Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A dlugo to schnie? bo wiadomo ze na opakowaniu to na opakowaniu i czasem jest inaczej i czy bardzo smierdzi przy malowaniu? Bo ja mam kota i kurde boje sie ze nie dosc ze sie do tego dotknie to jeszcze zapach moze na niego zle zadzialac ;/
Ja malowałam łóżeczko lakierem z firmy Beckers, bo taką mi polecił pan w Castoramie, ma właśnie jakies te atesty. Szybko bardzo schnie, i zero zapachuciri22 lubi tę wiadomość
-
Kasiu pewnie ze teraz to już musi być dobrze, ja mam to samo zastanawiam się czy mała ma włosy czy ma już fajny tluszczyk, a jak miziam ja przez brzuch to zastanawiam się jak to będzie ja poczuć, dotknąć powachać, i wycalowac
ale torbę będę pakowała dopiero w sobotę jak mama przyjedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:05
A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartita normalne ostatnio tez jedna z ciazarnych mi opowiadala ze jej pierwdze dziecko to co chwile mialo czkawke, a drugie w ogole ani razu i bardzo ja to martwilo a lekarz powiedzial ze nie ma sie czym przejmowac.
Moja za to do tej pory miala tylko RAZ czkawke.Martita88 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia nie ma innej opcji
Ja też myślę o tym jak będzie wyglądał mój syn
Córka istny tatuś syn wypisz wymaluj ja a ten w brzuszku?? Mam zdjęcia męża z dzieciństwa oh jaki był słodki i te jego usteczka pełne
tak bym chciała żeby odziedziczył geny po nim
Słyszałam zabobon ze jeżeli kobieta ma zgagę w ciąży to dzidzia będzie miała włoski po porodzie. (Córka urodziła się łysa a syn miał troszkę białych włosów ) Tym razem stosując się do zabobonu kolejny syn będzie owłosiony jak małpkataką mam cholerną zgagę która nie daje mi żyć i normalnie jeść
Obudzilam się z kiepskim nastrojem a tu mąż przynosi mi do łóżka swoje specjały kulinarneI jak tu nie kochać
A.Kasia, ciri22, ksanka, edyś, Madzialena90, RudyTygrysek, Karolina@, Czarodziejka87, Renka88, Lilou1984, Kate84, Vincent, Falon, Karka, Izoleccc lubią tę wiadomość
[/link]
-
Moja mała ma co najmniej 1x dziennie. Ale to podobno dobrze bo ćwiczy płucka - może przez te sterydy ma tą czkawkę tak często?
W sobotę przyjeżdża siostra i będziemy wieszać jej obrazki nad komodą
Jak popiorę trochę ciuszków to mi je też poprasuje.
Powiecie w jakich temp. pierzecie ciuszki? -
No i ja wreszcie zaczynam 35 tydzień
Też jestem już coraz bardziej spokojna, jedyne czym się martwię to jaki termin Mały sobie wybierze, oby taki żeby tatuś był z nami
Kasia też wierzę, że już teraz będzie dobrze. Szczerze, to długo nie wierzyłam, że doczekam tego momentu i że naprawdę będę mogła przytulić swoje wymarzone dziecko
Wanna, ja też mam tę książkę o jelitachTakie kupaśne klimaty
Mania1718, ksanka, A.Kasia, edyś, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Kate84, d'nusia, Falon, baassiia, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia, no jasne! Urodzisz zdrowego chłopa i wrócisz z nim do domu. Nie ma innej opcji
Tak Ksanka biore danej nospe 3x2 bo bez niej się nie obejde. Po 35 tyg zacznę brać 3x1, a po 36 moze z jedną wezmę
Taki mam plan
ksanka, A.Kasia, Mania1718, Kate84 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dzieki Olu, za info co do nospy, może i ja zdejme sobie środkowa dawkę i zobaczymy jak organizm zareaguje, ale ty bierzesz 2X więcej niż ja!
Czy zmniejszenie dawki skonsultowalas z ginem?
Mania nie mów ja w życiu nie miałam zgagi, a liczę na to że włosy będą, ja jestem wrona urodziłam się z czarnymi kudelkami, M ciemny bladyn ale włosy gęste i mocne,
Jego babcia i mój dziadek mieli włosy mocne i czarne jak kruki.
A i tak nieważne! Nasze dzieci będą najwspanialsze i najpiękniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:12
Mania1718, Kate84, arien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za porady co do kurowania się. Zaraz mąż jedzie do sklepu to zapisze mu kilka rzeczy
Ja ciuszki prałam w 40 stopniach
Ksanko oczywiście nie wierzę w ten zabobnRaczej obstawiam łysinkę w moim przypadku i tak jak piszesz jakie to ma znaczenie, przecież dla nas będą to cuda
ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Teresa1992 wrote:Ja malowałam łóżeczko lakierem z firmy Beckers, bo taką mi polecił pan w Castoramie, ma właśnie jakies te atesty. Szybko bardzo schnie, i zero zapachu
Generalnie są to te same farby, tylko Beckers płacisz o wieeele więcej.
Ciri - nie jestem pewna, czy tą Śnieżkę znajdziesz w markecie, typu Castorama, Leroy itp. My nie znaleźliśmy. Mąż wyszukał na allegro zwykły sklep z farbami i tam pojechał po odbiór osobisty. -
Mój mały jest mega podobny do męża. Każdego dnia patrzę sobie na jego buźkę na zdjęciu 3D i cały tatuś. Zauważyłam, że nos ma mój
W 29 tc na prenatalnych mój miał już główkę pełną włosów. Na usg lekarka pokazywała. Całe szczęście, bo mój mąż jest łysy
edyś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Generalnie są to te same farby, tylko Beckers płacisz o wieeele więcej.
Ciri - nie jestem pewna, czy tą Śnieżkę znajdziesz w markecie, typu Castorama, Leroy itp. My nie znaleźliśmy. Mąż wyszukał na allegro zwykły sklep z farbami i tam pojechał po odbiór osobisty.wiec mam nadzieje ze beda...
Ale wiecie co boje sie troche sniezki bo znajoma teraz sie z nimi sadzi... Farba do sciany do pokoju dzieciecego po 2 miesiacach zaczela smierdziec amoniakiem i wydzielac dziwne zapachy, byl jakis znawca i powiedzial ze zwalona farba... oni nie chcieli przyznac sie do bledu i teraz jest sprawa w sadzie...
mam nadzieje ze to tylko jakis taki przypadek...