Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie mi juz nie pomaga nawet rogal ani poduszki między nogami
mam dokładnie tak jak Ty margaret i chyba wychodzi mi moja skolioza i chodzenie na szpilkach od dziecka
no nic, oby do 6 lutego - belly pokazuje, że wtedy ciąża donoszona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 13:51
Est lubi tę wiadomość
-
Domi, obcasy też pewnie w dużym stopniu się przyczyniły do Twoich problemów. Ja raz na ruski rok ubieram ,ale co z tego skoro w niczym to nie pomogło :p
U nas donoszona 9 lutego ,ale i tak czeka nas cc. Szczegóły w połowie stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 13:57
-
Hejka
I co Swieta i po SwietachDzisiaj jeszcze tylko kuzynka przyjedzie z mezem na kawe i z moja chrzesnica, ale szczerze mowiac to nie mam nawet ochoty na jakies odwiedziny
heh jakos trzeba przezyc
Wspolczuje Wam dziewczyny tych boli plecow, poki co mnie jeszcze nie bola za to od jakiegos czasu mam wrazenie jakby mnie dopadl ten "zespol niespokojnych nog" a w sumie jednej-prawej nogimasakra
jakie to jest dziwne uczucie
miala ktoras to cos?
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Co do bólu pipki to i ja mam od ponad miesiąca. Przy każdym obracaniu, przewracaniu, wstawaniu ciągnie i boli.
Dziś byli u mnie rodzice. Płakałam jak małe dziecko. Tak się wzruszyłam jak wyjeżdżali. Moja mama oprócz bycia mamą jest moją najlepszą przyjaciółką, a tak rzadko się widzimyNiby mieszkamy od siebie 200 km, więc nie aż taka odległość, ale zawsze coś nie pasuje. A to ja musze leżeć, a to mama ma swoje zajęcia... no ale na wiosnę przeprowadzka do Gdańska i będę blisko niej
Ja się jakoś super nie objadłam w te święta. Własnie małż mi szykuje szarlotkę na ciepło z bitą śmietaną i lodamiA co!
Falon, Czarodziejka87, domiii, perła ziemi, RudyTygrysek, Kate84, Lilou1984, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Ja wcinam wigilijne pierożki z barszczykiem
Kochane niepokoją mnie wczorajsze i dzisiejsze bóle brzucha... Są to bóle podobne do miesiaczkowych ale słabsze. Przechodzą po nospie i lezeniu... Sama nie wiem czy to coś poważnego czy po prostu zmęczenie bo wczoraj i dziś pare godzin przy stole siedziałam...Nataszka2200 lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Hej dziewczyny szczęśliwego po świętach.
Witam się z wami w 8 miesiącu!
Trochę smutno było jak BBF nie działało.
U nas święta leniwie i spokojnie, teraz jeszcze chwila i nowy rok 2016.
Miłej niedzieliA.Kasia, d'nusia, Czarodziejka87, Madlene.:), muminka83, Renka88, Kate84, Karka, Lilou1984, Izoleccc, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Ja też się witam w rozpoczętym 31 tygodniu! I w 8 miesiącu....
Ciężko mi uwierzyć że dotrwałam aż tak daleko...może to próżne ale z każdym dniem czuję dla siebie coraz większy podziw ile jestem w stanie znieść, wytrzymać, ile rzeczy i spraw mam na głowie....jeszcze teraz do 10 stycznia mam troszkę pracy, 3 ostatnie mini-zlecenia i koniec, choć teraz przez te 3 dni mam adhd i nie jestem w stanie siedzieć na pupie.
Czuję się dobrze, nie mam problemów z kręgosłupem (tfu, tfu) śpię całe noce tylko z apetytem mam problemy....
Kończę ten dziwny wywód...jutro poniedziałek ale synek zostaje ze mną w domu do 4 stycznia. Widzę że jest zmęczony tym ciągłym chodzeniem do przedszkola, skoro dzieci w podstawówce mają wolne ja też postanowiłam mu zrobić przerwę.Magda lena, A.Kasia, d'nusia, Czarodziejka87, muminka83, Renka88, ksanka, Kate84, Karka, Lilou1984, Nataszka2200, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo
Zaczęłam wczoraj 30 tydzieńjeaaaaa, wreszcie, dla mnie pierwsza magiczna granica przekroczona. Jeszcze nie dawno był 10 tydzień, a tu już 30:) Ale ten czas zapiernicza.
Ruszam dzisiaj na wyprzedaże, jak dam radę się stoczyć z łóżka
p.s. Wiadomość dla ciężarnych z zaparciami- p. w aptece poleciła mi złoty środek w razie "korka", działa bardzo szybko, nie szkodzi dzidzi więc jak dla mnie rewelacja. Czopki eva qu
BesosJak powiada M. Gessler hihih
Czarodziejka87, Magda lena, d'nusia, Kate84, Lilou1984, Nataszka2200, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane
Gosiu czy Ty czasem nie świętujesz dziś urodzin :>
niecierpliwaa - jeśli nie rosną na sile i ustają po odpoczynku to zapewne wynik przeforsowaniaTyłeczek na łóżko i proszę sobie odpocząć dzisiaj
Ja przez to świąteczne jedzenie mam święta pod znakiem biegunkiMój organizm odwykł od takich dawek słodkiego i chyba ma już dość! Ale jak tu sobie odpuścić skoro mama 3bita przywiozła a muszę powiedzieć, że mojej mamy 3bit to mistrzostwo świata
Magda lena, ksanka, Falon, domiii, Kate84, Lilou1984, Gośśś, Izoleccc, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, to były ciężkie Święta
Jezdzilismy od rodziny do rodziny i jedliśmy a wczoraj wieczorem przyszli do nas znajomi i siedzieli do 2 w nocy
Ale dzięki temu, że byłam tak zmęczona, od kilku dni śpię jak dzieckoLilou1984, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dzięki Kasiu za odpowiedź. Dzisiaj i wczoraj wieczorem odpoczywalam i jest lepiejjednak wydaje mi się że zaczęły się w ogóle u mnie teraz te skurcze przepowiadajace Braxtona Hicska czy jakoś tak. Wcześniej ich nie miałam a dopiero teraz się pojawiły bo trwają ok 30sec i przechodzą. Zdarzaja się tak z 4 razy dziennie.
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Witam was.
oj to samo pomyślałam co większość z was - jak to teraz będzie z kontaktem :-* na naszych marcowych mamusiach
Ja witam się z wami w 7 miesiącu ciąży a zarazem pierwszym dniu III trymestru oraz w początkowej fazie 28 tygodnia
O to ja - w tym dniu
A.Kasia, Czarodziejka87, Magda lena, Madlene.:), wiewiórka17, d'nusia, RudyTygrysek, ksanka, Falon, Est, Kate84, Karka, Lilou1984, Gośśś, ryjkek, Nataszka2200, baassiia, Izoleccc, Mietka 30:), anitka19953, Kasia24, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj mój mąż trafił w tv na fajny program dotyczący ciąży
Nie mogłam go od telewizora odciągnąć. Zachęcam do obejrzenia a szczególnie do pokazania mężom
http://player.pl/programy-online/kossakowski-kontra-betlejewski-starcie,57660.htmlMagda lena, muminka83, Madlene.:), d'nusia, edyś, Lilou1984, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Wczoraj mój mąż trafił w tv na fajny program dotyczący ciąży
Nie mogłam go od telewizora odciągnąć. Zachęcam do obejrzenia a szczególnie do pokazania mężom
http://player.pl/programy-online/kossakowski-kontra-betlejewski-starcie,57660.html
Miałam poszukać tego w necie. Dzięki Kasiu za link!haha
-
A.Kasia wrote:Wczoraj mój mąż trafił w tv na fajny program dotyczący ciąży
http://player.pl/programy-online/kossakowski-kontra-betlejewski-starcie,57660.html
Oglądałam razem z moim ukochanymMagda lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej mamusie:*
Święta,święta i po świętach sle zleciało..
My dzisiaj idziemy na urodziny do siostrzenicy mojego T.
A.Kasia oglądałam ten program jakiś czas temu..
Nasi mężczyźni też powinni obejrzeć
Magda lena masz może w swoim mieście apteke Doz? Ja niedawno zamawiałam u nich pampersy New baby dry 2 mini 76 szt.za 35.99zł więc cena dobra:)
Miłego dnia:) Buziaki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 12:07
Magda lena lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016