Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
jusiakp wrote:Kurcze mi forum w ogole wczoraj nie dzialalo a tak sie nudzilam
w ogole dziewczyny jak wiecie jestem teraz u meza w domu, gdzie mieszka jego brat i rodzice, z tesciowa i tesciem jest spoko tym razem, a jeszcze lepiej jest jak nie ma w domu meza brata i jego niuni. Wczoraj przy obiedzie znow do synka czepianie, ze malo je, ze jak zje to za chwile chipsy chce jesc, ze jak nie zje to gwiazdor przyjdzie, a mlody sie boi gwiazdora. Ze jak nie zje to nie dostanie loda. Masakra, i to wszystko ten glupi brat, jego niunia tez cos dodala, maz tez i mlody z pelna buzia sie po prostu rozplakal, wzielam go na kolana i mowie chodz bo oni wszyscy na tobie siedza. Dzis powiedzialam mezowi ze jak to sie powtorzy to odchodze od stolu razem z snkiem, jesli tylko ktos znow cos skomentuje. Ja nie wiem czy ja jestem wrazliwa ale.chyba nie skoro mlody az sie rozplakal, no kurde jak jakis terror przy tym stole a przeciez powinnam sie tu czuc jak w domu a nie ze bedzie nami tu zadzil gowniaz 24 letni, 6 lat mlodszy ode mnie,.tylko on jest tak przyzwyczajony ze to co powie tak musi byc i kazdego od razu przekrzyczy, ale nie nie, on juz zaczyna przeginac, teraz mam zamiar mowic co mysle i w tylku mam to ze komus sie to nie spodoba. Co wy o tym myslicie?
-
Gośś życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrówka i miłości. Oczywiście szybkiego porodu w bezpiecznym terminie, a później samych przyjemnych chwil ze swoim aniołkiem
Co do magnezu biorę 4tabletki dziennie. W kwestii pęcherza ostatnie wyniki były super, ale zrobię teraz w najbliższym czasie i poproszę też o skierowanie na posiew i może pochwy też? Fakt faktem jak tylko chce mi się siusiu to brzuch od razu bardziej twardy.
Ale stwierdziłam, że dość czarnych myśli, donoszę przecież małą do bezpiecznego czasu i koniec! Muszę to sobie powtarzać!
Teraz w drodze do Gdańska leżę cały czas z tyłu!Gośśś lubi tę wiadomość
-
Gosia wszystkiego co najlepsze i czego tylko sobie zapragniesz :*
Ehh dziewczyny tak dziś analizowalam sobie moją wyprawkę i tak dużo rzeczy jeszcze mi brakuje ! Powoli zaczynam się steesowacw bo po nowym roku wyprawka, sesja na uczelni i przygotowania do pracy licencjackiej ...Gośśś lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Gosia, stoo lat, żeby do tego 34 tyg szybko zlecialo, potem już z górki :-*
muminka83, ksanka, Gośśś lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
niecierpliwaa wrote:Czarodziejka powiem Ci że najgorzej z rzeczami do szpitala dla mnie. Jakoś nie mogę się do tego zebrać.
No ja też miałam z tym problem bo to mniej przyjemne sprawy niż zakupy do maluszka ale zebrałam się ,chciałam mieć to już z głowy i jakoś poszło koszule,podkłady,majtki
Jeszcze tylko muszę jakąś torbę kupić,żeby to wszystko spakować
Aa i biustonosze do karmienia ale to im później tym lepiej pod koniec stycznia albo początek lutego planuję zakup.
Filip 28.03.2016
-
Madlene.:) wrote:Dziewczyny a jak będzie u Was wyglądała kwestia pakowania do szpitala. Zastanawiam się czy lepiej spakować się w torbę czy mała walizkę. W torbę mała to chyba się nie zmieszczę, a znowu jedną wielką brać, czy dwie małe?
Madlene.:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest! Doczekałam się!
III trymestr, 7 miesiąc i 27 tydzien
JuhuuuuuuLilou1984, ksanka, muminka83, Kajola, kofeinka, Czarodziejka87, A.Kasia, Kate84, perła ziemi, Renka88, Madlene.:), Vincent, Magda lena, Mietka 30:), Karolina@, Kaarolina, Falon, Izoleccc, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Ej ja się tak zastanawiam, potrzebuje coś dla wczesniaka do szpitala od razu? Bo ja dla dziecka spakuje torbę jak dociagne do 34 tyg.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka