Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM+M+? wrote:Kasiu, dziękuję za radę. Będę się obserwować. Może faktycznie ograniczę się do tych 3,5 litra jak zalecił lekarz. Dziękuję.
Podziwiam, że potrafisz tyle wypić. Ja daję radę max 2l w siebie wlać w ciągu dnia i tylko chodzę zdenerwowana bo co się położę to znowu muszę wstać do łazienki.muminka83 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ktore zakupiły falbanke: jak ona wyglada na żywo ? tzn jest to taki długi kawałek który się montuje do okoła ? czy jest ona zszyta w prostokąt? Pytam bo mam niestardowe lozeczko o wymiarach 65x125 i nie wiem czy mi podpasuje. A właśnie powstał mój kacik z łożeczkiem dla Ali i stwierdziłam, że brakuje jednak tej falbanki
-
nick nieaktualny
Rany, druga lutówka w drodze na porodówkę
Teresa1992 wrote:dziewczyny ktore zakupiły falbanke: jak ona wyglada na żywo ? tzn jest to taki długi kawałek który się montuje do okoła ? czy jest ona zszyta w prostokąt? Pytam bo mam niestardowe lozeczko o wymiarach 65x125 i nie wiem czy mi podpasuje. A właśnie powstał mój kacik z łożeczkiem dla Ali i stwierdziłam, że brakuje jednak tej falbanki
Są szyte w prostokąt. Jeśli masz niestandardowe łóżeczko to może być kłopot bo np my z Domiii mamy taką samą falbankę i jak u mnie leży idealnie tak u niej coś było nie tak... Tylko nie pamiętam czy ona miała 120x60 dokładnie.
Wiem, że na wymiar niektóre firmy szyją, poszukajWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 16:07
Teresa1992 lubi tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Ja jeszcze bardzo lubię Marcello, serniki chyba wszystkie, ciasto kokosowe z jabłkami, i oczywiście ,,Cycki Murzynki,,
http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-kokosowe-z-jablkami myślicie że to ciasto nada się dla cukrzyka? Zamieniłabym oczywiście cukier na ksylitol
I czy ogólnie można wiórki kokosowe w cukrzycy ciążowej?
Cukier ... Rewelacja poniżej 100 po dużym kawałku.
Przepis
1/2 szklanki mąki kokosowe
75g oleju kokosowego
Tabliczka Gorzkiej czekolady (75-80%)
3 jajka,
Orzechy włoskie ok 150g
1łyżka ksylitolu
Olej wymieszać w kapieli wodnej z czekolada aż do połączenia.
Jajka wymieszać szybko mikserem z ksylitolem
Dodać do jajek lekko wystudzony olej z czekolada, dodać make kokosowa wymieszać będzie miało to konsystencję masła orzechowe, na koniec dodać posiekane orzechy.
Piec w piekarniku 25 minut w temp 180^c
Blaszka 15x20
Super czekoladowe, super orzechowe
Pyyyyycha polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 17:06
d'nusia lubi tę wiadomość
-
oglądałam właśnie "moje 600 gramów szczęścia"... powiem Wam, że już widzę to jak będę wyła jak bóbr ze wzruszenia i szczęścia jak dostanę na brzuch mojego Synka
coś niesamowitego i pewnie nie do opisania...
perła ziemi, margaret26, muminka83, Czarodziejka87, Est, Izoleccc, RudyTygrysek, Magda lena, Kate84, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Domiii, to będzie z pewnością magiczny moment dla każdej z Nas
Coś czuję,że ja,twarda babka rozryczę się na cały oddział
Na sama myśl łezka się kręci.
domiii, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola, Kasia już tak blisko że ani się obejrzymy a zleca kolejne dwa tygodnie
że mnie się śmieją że teraz chodzę i marudze że do końca stycznia muszę wytrzymać bo tak gin mówił a jak się luty zacznie ja wyluzuje bardziej to jeszcze i do drugiej połowy lutego pochodzę czego i wam życze i reszcie krotkoszyjkowych dziewczyn
Dziewczyny pewnie nie raz temat się przewijał ale tyle piszecie że ciężko cokolwiek wyłapać
Na jaki termometr postawilyscie?A.Kasia, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny