Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nooo, ja mam ten sam termometr co Muminka. Z resztą po tym jak kiedyś się zapytałam na forum to Muminka potwierdziła mi tego NUKa, że jest okej i też się na niego połasiłam. Jest bardzo mały, lekki, zgrabny!
Perła ziemi (tak w ogóle to masz ciekawy nick, a skąd taki?) - Wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze! Samych przyjemnych i radosnych dni. Zdrowego maluszka i bezproblemowego porodu, który będzie szybki i przyjemny
muminka83, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
dzień dobry !
ja z rana wyruszyłam na zakupy
niestety nie mogłam znaleśc małej czapeczki na wyjście ze szpitala
jedyną jaka znalazłam to rozmiar 40troszkę duza..
co do termometru to mam taki co się przykłada
do czółka lub ucha , jest super
laktator koleżanki mi radziły elektryczny , że z ręcznym
jest masakra , więc owy zakupiłam
a co do zatkanego nosa to również mnie to dopadło ;/
-
muminka83 wrote:hahahaha zaraz okaże się że każda z nas ma kolejną cechę wspólną
Ja z mężem też poznaliśmy się przez internet na portalu który już w Polsce nie istnieje. hihi Internetowa miłość
My z mezem tez z tych internetowych milosci:-) Poznalismy sie w okolicach swiat Bozego Narodzenia w 2009r. Na walentynki zjawil sie niesppdziewanie z bukietem czerwonych roz, choc adresu nie znal i tak juz zostal. W tym roku bedzie 6 lat po slubie.ksanka, Magda lena, muminka83, A.Kasia, M+M+?, Kajola, RudyTygrysek, Falon, Est, Kate84 lubią tę wiadomość
-
alinalii wrote:dzień dobry !
ja z rana wyruszyłam na zakupy
niestety nie mogłam znaleśc małej czapeczki na wyjście ze szpitala
jedyną jaka znalazłam to rozmiar 40troszkę duza..
co do termometru to mam taki co się przykłada
do czółka lub ucha , jest super
laktator koleżanki mi radziły elektryczny , że z ręcznym
jest masakra , więc owy zakupiłam
a co do zatkanego nosa to również mnie to dopadło ;/
Ja z laktatorem jestem kompletnie zielona ale juz 3 dziewczyny napisały mi ze miały elektryczny z medeli. Bardzo drogi ale przy ręcznym sie zajeżdżały ze ściąganiem. Moja położna tez mowi ze nie poleca absolutnie zadnego produktu dla noworodków poza jedna rzeczą, wlasnie tym laktatorem. Wiec chyba odzaluje i kupie, bo od 3 mca prawdopodobnie 2 popolidnia w tyg będe pracowac -
nick nieaktualnyHaha, faktycznie sporo jest tych internetowych znajomości
Ja mojego męża poznałam niezupełnie przez internet. Wskazałam go w tłumie studentów na uczelni kiedy rozmawialiśmy ze znajomymi o swoim ideale mężczyzny/kobiety
Okazało się, że jeden z moich kolegów go zna i bez mojej wiedzy wysłał mu link do mojego profilu (jeszcze na naszej klasie) z tekstem, że mi się spodobał
Moja mina kiedy zobaczyłam na NK wiadomość od nieznajomego chłopaka z uczelni bezcenna
Akurat była przerwa zimowa i przez 2 tyg pisaliśmy ze sobą po całych nocach a po tych 2 tyg umówiliśmy się na łyżwy. Wszystko fajnie tylko mi P nie powiedział, że nie potrafi na tych łyżwach jeździć
Musiałam tego 2 metrowego faceta prowadzić za rękę po lodowisku, matko jak mnie później ramię bolało!
baassiia, Martka89, alinalii, ksanka, Czarodziejka87, muminka83, Vincent, Magda lena, M+M+?, Lilou1984, perła ziemi, d'nusia, Renka88, Gośśś, Kajola, Izoleccc, Mietka 30:), RudyTygrysek, Karka, Falon, Kate84, Madlene.:) lubią tę wiadomość
-
Martka89 wrote:Ja z laktatorem jestem kompletnie zielona ale juz 3 dziewczyny napisały mi ze miały elektryczny z medeli. Bardzo drogi ale przy ręcznym sie zajeżdżały ze ściąganiem. Moja położna tez mowi ze nie poleca absolutnie zadnego produktu dla noworodków poza jedna rzeczą, wlasnie tym laktatorem. Wiec chyba odzaluje i kupie, bo od 3 mca prawdopodobnie 2 popolidnia w tyg będe pracowac
według mnie jakiejś znacznej róznicy cenowej nie ma , chyba że ktoś kupuje z tych najwyzszych półek , ja kupiłam za 99zł o taki
http://allegro.pl/laktator-elektryczny-sisibaby-wkladki-do-avent-i4926145028.html -
A.Kasia wrote:Haha, faktycznie sporo jest tych internetowych znajomości
Ja mojego męża poznałam niezupełnie przez internet. Wskazałam go w tłumie studentów na uczelni kiedy rozmawialiśmy ze znajomymi o swoim ideale mężczyzny/kobiety
Okazało się, że jeden z moich kolegów go zna i bez mojej wiedzy wysłał mu link do mojego profilu (jeszcze na naszej klasie) z tekstem, że mi się spodobał
Moja mina kiedy zobaczyłam na NK wiadomość od nieznajomego chłopaka z uczelni bezcenna
Akurat była przerwa zimowa i przez 2 tyg pisaliśmy ze sobą po całych nocach a po tych 2 tyg umówiliśmy się na łyżwy. Wszystko fajnie tylko mi P nie powiedział, że nie potrafi na tych łyżwach jeździć
Musiałam tego 2 metrowego faceta prowadzić za rękę po lodowisku, matko jak mnie później ramię bolało!
