Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:U mnie byly bo juz ogladalam
wiec mam nadzieje ze beda...
Ale wiecie co boje sie troche sniezki bo znajoma teraz sie z nimi sadzi... Farba do sciany do pokoju dzieciecego po 2 miesiacach zaczela smierdziec amoniakiem i wydzielac dziwne zapachy, byl jakis znawca i powiedzial ze zwalona farba... oni nie chcieli przyznac sie do bledu i teraz jest sprawa w sadzie...
mam nadzieje ze to tylko jakis taki przypadek...
Bo to zapewne była farba na bazie rozpuszczalnika. Właśnie mąż mi wczoraj opowiadał o co kaman z tymi farbami. Teraz już całkowicie wycofują te śmierdzące farby z szkodliwymi substancjami, bo nie spełniają jakiś tam norm ekologicznych i unia wymaga. Zapewniam Cię, że ta konkretna farba którą poleciłam jest w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:32
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shaja88 wrote:Darra991- ja mam takie bóle, ale nie wiem co oznaczają. Jak powiedziałam swojej gin to uznała ze to nic groźnego jak nie przypominają skurczy. Jestem po wczorajszym ktg i usg. Wszystko ok uffff.... Przepływy b. Dobre, małowodzie jest ale najważniejsze że nie ma bezwodzia. Mała waży 2160g.
-
Ja zawsze korzystam z fluggera , wiem że jest drogi ale po 8 latach użytkowania wystarczylo umyc ściany woda i żniw były jak nowe, poza tym jak dla mnie farba mega wydajna.
Jak mi jelenie od remontu wyliczył ilość farby do pomalowania mieszkania, to mi jeszcze zostało 6 10l baniakow, więc rodzina skorzystała i pół mieszkań było obmaliwanych moim fluggeremWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:51
-
Witajcie! Nie było mnie 3 dni i tylko po krotce przeleciałam strony zeby widzieć co i was. U mnie spokojnie. Byłam dzis na badaniu morfologii i moczu. Oczywiście leukocyty podwyższone ale jak widać taka moja uroda bo od początku mam leukocytoza 15 tysięcy
3 mam kciuki za nas wszystkie!
-
A jak juz wyszłam to udałam sie za jednym wyjściem do galerii na chwile. I polecam Coccodrilo, sa spore wyprzedaże maluch ciuszków i kombinezonów, jesli któraś by chciała
Naprawdę porządne a cena przed przecena przesadna a teraz juz naprawdę przystępnie
Est lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z badań i małych zakupów ale naprodukowałyście stron
czyli forma jest;D
Skorzystałam z promocji w Rossmanie i kupiłam pampersy zielone dwójki za 29.99zł 80 sztuk
Dziewczyny kupujecie pieluchy na zapas(np.gdzieś na promo) czy będziecie na bieżąco kupować??
A.Kasiu teraz to już obowiązkowo musi być dobrze!:*
Mania,Jusia dużo zdrówka dla Was!:*
Nic nowego pewnie nie napisze ale ja się wykurowałam pijąc wode z miodem,cytryną i imbirem,ząbek czosnku na noc,syrop cebulowy i Stodal
ksanka lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Witam się w rozpoczętym 35 tygodniu
Tak mówiłyście o tym Piccolo, a mnie naszło na to winko bezalkoholowe z Rossmana (chyba Wanna kiedyś o nim wspominała ?
Przejrzałam wczoraj półki w Rossmanie,ale nie rzuciło mi się w oczy, może się przejdę dzisiaj jeszcze i o nie podpytam
Od 2 nie spałam, najpierw obudziło mnie siku, a potem mąż tak chrapał, że tylko się przewalałam z jednej strony na drugą
Renka Ja od zawsze mam mega skłonność do hemoroidów, pewnie przez zaparcia i też słyszałam, że lewatywa nie wskazana
Kate84 Podpytam lekarza o te leki, które podałaś na pracę jelit. Przydałyby mi się :] Tylko ciekawa jestem czy przy dłuższym braniu nie rozleniwią jelit
Dorka To się wymęczyłaś bidulkoMoże się czymś zatrułaś ?
ksanka, Karolina@, d'nusia, A.Kasia, Mania1718, Magda lena, Falon, Czarodziejka87, krówka_muffka, Karka, Wanna, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyPrzyszły wyniki moczu - białka nie ma za to ślad erytrocytów i leukocytów i do tego kryształki kwasu moczowego. Wychodzi na to, że prawdopodobnie mam początki kamicy nerkowej. Pewnie kamyczek mi coś podrażnił i stąd ta krew i białko w moczu. Zobaczymy jak wyjdzie reszta badań.
W każdym razie fajnie, bo to wyklucza zatrucie ciążoweKate84, Mania1718, d'nusia, Dorka87, ryjkek, Falon, Est, muminka83, Czarodziejka87, RudyTygrysek, krówka_muffka, M+M+?, Lilou1984, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Czarodziejka87 dziękuję :*
Powiem Ci że ja zrobiłam zapas pampersow ale chyba przesadzilamDość często trafiam na promocję i mam
-jumbo packe size 1 (72sztuki) plus paczka 23 sztuki do szpital
- 4 jumbo pack 250 sztuk size 2
- 2 jumbo pack size 3 (150sztuk)Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
[/link]
-
Martka89 wrote:Witajcie! Nie było mnie 3 dni i tylko po krotce przeleciałam strony zeby widzieć co i was. U mnie spokojnie. Byłam dzis na badaniu morfologii i moczu. Oczywiście leukocyty podwyższone ale jak widać taka moja uroda bo od początku mam leukocytoza 15 tysięcy
3 mam kciuki za nas wszystkie!
