Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No a o to ja w Pierwszym dniu 31 tygodnia
Dziś dzień - jak zwykle udany. Zrobiłam sobie pastę z tuńczyka i zjem na kolacje do kromeczki chleba.
Nie mogę się doczekać wtorkowych badań III trymestruA.Kasia, alinalii, foxica, Madlene.:), Kate84, RudyTygrysek, Vincent, ksanka, olatychy, d'nusia, baassiia, Renka88, wiewiórka17, Magda lena, Falon, nataliano, domiii, perła ziemi, Izoleccc, Est, Madzialena90, Kasia24, Lilou1984, Hannia123, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:), Karka lubią tę wiadomość
-
no no muminka lachon !!!! xd
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwaa wrote:Muminko widać że ciąża Ci służy
Ja badania III trymestru mam jutro ^^
Powiem ci że czasem mam takie chwile że zapominam że jestem w ciąży... a kiedy do mnie to dochodzi to śmieje się sama z siebie bo uświadamiam sobie jakim cudem to zrobiłamhihihi
-
A.Kasia wrote:Dzięki dziewczyny ale to mały make up przy święcie robi robotę
A brzuch faktycznie w ostatnim tygodniu wystrzelił i już się prawie w nic nie mieszczę
Muminka - super wygladasz i jaka radość na twarzy
A bo od paru dobrych miesięcy co niedziela gdzieś wychodzimy. Zawsze wtedy mamy zwyczaj że bardzo eleganckoa zdjęcie robił mi mój synek a przy tym rozśmieszał mnie do granic możliwości
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Wzięłam wszystkie ubranka i wróciłam do siebie ale jak widzę pogubione pojedyncze skarpetki to dalej mi to ciśnienie podnosi...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
muminka83 wrote:Powiem ci że czasem mam takie chwile że zapominam że jestem w ciąży... a kiedy do mnie to dochodzi to śmieje się sama z siebie bo uświadamiam sobie jakim cudem to zrobiłam
hihihi
A ja miałam odwrotnie. Na początku zapominalam że w ciąży jestem a teraz robie się ciężko i ciąża daje o sobie znać
Ale każdy mówi że mi tylko w ciąży chodzić bo ładnie ponoc wyglądamSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
muminka83 wrote:A bo od paru dobrych miesięcy co niedziela gdzieś wychodzimy. Zawsze wtedy mamy zwyczaj że bardzo elegancko
a zdjęcie robił mi mój synek a przy tym rozśmieszał mnie do granic możliwości
Muminko super tradycjaPięknie wyglądasz i sama radość
Kasiu naprawdę nie wiem kiedy Tobie ten brzuszek wyskoczył, tak jak piszesz pewnie w ostatnich dniachŚlicznie wyglądasz!
Dziękuje Dziewczyny przyznam ,że imprezka była super -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 18:31
foxica, A.Kasia, Dorka87, Madlene.:), Vincent, kateee, edyś, muminka83, ksanka, olatychy, Kate84, d'nusia, alinalii, M+M+?, baassiia, Renka88, Magda lena, Falon, nataliano, domiii, Izoleccc, Est, Teresa1992, Madzialena90, paola87, Kasia24, Lilou1984, Hannia123, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:), She86, Karka, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Wzięłam wszystkie ubranka i wróciłam do siebie ale jak widzę pogubione pojedyncze skarpetki to dalej mi to ciśnienie podnosi...
Olej to i się wcale nie przejmuj. Nie masz jakiejś przyjaciółki, która może Ci to poprać i poprasować? W najgorszym wypadku wrzuć sobie podstawowe rzeczy do pralki i niech Twój mąż przeciągnie żelazkiem a resztę sobie sama ogarniesz po powrocie z małą do domu. -
nick nieaktualny
-
MeAmerie Czasami człowiek wyobraża sobie kogoś po drugiej stronie klawiatury zupełnie inaczej, tak było w twoim przypadku
Nie wiem dlaczego myślałam że jesteś blondynką
Dodam tylko że pięknie wyglądasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 18:44
foxica, muminka83, Falon, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:MeAmerie Czasami człowiek wyobraża sobie kogoś po drugiej stronie klawiatury zupełnie inaczej, tak było w twoim przypadku
Nie wiem dlaczego myślałam że jesteś blondynką
Czarnuch od urodzeniaMadlene.:), perła ziemi lubią tę wiadomość
-
Hej
Piękne macie brzuszkiaż miło patrzeć jakie wszystkie uśmiechnięte
Trzymajcie jutro kciuki za nas, mamy echo serca młodego a we wtorek wizyta u mojej ginekolog. Mam nadzieję, że mały przybiera na wadze bo ostatnio był drobniutki a teraz jeszcze te moje ciągłe wymioty. No nic, jestem dobrej myślimuminka83, perła ziemi, Hannia123, Karolina@ lubią tę wiadomość
Samuel