X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Kurcze mi forum w ogole wczoraj nie dzialalo a tak sie nudzilam :-/ w ogole dziewczyny jak wiecie jestem teraz u meza w domu, gdzie mieszka jego brat i rodzice, z tesciowa i tesciem jest spoko tym razem, a jeszcze lepiej jest jak nie ma w domu meza brata i jego niuni. Wczoraj przy obiedzie znow do synka czepianie, ze malo je, ze jak zje to za chwile chipsy chce jesc, ze jak nie zje to gwiazdor przyjdzie, a mlody sie boi gwiazdora. Ze jak nie zje to nie dostanie loda. Masakra, i to wszystko ten glupi brat, jego niunia tez cos dodala, maz tez i mlody z pelna buzia sie po prostu rozplakal, wzielam go na kolana i mowie chodz bo oni wszyscy na tobie siedza. Dzis powiedzialam mezowi ze jak to sie powtorzy to odchodze od stolu razem z snkiem, jesli tylko ktos znow cos skomentuje. Ja nie wiem czy ja jestem wrazliwa ale.chyba nie skoro mlody az sie rozplakal, no kurde jak jakis terror przy tym stole a przeciez powinnam sie tu czuc jak w domu a nie ze bedzie nami tu zadzil gowniaz 24 letni, 6 lat mlodszy ode mnie,.tylko on jest tak przyzwyczajony ze to co powie tak musi byc i kazdego od razu przekrzyczy, ale nie nie, on juz zaczyna przeginac, teraz mam zamiar mowic co mysle i w tylku mam to ze komus sie to nie spodoba. Co wy o tym myslicie?
    Szczerze mówiąc nie podoba mi się że oni wszyscy wtrącają się w to co robi twój syn. Sam spokojnie nie może zjeść bo każdy ma jakieś ale. Bosheee chyba bym nie wytrzymała i powiedziała już przy stole żeby się zajęli sobą. Twój luby co na to?, pewnie nie widzi problemu, jak to mężczyźni. Dziecko ma prawo być wrażliwe i się rozpłakać a wiadomo że ciebie jako matkę to rusza. także Jusia MÓW CO MYŚLISZ! :)

28whyx8d41olhvnv.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje slicznie za zyczenia :* mam nadzieje, ze wszystkie sie spelnia :* :*

A.Kasia, ksanka lubią tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! Pojawiły się nam już cztery wrześniówki 2016 ;-)

A.Kasia, Mietka 30:), Lilou1984, anitka19953 lubią tę wiadomość

201604051765.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 11:29

Gośśś, Gośśś lubią tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośś życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrówka i miłości. Oczywiście szybkiego porodu w bezpiecznym terminie, a później samych przyjemnych chwil ze swoim aniołkiem :-)

Co do magnezu biorę 4tabletki dziennie. W kwestii pęcherza ostatnie wyniki były super, ale zrobię teraz w najbliższym czasie i poproszę też o skierowanie na posiew i może pochwy też? Fakt faktem jak tylko chce mi się siusiu to brzuch od razu bardziej twardy.

Ale stwierdziłam, że dość czarnych myśli, donoszę przecież małą do bezpiecznego czasu i koniec! Muszę to sobie powtarzać!

Teraz w drodze do Gdańska leżę cały czas z tyłu!

Gośśś lubi tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • Karka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś Wszystkiego najlepszego, spełnienia Twoich marzeń :)

Mnie również twardnieje brzuszek jak tylko trochę chce mi się siku.

Gośśś lubi tę wiadomość

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wszystkiego o czym marzysz :-*

Gośśś lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia wszystkiego co najlepsze i czego tylko sobie zapragniesz :*

Ehh dziewczyny tak dziś analizowalam sobie moją wyprawkę i tak dużo rzeczy jeszcze mi brakuje ! Powoli zaczynam się steesowacw bo po nowym roku wyprawka, sesja na uczelni i przygotowania do pracy licencjackiej ...

Gośśś lubi tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, stoo lat, żeby do tego 34 tyg szybko zlecialo, potem już z górki :-*

muminka83, ksanka, Gośśś lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cichoo :)

• olatychy Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu wszystkiego najlepszego :) spełnienia marzeń a przede wszystkim tych najskrytszych :*

Gośśś lubi tę wiadomość

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza rzeczywiście ;)

Niecierpliwaa spokojnie na pewno zdążysz z wyprawką:)
    Rozplanuj sobie co po kolei masz kupić i odhaczaj z listy.
    Niektóre rzeczy możesz dokupić jak już maluszek będzie na świecie:)

Filip 28.03.2016 <3

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka powiem Ci że najgorzej z rzeczami do szpitala dla mnie. Jakoś nie mogę się do tego zebrać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wszystkiego najlepszego!
    Dziewczyny szukam fotela do pokoiku. Polecacie moze jakies modele? Moze macie jakies zdjęcia?
    Chodzi o to, żeby był wygodny, do karmienia, czy do czytania bajeczek.

Gośśś lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwaa wrote:
    Czarodziejka powiem Ci że najgorzej z rzeczami do szpitala dla mnie. Jakoś nie mogę się do tego zebrać.

No ja też miałam z tym problem bo to mniej przyjemne sprawy niż zakupy do maluszka ale zebrałam się ,chciałam mieć to już z głowy i jakoś poszło koszule,podkłady,majtki
    Jeszcze tylko muszę jakąś torbę kupić,żeby to wszystko spakować;)
    Aa i biustonosze do karmienia ale to im później tym lepiej pod koniec stycznia albo początek lutego planuję zakup.

Filip 28.03.2016 <3
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak będzie u Was wyglądała kwestia pakowania do szpitala. Zastanawiam się czy lepiej spakować się w torbę czy mała walizkę. W torbę mała to chyba się nie zmieszczę, a znowu jedną wielką brać, czy dwie małe?

28whyx8d41olhvnv.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene.:) wrote:
    Dziewczyny a jak będzie u Was wyglądała kwestia pakowania do szpitala. Zastanawiam się czy lepiej spakować się w torbę czy mała walizkę. W torbę mała to chyba się nie zmieszczę, a znowu jedną wielką brać, czy dwie małe?
    Ja pakuję swoje rzeczy w walizkę, a dla małego w torbę.

Madlene.:) lubi tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję kupić taką większą torbę mam nadzieję,że się pomieszcze

Madlene.:) lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest! Doczekałam się!
    III trymestr, 7 miesiąc i 27 tydzien
    Juhuuuuuu :) :) :)

Lilou1984, ksanka, muminka83, Kajola, kofeinka, Czarodziejka87, A.Kasia, Kate84, perła ziemi, Renka88, Madlene.:), Vincent, Magda lena, Mietka 30:), Karolina@, Kaarolina, Falon, Izoleccc, anitka19953 lubią tę wiadomość

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja się tak zastanawiam, potrzebuje coś dla wczesniaka do szpitala od razu? Bo ja dla dziecka spakuje torbę jak dociagne do 34 tyg.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
‹‹ 1419 1420 1421 1422 1423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