Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Falon to tak jak u mnie. Ale nie płacze z tego powodu że całe łóżko mam dla siebie
Falon lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
aleksandrazz wrote:Haha Falon to tak jak u mnie. Ale nie płacze z tego powodu że całe łóżko mam dla siebie
dokładnie! a chyba padłabyś ze śmiechu jakbyś zobaczyła moje łóżko, poduszka taka, siaka, poduszka kojec, bo ja się ułożyć do snu wygodnie ostatnio nie potrafię i tyle mam tych pierdółek, że mąż bidulek się ledwo mieści. Dziś właśnie mam raj! Łoże jak dla królowej, całe dla mnie
Chyba dziś grubo przesadziłam z tą nocną porą... czas odpłynąć w senną siną dal -
Ja zasnelam dopiero o 5 rano! Za dużo śpię e dzień i zanikają mi pory dnia i nocy. Obudziłam się o 8 ze strasznym bólem głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 09:18
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Hej dziewczyny:*
Kochane współczuje bezsennej nocy:*
Ja wczoraj z moim oglądaliśmy film do 23 i w miarę szybko po nim zasnęłam.
I o dziwo nawet nocnej pobudki nie było na siku:)
Dziś o 8 otworzyłam oko,mój T jeszcze kima;)
Kate84 cieszę się bardzo,że baby shower było takie udane:)
Lilou ale super niespodzianka! Miło tak,bardzo fajnie to wymyślili:)
Udanej niedzieli mamuśki!
Filip 28.03.2016
-
Lilou1984 wrote:a ja dopiero do domu wróciłam... wyszliśmy dzisiaj z mężem na 18 na impreze urodzinowa koleżanki (przełożona z końca Grudnia), która się okazała imprezą niespodzianką baby shower; )) podwójnym - bo były 2 ciężarówki
były zabawy, prezenty, zakłady, pyszne jedzonko i dużo śmiechuoczywiście Panowie nas podstępnie przywieźli i zostawili a sami zorganizowali sobie alternatywne spotkanie w męskim gronie;)
Super, że miałaś taką niespodziankę. Mimo, że u nas jest to tak mało popularne to dla przyszłej mamy super babskie chwilę myślę. Cieszę się, że zostałaś tak mile zaskoczona
Mój M oczywiście korzystając z okazji, że wczoraj miałam BS i nie leżę w domu umówił się z kumplami, ale może coś mu się w końcu w głowie przestawia bo po 20:30 już był w domu i cały czas wisiał mi na telefonie, że nie podobało mu się dziś tam wciąż myślał o nas i o tym, że niedługo mała będzie i nie umiał się wyluzować przy piciudumna jestem, popije sobie teraz już po porodzie hehe. Od lutego musi być zwarty i gotowy
Koleżanka wrzuciła milion zdjęć z wczoraj, wybiorę parę później i Wam pokażę. Miłej niedzieli Kochane Marcówki :-*A.Kasia, ksanka lubią tę wiadomość
-
Kupowała któraś z Was może kocyk na tej aukcji? Ja planuje kupić jeszcze po urodzeniu z haftem daty
ale nie wiem jak z jakością. Cena taka racjonalna, więc powinno być chyba ok
http://allegro.pl/dwuwarstwowy-dlugowlosy-kocyk-haft-imie-podusia-i5112598732.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 09:50
Kate84, muminka83, Falon, Lilou1984, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli kochane;) Ja odpukac od paru dni zasypiam szybo ale w ciagu dnia sie nie klade bo sie boje że w nocy nie bede umiałaa pozniej spac;)
MIŁEJ NIEDZIELI:)ksanka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, mam pytanie jedna z Was , wybaczcie, ale nie pamiętam która, wstawiła kiedyś na forum swoj zakup , a bylo to łóżeczko "jaś", nie ukrywam, że bardzo mi się spodobało i poluje na takie, bo chwilowo zniknęło z allegro, czy mogłabym Cię prosić o opinię na temat tego łóżeczka? Czy jest stabilne? I czy jedno mocniejsze szarpnięcie nie sprawi , że się rozleci? Byłam wczoraj w Świecie Dziecka i powiem Wam, że różnica między łóżeczkiem za 600 zł , a 200 parę zł była kolosalna, to za 200 miało nazwę bodajże , "Radek" ? I poprostu rozleciałoby się odrazu , siostra M ma blizniaki , tez chłopaków i oni właśnie rozebrali swoje łóżeczka
jeśli Jaś prezentuje się tak samo to ja już wolę te za 600 zł , dlatego bardzo proszę Cię o opinię, bo jestem na ostatniej prostej z ich zakupem. Dzięki z góry
Baby shower do nas jeszcze taka moda nie dotarła, ale brzmi fajnie, czekamy na zdjęcia i cieszę się bardzo, że imprezy się udały
Milej niedzieli