U mnie to w ogóle jakoś tak samo z siebie wyszło, bo poznaliśmy się przez znajomych z liceum na imprezie. Później jakoś tak było więcej przypadkowych imprez na których byliśmy oboje, ale mój A miał wtedy dziewczynę, więc zawsze tylko coś tam zagadaliśmy i tyle. Na moich urodzinach oświadczył, że już dziewczyny nie ma i takim sposobem od 10 lat jesteśmy razemTakże nawet za bardzo nie chodziliśmy na jakieś randki, tylko od pewnego dni byliśmy parą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:59
Vincent, A.Kasia, perła ziemi, Falon, Kate84, Madlene.:) lubią tę wiadomość
-
Skowroneczka, piękna historia
Ja mojego małża poznałam na koncercie. Jest strasznie wysoki i od razu mi wpadł w oko... a widziałam, że jest z zespołu tej artystki której był to koncert. Podeszłam do niego i zapytałam się czy może mi załatwić z nią zdjęcie ... no i tak się zaczęło. Oczywiście o zdjęciu zapomniałam, ale za to podzieliłam się numerem telefonu i po 3 miesiącach spotykania się na odległość wyprowadziłam się z Gdańska, do Torunia. Po 2 latach wzięliśmy ślub, a we wrześniu mieliśmy 1 rocznicę.
A.Kasia, M+M+?, perła ziemi, Renka88, skowroneczka87, Czarodziejka87, Kajola, RudyTygrysek, Karka, Falon, Est, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaassiia wrote:Wow, ale romantycznie
Na tym się romantyzm naszego związku skończyłDatę ślubu ustaliliśmy bo przypadkiem doszło do nas info, że w lokalu który nam się podobał jest ostatni wolny termin. A P oświadczył mi się 2 tyg przed ślubem bo już nie miał czasu dłużej zwlekać
Najgorsze oświadczyny ever, dodatkowo przez przypadek na plaży nudystów, ja, mój mąż i dwóch panów z jajami na wierzchu
Magda lena, baassiia, perła ziemi, edyś, aleksandrazz, Madzialena90, ksanka, Kajola, Mietka 30:), RudyTygrysek, Karka, muminka83, Falon, Est, Kate84 lubią tę wiadomość
-
O dobrze wiedzieć,że ten termometr Nuk też jest ok:)
W razie co chyba się na niego zdecyduje
Perła ziemi spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze!:*
Alina no niestety tych malutkich czapek bardzo mały wybór.
Ja wczoraj kupiłam rozmiar 38 ,miałam tylko dwie do wyboru..
Dziewczyny super te Wasze opowieści romantycznie:)
Ja mojego poznałam bardzo tradycyjnie na imprezie domówce na którą trafiłam przypadkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:08
perła ziemi, muminka83, Falon lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
hahahaha Kasia najlepsze oświadczyny ever! Niespotykane i oryginalne! Zajebiście
Mi się mój oświadczył po koncercie mojego ukochanego zespołu Kings Of leon. Kocham ich miłością jedyną!Byłam wykończona, wycieńczona skakaniem przez 2 godziny, wyglądałam jak czarownica, a ten mi tu z pierścionkiem wyskoczył. Najpierw byłam zła... ale później rozpłynęłam się
A ślub odbył się 5 miesięcy później, w klasztorze, bez ciotek, klotek, tylko najbliższa rodzina i znajomi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:08
A.Kasia, perła ziemi, M+M+?, Vincent, Lilou1984, Czarodziejka87, Kajola, Mietka 30:), RudyTygrysek, muminka83, Falon, Karka, Kate84, Madlene.:) lubią tę wiadomość
-
Ja z M to miłość jeszcze z czasów liceum. Jesteśmy ze sobą niemal 18 lat, a ja wciąż mam motyle w brzuchu. Super facet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:27
perła ziemi, A.Kasia, Vincent, Lilou1984, Renka88, baassiia, Czarodziejka87, Kajola, edyś, Magda lena, RudyTygrysek, muminka83, Falon, Est, Karka, Kate84, Madlene.:) lubią tę wiadomość
-
dziękuję za życzenia
Magda lena- za czasów młodzieńczego buntu byłam metalówąi w jednej z piosenek Kata pojawiają się perły ziemi, w sumie dzisiaj nic to dla mnie nie znaczy
jeny, ale ja lubię takie romantyczne historiekażda inna, a wszystkie takie wyjątkowe
my z T. zostaliśmy wyswatani, 10 lat temu poszłam na randkę w ciemno i strasznie mi zaimponował ten klimatyczny, grający na bębnach chłopak z krastą. ale to były czasy!
dzisiaj jesteśmy ponad dwa lata po ślubie, więc w porównaniu do Was mój coś długo się zbierał
A.Kasia, M+M+?, Lilou1984, baassiia, Kajola, Magda lena, muminka83, Falon, Est, Karka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Zamówiłam otulacz identyczny jak ma Kasia , ale bardziej chyba wpadający w błękit. 40 zł z przesyłką. Mam już łóżeczko , materac , poduszkę klin , dwa prześcieradła , ręcznik z kapturkiem i otulacz;d Do lata może w tym tempie wszystko skompletuje;d
Magda lena, muminka83, Kate84 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka