Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka. Jestem po wizycie. Dawno nie było tak fajnie, ze wszystko mieściło sie w normach
No poza szyjka ktora spadła do 26 mm ale lekarz mowi ze jak będe leżeć to ma pewno z powodu szyjki nie urodzę przedwcześnie
Mały wazy 1860 gram. Następna wizyta za 2 tygodnie.
d'nusia, baassiia, A.Kasia, edyś, Kate84, Mania1718, Karolina@, Karka, She86, Izoleccc, Est, Lilou1984, Czarodziejka87, Madzialena90, Vincent, Madlene.:), RudyTygrysek, krówka_muffka, Renka88, Hannia123, Mietka 30:), Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
A.Kasia, Kate84, edyś, alinalii, Madzialena90, M+M+?, Mania1718, Karolina@, Karka, She86, Izoleccc, Est, Lilou1984, Czarodziejka87, Amarylis, Vincent, Madlene.:), ksanka, ryjkek, Magda lena, RudyTygrysek, wiewiórka17, krówka_muffka, domiii, Renka88, Falon lubią tę wiadomość
-
glukozy wynik mam 87 a norma 70-99 czyli nie mam cukrzycy:D ufff robilam tylko glukoze sama bo to mi pow ze mam zrobic a gdyby była wieksza to wtedy by mnei znowu na krzywa wylalala:D
d'nusia, Kate84, Karka, A.Kasia, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Kaarolina, baassiia, d'nusia, Kate84, Nataszka2200, edyś, alinalii, Madzialena90, M+M+?, Teresa1992, Mania1718, Karolina@, muminka83, Karka, She86, Izoleccc, Est, Lilou1984, A.Kasia, Czarodziejka87, Amarylis, Madlene.:), Vincent, ksanka, Magda lena, RudyTygrysek, wiewiórka17, Gośśś, krówka_muffka, domiii, Renka88, Hannia123, Mietka 30:), Falon, Kasia24 lubią tę wiadomość
Czekam:
-
MeAmerie
AKasia Gratuluje 35 tygodniano i ślicznie wyglądasz
Malina81 Ale się strachu najadłaś bidulkoCiekawe skąd to plamienie...
Gośśś cieszę się że u Was wszystko ok, oby tak dalej :*
Madzialena90 Ja się waże jutro, ale coś podejrzewam że przekroczyłam magiczne 70 kg
My dzisiaj ostatni raz wyjeżdżamy na weekend do rodziców 130 km. Chyba się naćpię magnezu i nospy, tak myślę :]A.Kasia, Gośśś lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Danusia, cóż za kocisko przepiękne!!!
Mi dzisiaj przyszła przesyłka z HIPPa. Czy któraś z Was kupowała może te produkty z serii dla mam?
BTW widziałyście wirtualną drogerię Rossmanna? MEGA. I widzę, że na Palmersa promocjaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:59
d'nusia lubi tę wiadomość
-
karolina moja Emilka też jest bardzoooo aktywna
nie ma dłuższej chwili zeby nie dała znać o sobie;P
ranyyy faktycznie lachony z Was , zazdroszczę !!!!!Mania1718, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Ja mam 12 kg na plusi i regularnie waga rośnie, tym bardziej że wcinam słodycze. Mnie to trochę przeraża bo w dotychczasowym życiu max waga to 51 kg. Ale muszę wam powiedzieć, że oprócz spodni, noszę wszystkie ubrania sorzed ciąży.
U mnie tylko brzuch zatrzymał się na 95 cm, co mnie trochę martwi, z uwagi na to niebezpieczeństwo małowodzia... Ale z tego co pamiętam niektóre z Was też nie mają dużego obwodu brzucha, a dzieci duże np. Kate84.*Beacik* lubi tę wiadomość
-
ja też jestem troszkę przerażona wagą najwięcej przed ciążą dobijałam do 64kg przed ciążą zbiłam do 60 kg
a teraz szok
159cm wzrostu +17 kg eh
chyba potrzeba mi cudu do zrzucenia tego, nigdy jakoś nie miałam zapału do ćwiczeń czy diet co to będzie???
