Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do smoczka to ja.bardzo zaluje ze posluchalam sie poloznych w szpitalu i.dalam Krzysiowi, niby uzywa tylko do spania go teraz ale mimo wszystko mnie drazni a odzwyczaic nie jest latwohttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzień dobry
ja też miałam baby shower tydzień temu, ale polegało to po prostu na tym, że zebrały się wszystkie moje dziewczyny, poszłyśmy na kolację do super restauracji, były plotki, opowieści i na koniec prezent - pościel (w sensie wypełnienie)
w sumie jedyna rzecz której nie mieliśmy, więc super!
a dzisiaj przychodzi do nas położna na drugie i ostatnie spotkanie ws szkoły rodzenia, jestem ciekawa co się dzisiaj dowiemy, bo ostatnio było dużo cennych informacji
miłego zimowego dniaKate84, Est, Hannia123, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
to i ja dołaczam do bezsennych przyszłych mam
wrocilismy do do domu koło 2 (urodziny w rodzinie) usnęłam koło 3 wstałam o 5 i koniec spania
taki maraton ciagne juz koło tyg ale najlepsze jest to, że nie czuje zmeczenia
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
domiii wrote:a w ogóle to chciałam powiedzieć, że ciągle chce mi się jeść!
ciągle bym jadła, szczególnie słodkieee!
nic dobrego z tego nie wyjdzie...
Mnie tez na slodkie bierze dzien bez batonika to dzien stracony:D a uwielbiam btonika "Bajeczny" z orzechami mniammmmmmMadlene.:), edyś, Kate84, Martita88, Falon, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
ok. Kupiliśmy wczoraj przewijak, łóżko rozkładane Hemnes i szafę PAX do pokoju małej. Dzisiaj przyjadą rodzice i pomogą mężowi to poskładać. Trzeba też przenieść stół i krzesła bo pokój małej do tej pory był jadalnią
Kate84 lubi tę wiadomość
-
Ja śpię w sumie cały dzień. O 9 jem śniadanie żeby połknąć tabletki i dalej śpię do 11. O 1 obiad i dalej spie.
nataliano lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dzień dobry.
Ja na szczęście noce przesypiam, ale muszę się pilnować aby w dzień nie spać. Smoczków i butelek nie planowałam kupować, ale nazbierałam tego trochę z warsztatów i z jakiś prezentów. Przed chwilą właśnie wszystko wyparzyłam.
Dziękuję za polecenie filmu "Zjawa". Spędziłam wczoraj przy tym filmie błyskawiczne 2.5hMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandra to fajnie Ci,ja to nie spie w dzien chyba ze po obiedzie godz,bo pitem nie umiem spac w nocy i sie krece,tylko 2 3 razy bylam siku w nocy
szlam jak lunatyk
...fajnue macie z tymi baby shauer,u nas czegos takiego nie ma,jestesmy za murzynami:D moze to tylko w duzych miastach
-
Dzień dobry
Ja natomiast spałam dziś za długo, bo wstałam z bólem głowy
Smoczka również nie kupuję, dopiero jak będę widziała, że moje dziecko się bez niego nie obędzie.
Nataliano noworodki najlepiej kłaść na płasko, bez poduszki. A jeśli już to właśnie ta płaska będzie bardziej bezpieczna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiaaabardzo ładne te kocyki
ja planuję zamówić taką tablicę z metryczką na ścianę do pokoiku małej
Karolina cieszę się,że humorek już lepszy :-*
Domii mam to samo, od kiedy jestem leżąca i tak od 3 tyg mam wciąż ssanie na słodki, no jak nie ja bo przed ciążą niebardzo lubiłam słodyczepodziel się później jakimiś fajnymi informacjami po spotkaniu z położną
Ola zazdroszczę tego spania,ja to ani w dzień ani w nocya mogłabym spać cały czas to może dni by szybciej uciekały !
Moje dziecko jest dziś tak grzeczne ,że chyba odpoczywasz po wczorajszych wrażeniach albo trawi tą ilość jedzenia jaką mama wczoraj zjadła hahahadomiii, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Ja też ciągle jem, mam juz +10 kg, ale i tak nie mogę powstrzymać się przed jedzeniem słodyczy. Wczoraj na kolację zjedliśmy ciasto i popcorn.. Oglądaliśmy "Nienawistną ósemkę" Tarantino, ostrzegam, ze 3 godziny! Ale film fajny
Miałam taki moment kiedy nie mogłam spać w nocy ale odkąd nie śpię w ciagu dnia i codziennie mam budzik nastawiony na 8., problemu nie ma
Smoczka też chciałabym nie dawać małemu ale niestety mam już dwa kupione i zobaczymy jak silne mamy charaktery;-)
Miłej niedzieli Laski !Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 11:13
-
Dzien dobry! Milej niedzieli
ja sie doczekalam trojki z przodu
ostatnia prosta!
Ja w nocy tez srednio sypiam, przetrzymuje sie do 24, pilnuje zeby nie spac w dzien, a i tak po trzecim siku ok 6 juz nie spie
Dziewczyny narzekalyscie na swoje tesciowki, a wyobrazcie sobie,ze moja przyjechala w czw i zostaje u nas do konca tygodnia. Masakraa ja mam ostatnio takie nerwy,ze drazni mnie WSZYSTKO co robi. Eh!
Mania1718, Hannia123, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Teściowe widzę coraz bardziej się uaktywniają przed porodem. Moja do mnie ostatnio wyskoczyła z propozycją, że po po porodzie możemy u niej zamieszkać. Uważa że wychowała dwoje dzieci więc ma doświadczenie, to nam pomoże, no chory pomysł, powiedziałam nie dziękuję poradzimy sobie.Jej mina bezcenna
Magda lena, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Ja nie będę też używać poduszki na początku,kupiłam poduszke klin.
Smoczka wolałabym nie dawać szczerze mówiąc choć mam kupione dwa w razie czego.
Domiii mnie też tak na słodkie ciągnie,jakoś staram się powstrzymywać heh
Ale i tak codziennie coś wpadnie do brzuszka;)
domiii lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016