Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed chwilą wpadła z wizytą siostra z chłopakiem. Wręczają mi i mężowi kopertę. Myślę sobie - wtf? ślub ?! A tutaj zaproszenie na sesję ciążową i noworodkową !!! Nie wiem skąd ona wiedziała, że o tym marzę. Nie mówiłam jej nic. A taką niespodziankę mi/nam zrobiła
Przed chwilą dostałam też informację, że moje zamówienie minky zostało już wysłane. Pierwszy komplecik z rowerkami. Co myślicie?
https://www.facebook.com/violanto.handmadeKate84, Madzialena90, Est, Madlene.:), A.Kasia, Renka88, RudyTygrysek, foxica, d'nusia, MeAmerie, Czarodziejka87, olatychy, perła ziemi, Izoleccc, domiii, She86, Karka lubią tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Wtedy wniosek również składasz do pracodawcy
jest na to 14 dni
-
Karolina@ wrote:Przed chwilą wpadła z wizytą siostra z chłopakiem. Wręczają mi i mężowi kopertę. Myślę sobie - wtf? ślub ?! A tutaj zaproszenie na sesję ciążową i noworodkową !!! Nie wiem skąd ona wiedziała, że o tym marzę. Nie mówiłam jej nic. A taką niespodziankę mi/nam zrobiła
Przed chwilą dostałam też informację, że moje zamówienie minky zostało już wysłane. Pierwszy komplecik z rowerkami. Co myślicie?
https://www.facebook.com/violanto.handmade
Super taki prezent niespodzianka! Wspaniale, że o tym pomyśleli.
Komplecik bardzo ładnyKarolina@ lubi tę wiadomość
-
Gośśś bardzo dziękuję za podanie wyników USG. Jestem tym bardziej wdzięczna, że wiem, iż nastrój Ci nie sprzyja.
Ja umówiłam się do innego lekarza na czwartek i zobaczymy, czy moja gin prowadząca słusznie bagatelizuje wyniki, czy też dopuściła się jakiegoś błędu.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i powodzenia. Ciśnienie w dół!!! -
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Przed chwilą wpadła z wizytą siostra z chłopakiem. Wręczają mi i mężowi kopertę. Myślę sobie - wtf? ślub ?! A tutaj zaproszenie na sesję ciążową i noworodkową !!! Nie wiem skąd ona wiedziała, że o tym marzę. Nie mówiłam jej nic. A taką niespodziankę mi/nam zrobiła
Wspaniały prezentKomplecik bardzo ładny, moje ukochane szarości
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
M+M+? wrote:Roletka, uwielbiam jak piszesz pszczółki !!!
Najpierw były Gwiazdeczki bo tak na wszystkie zarodki z 2 procedury ivf mówiłam z pierwszej były słoneczkaa teraz zmieniłam na Pszczółki bo pszczolki będą na łóżeczkach i szafce pod przewijak no i w pokoiku żółty będzie
M+M+?, RudyTygrysek, Kate84, A.Kasia, Gośśś, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Przed chwilą wpadła z wizytą siostra z chłopakiem. Wręczają mi i mężowi kopertę. Myślę sobie - wtf? ślub ?! A tutaj zaproszenie na sesję ciążową i noworodkową !!! Nie wiem skąd ona wiedziała, że o tym marzę. Nie mówiłam jej nic. A taką niespodziankę mi/nam zrobiła
Świetny prezencik z tą sesją też bym się bardzo cieszyła
A komplecik piękny, jako że mój M to zapalony rowerzysta to też szukam fajnego zestawu dla naszego synkaMogłabyś zdradzić ile zapłaciłaś?
-
Roletka zgadzam się z Kate bardzo bardzo podziwiam za chęć porodu SN, ja się bym bała przeokrutnie.. a co będzie czas pokaże, choć zdecydowanie wolałabym cesarke
Magdalena zazdroszczę , genialny prezent niespodzianka, oj chyba żadna z nas by takim nie pogardziłapomysł rewelacja.
