Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdoberek!
Dziś zaczynam ciążę z 3jką z przodu!30 tydzień wow!
W pasie dorobiłam się 96cm, a waga pokazuje +8kg.
A to my z Julą w dniu dzisiejszym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 22:02
muminka83, Karolina@, Magda lena, Madzialena90, nataliano, niecierpliwaa, Kate84, darra991, A.Kasia, Est, Vincent, d'nusia, Mania1718, ksanka, Teresa1992, domiii, Amarylis, baassiia, Czarodziejka87, paola87, She86, M+M+?, krówka_muffka, RudyTygrysek, Kokaina, Madlene.:), olatychy, edyś, Martita88, Karka, Lilou1984, Izoleccc, Hannia123, Renka88, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Est wrote:Kasia, cieszę się !
Dziewczyny powiedzcie, czy 38 zl za Pampersy Mini (3-5 kg) 88 szt to dobra cena? W Lidlu widziałam.
Dobra cena ja sobie właśnie zawsze sprawdzam ile wychodzi za szt. Tu ok 0,43gr
Falon ślicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:23
Falon lubi tę wiadomość
-
M+M+?- lekarz tym razem nie mierzył mi Afi
powiedział tylko ze wód nadal mało ale najważniejsze ze nie ma bezwodzia. Afi mi zmierzy na pewno w sobote bo wtedy mam prywatną wizytę. ( w środy na NFZ w szpitalu) ostatnio Afi było 6,5.
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
nick nieaktualny
-
shaja88 wrote:M+M+?- lekarz tym razem nie mierzył mi Afi
powiedział tylko ze wód nadal mało ale najważniejsze ze nie ma bezwodzia. Afi mi zmierzy na pewno w sobote bo wtedy mam prywatną wizytę. ( w środy na NFZ w szpitalu) ostatnio Afi było 6,5.
Ja mam usg dopiero w środę i jestem jak na szpilkach....
Cieszę się, że u Ciebie dobrze!!! -
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi co do pieluch:*
Kokaina u mnie nawet karteczki nie było,że przecenione gdybym nie zobaczyła w necie to bym nie wiedziała
Mania to zaszalałaśale przynajmniej masz zapas na jakiś czas:)
Est a masz kartę Rossnę ? Ja dziś kupiłam pampersy dwójki 80 sztuk za 29.99 zł to wychodzi 0.37 zł za sztukę
A.Kasia cieszę się,że te wyniki Cię uspokoiły:)
Falon pięknie wyglądacie;)
A.Kasia, Mania1718, Est, Falon, Kokaina lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Kasiu super wieści!
M+M staraj się nie martwić tymi wodami płodowym. Moja siostra miała 6 z tym że bardzo mało piła i do tego kawę i herbatę które odwadniają więc gdy zaczęła pić skoczyła jej do 11. Będzie dobrze:*nataliano, M+M+? lubią tę wiadomość
-
Kolezanka polecala tantum rosa miec juz w szpitalu. Ona rozpuszczala i miala w butelce malej i po kazdej toalecie polewala a potem delikatnie osuszala i powiedziala,ze niezle jej sie goilo. Mysle,ze to dobry patent. Kiedys saszetki mozna bylo kupic na sztuki.
Karolina@ lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt