Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olu, tak jak radzą dziewczyny. Napij się melisy, wycisz. Może nawet spróbuj zasnąć. Jak nie pomoże to jedź na IP.
Ja już w 100% spakowałam torbę do szpitala dla synka. Faktycznie jakoś lepiej i bezpieczniej jak mam przyszykowane wszystko. Psychika przestała wariować
Chyba przesadziłam z ciuszkami... chociaż może i nie. Mam 4 komplety ubranek + 2 pajacyki na noc. Bo rozumiem, że maluszki przebiera się tez w szpitalu do spania? .... czy nie? -
Dzień dobry
My dziś z M wybraliśmy się na wycieczkę po Warszawie a teraz odpoczywam. Przez to że cały czas aktywna jestem jakoś nie czuję dziś za bardzo małego. Jedynie takie leniwe rozciąganie... Mam nadzieję że da o sobie bardziej znać wieczorem...
Magdalena ja też właśnie się zastanawiam czy na noc dzieci też są przebieraneSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
Hmm, właśnie, ile tych ubranek do szpitala szykujecie?
Wyjęłam z wózka ten środek tylko, bo jest na suwaczek i go przepiorę w pralce. Budki i innych takich już prać nie będę, bo raczej bez sensu.
Kate jeśli chodzi o leżaczek to ja na pewno przepiorę tam wszystko co się da, bo jednak w domku to tam będzie sobie Mały leżał lżej ubrany, może czasem w samym body. Poza tym ja mam ten z tiny love i na początku chcę żeby spał w nim obok mnie. -
paola87 wrote:Hmm, właśnie, ile tych ubranek do szpitala szykujecie?
ja wzięłam 5 body z długim rękawkiem i 4 śpiochy/pajace, bo tak miałam na stronie szpitala i potwierdziła mi to położna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 16:21
-
niecierpliwaa wrote:Dzień dobry
My dziś z M wybraliśmy się na wycieczkę po Warszawie a teraz odpoczywam. Przez to że cały czas aktywna jestem jakoś nie czuję dziś za bardzo małego. Jedynie takie leniwe rozciąganie... Mam nadzieję że da o sobie bardziej znać wieczorem...
Magdalena ja też właśnie się zastanawiam czy na noc dzieci też są przebierane -
Dorka87 wrote:Właśnie ostatnio pytałam sie mojej siostry starszej która ma dwójkę dzieci czy przebiera sie na noc? A ona tylko się uśmiała, że przecież taki maluch to caly dzień tylko je i śpi-to po co?
Ale czasem mu się np. ulewa czy coś wypłynie s pieluszki, więc warto zabrać więcej.
Ja zabieram dużo, ok. 6-7 kompletów ponieważ z synkiem byłam 2 tygodnie w szpitalu i wolę teraz też być przygotowana na więcej - bo przy chlestazie dzieciaczki mają dużo częściej żółtaczkę. -
MeAmerie wrote:Ale czasem mu się np. ulewa czy coś wypłynie s pieluszki, więc warto zabrać więcej.
Ja zabieram dużo, ok. 6-7 kompletów ponieważ z synkiem byłam 2 tygodnie w szpitalu i wolę teraz też być przygotowana na więcej - bo przy chlestazie dzieciaczki mają dużo częściej żółtaczkę.niecierpliwaa lubi tę wiadomość
-
Obiecane fotki z leżącego BS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:21
Falon, d'nusia, MeAmerie, RudyTygrysek, baassiia, Martita88, niecierpliwaa, A.Kasia, Vincent, Est, She86, ryjkek, foxica, nataliano, Magda lena, Madlene.:), kateee, ksanka, olatychy, Renka88, wiewiórka17, domiii, perła ziemi, Izoleccc, Madzialena90, Kasia24, Lilou1984, Hannia123, 26Asia, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:), Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Mąż mi dzisiaj zabrał laptopa bo miał jakiś turniej w pokera
Mam nadzieję, że u Was ok!
Kate84 - super fotki, widać, że była świetna zabawa
Ola - daj znać jak samopoczucie i czy twardnienia przeszły!
Pozdrawiamy przy niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 17:46
foxica, nataliano, Magda lena, Vincent, edyś, muminka83, Madlene.:), RudyTygrysek, Kate84, kateee, ksanka, olatychy, d'nusia, baassiia, Renka88, wiewiórka17, Falon, domiii, perła ziemi, Izoleccc, Est, Teresa1992, Madzialena90, Kasia24, Lilou1984, Hannia123, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:), She86, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z nataliano, A.Kasia pięknie wyglądasz i nie wiem kiedy ten zgrabny , ale juz nie malutki brzusio Ci tak wyskoczył chyba to była kwestia dni
Kate84 leżakowanie widać było , mimo wszystko BS wygląda fantastycznie , zresztą Ty też , brzuszek bardzo zgrabniutkimuminka83, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:Olu, tak jak radzą dziewczyny. Napij się melisy, wycisz. Może nawet spróbuj zasnąć. Jak nie pomoże to jedź na IP.
Ja już w 100% spakowałam torbę do szpitala dla synka. Faktycznie jakoś lepiej i bezpieczniej jak mam przyszykowane wszystko. Psychika przestała wariować
Chyba przesadziłam z ciuszkami... chociaż może i nie. Mam 4 komplety ubranek + 2 pajacyki na noc. Bo rozumiem, że maluszki przebiera się tez w szpitalu do spania? .... czy nie?
Kurcze ja ciągle ją pakujęale też za 3 tygodnie ma muszę mieć ją spakowaną
-
A.Kasia wrote:Hej
Mąż mi dzisiaj zabrał laptopa bo miał jakiś turniej w pokera
Mam nadzieję, że u Was ok!
Kate84 - super fotki, widać, że była świetna zabawa
Ola - daj znać jak samopoczucie i czy twardnienia przeszły!
Pozdrawiamy przy niedzieli
Kasiu wyglądasz przepięknieKate84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Dziewczyny, poszukuję informacji o KP i podrzucam Wam dwa linki. Może któraś skorzysta.
http://karmiepiersia.blogspot.com/
http://blog.polozna-online.pl/porady/przepisy-na-potrawy-polecane-kobietom-karmiacym-piersia/
Mam bardzo fajną książkę o karmieniu piersią. Jak nie zapomnę to przejrzę ją jutro i powklejam co przydatniejsze fragmenty.
Gośśś - gratuluję 34 tygodniaByle szybko zleciało Ci najbliższe 7 dni i potem już z górki
Co do jedzenia to ja też ostatnio tylko bym jadła (najchętniej słodycze, gdzie wcześniej mnie zupełnie nie ciągnęło) ale oszukuję organizm owockamiJogurtów też dużo jem coby miał Tymek mocne kości
Wózka prać nie będę, jedynie fotelik w środku wilgotną szmatką przeczyszczę.muminka83, Kate84, edyś lubią tę wiadomość