Nie odpuszcza mnie to swędzenie:-( gdzie szukać przyczyny , nie wiem..
Dziś na ip najpierw dziwili się, że jestem w 30 t.c. ze względu na mały brzuch , nie wspominając jakie były reakcje, jak mowilam , że to bliźniacza ciąża
Kasia24 dawno Cię nie było wszystko ok u Ciebie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:54
Kasia24 lubi tę wiadomość
-
Foxica w tym szpitalu stawiają na naturę mają duże doświadczenie w ciazach bliźniaczych bo tam jest III stopień referencyjnosci, jakkolwiek nie będę rodzic wiem ze dobrze się nami zaopiekuja
Ile ważą już twoje bąbelki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:57
-
foxica wrote:Roletka zgadzam się z Kate bardzo bardzo podziwiam za chęć porodu SN, ja się bym bała przeokrutnie.. a co będzie czas pokaże, choć zdecydowanie wolałabym cesarke
Magdalena zazdroszczę , genialny prezent niespodzianka, oj chyba żadna z nas by takim nie pogardziłapomysł rewelacja.
Nie odpuszcza mnie to swędzenie:-( gdzie szukać przyczyny , nie wiem..
Dziś na ip najpierw dziwili się, że jestem w 30 t.c. ze względu na mały brzuch , nie wspominając jakie były reakcje, jak mowilam , że to bliźniacza ciąża
Kasia24 dawno Cię nie było wszystko ok u Ciebie???
Mnie dzisiaj nawet uszy i dziąsła swędziały. Miałam jutro jechać na badania, ale właśnie wróciłam z synkiem ze szpitala, dam sobie jeszcze jutro spokój bo padam na twarz - psychicznie i fizycznie.... -
M+M nie masz za co dziekowac
troche mi z tym zeszlo, bo nie mialam kiedy usiasc do kompa bo troche rzeczy musialam naszyowac mojemu M zeby wiedzial w razie czego co ma mi przywiez w razie wczesniejszego porodu, a gdyby mnie nie wypuscili do rozwiazania, a pewnie tak bedzie... Mam nadzieje, ze u Ciebie na strachu tylko sie skonczy i okaze sie, ze synus jest poprostu szczuplutki
napisz koniecznie co Ci gin powiedzial po usg
Foxica Kasia24 czesto udziela sie na watku o ciazy blizniaczejKasia24 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
foxica wrote:Ile ważą już twoje bąbelki?
A jaki to szpital? Może gdzieś wspominałaś , ale nie zarejestrowałam
W piątek na wizycie ważyli niecałe 1200 g, różnica między nimi była dosłownie 16g[/QUOTE]
Szpital w Rudzie Śląskiejco prawda od 04.01 do 24.01 jest remont i kierują na Bytom w razie czego ale liczę na to że do końca stycznia pochodzę spakowana
To ładnie ważą Niunki i jak równo -
salomea wrote:Na pewno? I on to wszystko załatwia z ZUSem, mimo że formalnie nie jestem już jego pracownikiem? Szef mówił, że przekaże mi wszystkie papiery i ja mam kontaktować się z ZUSem... Niestety w Internecie nie mogę znaleźć odpowiedzi
Na 100%. Dostarczasz do pracodawcy wnioski + akt urodzenia dziecka i pracodawca dołącza do kompletu zaświadczenie Z-3 i wszystko wysyła do Zusu
salomea lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, poradzicie mi prosze bo juz moe wiem co myślec
byłam dzis u mojego lekarza, podpial mnie pod ktg- skurczy brak jednak akcja serca ma górnej granicy normy. Zalecił echo serca. W czwartek i sobotę na IP przy podobnym zapisie dwóch lekarzy powiedziało ze na tej etap ciazy jest w normie. A mój świruje i chciał mnie do szpitala skierować, po czym stwierdził ze lepiej zeb załatwiła sobie to echo bo w szpitalu tylko ktg porobią i wypuszcza
juz jestem bezsilna. Poszłam na ktg z czymś innym to mi znaleźli nowe zmartwienie