy mówią że szyjka się nie wydłuża, mogą inaczej zmierzyć, no ale ja się nie wypowiadam bo prawie jej nie mam i nie liczę,na to że nagle się pojawi.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka