Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam teraz szyjkę 3cm ale ze w dwa tygodnie zjechała z 4.5 cm to mam sie oszczędzać i za 2 tyg kontrola. Jeżeli dalej pójdzie to mój gin mowi ze zakładamy krążek i sie nie zastanawiamy czy czekac aż zejdzie poniżej 2 jak to wielu lekarzy uważa zeby dopiero wtedy zakładać. Wziął mi juz nawet posiewy zeby były w razie w. Mowi ze pessar zupełnie nie szkodzi.
-
niecierpliwaa wrote:Martka ja mam dużą ilość śluzu w kolorze białym ale nie jest on wodnisty. Natomiast te plamy na majtkach też mam ale podejrzewam że po prostu popuszczam mocz co jak pisałam wcześniej zdarza mi się... Muszę zacząć nosić wkładki.
Tez mam śluz kremowy przy ujściu pochwy i te plamy mokre na majtkach. Juz tracę chyba obiektywizm i nie wiem czy to mocz czy nie -
Madzialena90 wrote:u mnie się też zdarzają "mokre majtochy"
-
Martka89 wrote:Ja mam teraz szyjkę 3cm ale ze w dwa tygodnie zjechała z 4.5 cm to mam sie oszczędzać i za 2 tyg kontrola. Jeżeli dalej pójdzie to mój gin mowi ze zakładamy krążek i sie nie zastanawiamy czy czekac aż zejdzie poniżej 2 jak to wielu lekarzy uważa zeby dopiero wtedy zakładać. Wziął mi juz nawet posiewy zeby były w razie w. Mowi ze pessar zupełnie nie szkodzi.
Martka u mnie podobna sytuacja. Gin wziął posiew, zrobił CRP na szczęście wszystko dobrze. Odliczam godziny do jutrzejszej wizyty.
Pessarowe mamy - czy lekarz może w gabinecie założyć ten krążek? Będę musiała za niego zapłacić? Jak to w ogóle wygląda? Ciążę prowadzę w Medicover. -
dziewczyny doradzcie;) chyba potrzebuję opinii na plus lub minus
bo mojemu małżu kolor obojetny
ładny?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6668ff2c7a03.pngmuminka83, Madzialena90, d'nusia, Lilou1984, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Kate84, Gośśś, 26Asia, Renka88, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Pessarowe mamy - czy lekarz może w gabinecie założyć ten krążek? Będę musiała za niego zapłacić? Jak to w ogóle wygląda? Ciążę prowadzę w Medicover.
Mi lekarz zakładał w swoim gabinecie ale nie każdy lekarz potrafi to robić i niektórzy wysyłają do szpitala. Trzeba go sobie kupić samemu. Ja kupowałam w sklepie medycznym za około 170 zł ale można też ze strony producenta zamówić on-lineKarolina@, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
Hejka
Musze sie pochwalicmoj synus ma juz swoja bryke
kupilismy dzisiaj
Magda lena, A.Kasia, Kajola, Karolina@, muminka83, Vincent, Est, Madzialena90, Nataszka2200, Lilou1984, Czarodziejka87, d'nusia, Mietka 30:), olatychy, RudyTygrysek, baassiia, Kate84, Mania1718, wiewiórka17, perła ziemi, Izoleccc, Renka88, kateee, Karka, Kaarolina, Kasia24 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
A.Kasia wrote:Mi lekarz zakładał w swoim gabinecie ale nie każdy lekarz potrafi to robić i niektórzy wysyłają do szpitala. Trzeba go sobie kupić samemu. Ja kupowałam w sklepie medycznym za około 170 zł ale można też ze strony producenta zamówić on-line
Dziękuję Kasiu. -
Martka89 wrote:Gratuluje!
moja trzyma sie na 12.4 od 3 mcy i mam nadzieje ze tak zostanie
a jak w ogole twoje leukocytu? Wróciło ci do normy?
O dziwo co mnie cieszy teraz mam w normie.
No i mam wyniki glukozy 75 gram.
Na czczo : 87
Po 1 h - 119,4
po 2 h - 83,60
Więc wydaje mi się że są okey - tak??Lilou1984, Madzialena90, Mietka 30:), Czarodziejka87, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Hejj witam sie w 30tc;)
Dzis byłam po 10 na IP bo w nocy mi twardniał brzuch zrobili ktg i bez skurczy połozna była nie miła ale olac ja:D.Szyjka ma 37,1 wiec spoko:D skurczy brak mam brac nosspe i magnez i wypisana do domku:) Aleks warzy 1419:D
GOŚŚŚŚŚŚ tez chce ten wózek:) -
Gośśś wrote:Hejka
Musze sie pochwalicmoj synus ma juz swoja bryke
kupilismy dzisiaj
Gośśś to barletta czy pajero?piękny
alinalii szarość i fiolet to zdecydowanie moje kolory, więc nie będę obiektywnami się bardzo podoba;)
Gośśś lubi tę wiadomość
-
Ja już też po wizycie. Synek waży 1625 g, szyjka bez zmian 38 mm i zamknięta. Mały ułożony główkowo. Bardzo się uspokoiłam
muminka83, Czarodziejka87, niecierpliwaa, Est, Lilou1984, Karolina@, Kate84, Kajola, Magda lena, Gośśś, Madlene.:), perła ziemi, Izoleccc, Renka88, Karka lubią tę wiadomość
-
Alinali ladny ten wozek
Lilou to jest Barlettapisalas wczesniej o kwasie foliowym 15mg, ja zanim zaszlam w ciaze to mialam badany poziom jego we krwi i mialam 1,9 gdzie norma zaczyna sie od 5 i gin kazal mi brac 3razy dziennie ten 15mg, a pozniej zeszlam na 2 tabletki dziennie i bralam je chyba do 25tyg
Nataszka dobrze, ze wszystko jest ok. On nie ma odblaskow i to jest Adamex Barletta
M+M swietne wiesciLilou1984, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]