Kasiu no to kamień z nerki lub serca, niepotrzebne skreślić.
Jednak lezenie może popsuć nerkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:52
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Jusiakp współczuję, myślę że dobrze przejść się do lekarza niech zdecyduje czy antybiotyk jest potrzebny
Darra ja też tak nie mam więc nie pomogę
Alinali jak ja dostałam mocnych skurczy co 5 minut 2 tygodnie temu plus bóle w krzyżu od razu wiedziałam, że coś jest nie tak, mimo że wcześniej bałam się właśnie o to samo czy będę wiedzieć, że to już. Ale po takich bólach jednak nie da się tego z niczym pomylić. A z kolei słyszałam, że lepiej jak wody nie odchodzą bo niby łatwiej się wtedy rodzi?
Shaja cieszę się, że wszystko jest dobrze i faktycznie Ważne że przepływy są dobre i Lekarz mówi że jest ok!
Kasiu ale powiem Tobie, że czuć w Twoich wypowiedziach, że już jesteś spokojniejszacieszę się, że ta magiczna granica została przekroczona i tak jak piszesz teraz to już wszystko musi być dobrze
wspaniałe wieści,normalnie czułam to, że torba jeszcze nie będzie Tobie potrzebna!!!
Ksanka kolejne ciacho które bym wrąbała!ja też co dzień M, mamie i przyjaciółką pisze ile jeszcze dni do ciąży donoszonej
i zawsze informuje, że zaczynamy kolejny bezpieczniejszy tydzień
Mania zgaga to jedyne co mnie w ciąży nie dopadło więc może będę mieć łysolkaA mąż spisał się super
Polin ja prałam normalnie tak jak na metkach 30,40 stopni stwierdziłam, że reszta wyjdzie przy prasowaniu
Paola gratuluję a jednak się doczekałaś :-*
Czarodziejka ja kupiłam na zapas pampersy jak była mega dobra cena
Kokainka podpytaj, lekarz niby mówił że nie, no ale sądzę że to i tak wyjdzie w praniu po porodzie, teraz niby mówił że ważniejsze jest regularne wypróżnianie w ciąży a poza tym ja czuję się świetnie po tej codziennej dwójce, praktycznie zero wzdęćtaka rzecz a jak cieszy!
To ta moja łobuzica ma czkawkę nawet gdy ja nic nie zjem i nie wypijeksanka, Mania1718, A.Kasia, Kokaina lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Martka jak tam twoje cukry?
Kasiu no to kamień z nerki lub serca, niepotrzebne skreślić.
Jednak lezenie może popsuć nerki
Trzymam sie w normachnieraz jestem na granicy, bo ostatnio jakis mam większy apetyt i nie potrafię nie zjeść, No ale nie przekraczam 120
a jak u ciebie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReszta wyników jest ok
ALT - 22
AST - 29
bilirubina - 0,4
Uff, fajnieMogę na spokojnie zjeść obiad
ksanka, ciri22, Mania1718, Karolina@, Est, Falon, Kate84, domiii, muminka83, d'nusia, paola87, Czarodziejka87, RudyTygrysek, krówka_muffka, Kokaina, Karka, Lilou1984, Izoleccc, Renka88 lubią tę wiadomość
-
Co do cukrów też nie narzekam, jakoś udaje mi się nue przekraczać magicznej granicy, ale też i glodna jestem jak wilk i jem co godzinę, a moje ciacho czekoladowe orzechowe jest giga, bo prawie sam błonnik
więc sprawdza się jako słodka przekąska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:07
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
O reeety chwile sie czymś zajelam a tu Tyle odpowiedzi
dziekuje dziewuszki i faktycznie macie racje,z ciekawości napisalam do mojego gina(sam mowil ze jakby mnie cos niepokoili to mam się odzywac:) no i jak mu to opisalam to stwierdzil żeby sie nie denerwować ale w tych tygodniach to norma bo lada chwila mozna urodzić i ze w razie czego torba do szpitala niech stoi kolo lóżka a w poniedzialek na wizycie zobaczymy co tam sie dzieje i glowa do gory:) hah. I wpadlam w panikę bo wlasnie zdalam sobie sprawę z tego ze torby nie mam spakowanej a dla malej brakuje mi kosmetycznych rzeczy i takich jak pieluchy,husteczki.. Boże chyba faktycznie juz czas sie za to wziąć
-
Martka89 wrote:Znam ten stres oczekiwania na wyniki. Odkąd jestem w ciazy na każda morfologię czekam jak na wyrok :p
Hehe, u mnie to samo. W laboratorium jestem rano, a wyniki mam tego dnia po 20:00 w systemie. Więc cały dzień oczekiwania to katorga.