planuję mega długie spacery z córeczką mam nadzieje że pomogą, a to tego po połogu jak mała pozwoli to nie wiem
skakanka???
brzuszki???
tylko motywacji mi potrzeba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 14:02
-
Martka89 wrote:Hejka. Jestem po wizycie. Dawno nie było tak fajnie, ze wszystko mieściło sie w normach
No poza szyjka ktora spadła do 26 mm ale lekarz mowi ze jak będe leżeć to ma pewno z powodu szyjki nie urodzę przedwcześnie
Mały wazy 1860 gram. Następna wizyta za 2 tygodnie.
Super, piękne te wagi naszych dzieci. Gratuluję i do leżenia
Paulina Pięknie, jaka uśmiechnięta i piesek się załapał
Nataszka dobrze, że glukoza wyszła w normie
M+M tak tak, ja mam brzuchol 92/3 cm od 2 miesięcy, mała tydzień temu miała ponad 2kg, wody u gina i w szpitalu wiem normietakże zupełnie nie martwię się obwodem brzucha, dla mnie i tak on jest duży
M+M+? lubi tę wiadomość
-
Karolina Margaret Paulina boskie te wasze brzuszki
Karolina moja dzidzia tez ostatnio aktywna na maxa a ja korzystam i nagrywam co wyprawia na pamiątkę
Kupiłam wanienkę Tomme Tippee ale zastanawiam się czy dobrze wybrałamOli nie może się doczekać wspólnych kąpieli z bratem jak podrosnie
Danusia piękny kotekmój nadal łazi za mną krok w krok. Kiedyś go zdeptam przez przypadek
U mnie leżing zażegnany. Czosnek tak mnie postawił na nogi ze przewaliłam całą chatę a podłoga błagała o pomstę do niebaTeraz zabieram się za wypasiony obiad i jak sił starczy upiekę ciasto.
Kaarolina, d'nusia, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
M+M+? wrote:Ja mam 12 kg na plusi i regularnie waga rośnie, tym bardziej że wcinam słodycze. Mnie to trochę przeraża bo w dotychczasowym życiu max waga to 51 kg. Ale muszę wam powiedzieć, że oprócz spodni, noszę wszystkie ubrania sorzed ciąży.
U mnie tylko brzuch zatrzymał się na 95 cm, co mnie trochę martwi, z uwagi na to niebezpieczeństwo małowodzia... Ale z tego co pamiętam niektóre z Was też nie mają dużego obwodu brzucha, a dzieci duże np. Kate84.
zarówno kotek jak w pierwszej jak i tej mieszczę się w wszystkie ubrania - łącznie z spodniami. Mało tego obecne spodnie widać że są dużo za luźne choć na początku ciąży były obcisłe. Brzuszek mam mały. Taka uroda - za każdym razem mam sprawdzany poziom wód i łożysko i mimo małego brzusia jest.
-
Ja do noska mam fridę
A co do aktywności Młodego, już pogodziłam się z faktem ,że trafiło Nam się nadpobudliwe dziecko. Jeśli to się zmieni po porodzie będę w ciężkim szoku :p
Dziękuję za komplementy w imieniu swoim i KiciulkaMania1718 lubi tę wiadomość
-
Moja córcia od pewnego czasu też mega sie wypina. Szczególnie intensywnie czuje wszytko jak siedzę, bo pewnie brzuch zgnieciony i jej ciaśniej. Tak samo wieczorem jak ułożę się na boku to 15 min wali "kopytami"
później się chyba już utula i w nocy jest z nią spokój
Jak dotykam brzuszka to bardzo wyraźnie mogę wyczuć, jak wywala nóżkiMania1718, alinalii lubią tę wiadomość
-
Ja Wam powiem że u mojego Antka z aktywnością różnie. Raz szaleje , a drugiego dnia jest spokojny. Czasem cały dzień nic nie czuję ale za to wieczorem nie daje mi zasnąć
póki czuję że odzywa się w ogóle w ciągu dnia to nie panikuje.
Synuś Antoś - 23.03.2016r.